Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Reset gry

PreviousPage 2 of 5Next

Pomysł ciekawy, ale oczywiście elita czuje się zagrożona straceniem swojej uprzywilejowanej i zainwestowanej w drużynę przewagi. Przecież dalej będziecie inwestowac w motorki etc. więc co najwyżej grozi Wam spadek z 1ligi do 2ligi i tak dalej – tak samo jak jest teraz:)

Moim zdaniem ta elita powinna sobie najlepiej z tym poradzić pozostając w tych samych ligach przecież, byłoby to ciekawe doświadczenie:)

ale kto zechce zrezygnować ze swoich nabytych praw, heh?!

Kika, Araispeed and 4 other users have reacted to this post.
KikaAraispeedRadoCMGKanesAdisUsunięty użytkownik

Tu nie chodzi o przywileje, bo wiem, że i tak z tą wiedzą co mam, znów bym był w miarę wysoko, ale nie ma żadnych powodów jak dla mnie, żeby takie resety robić. Zwyczajnie nie chcę nagle stracić przykładowo jakiegoś dobrego juniora w którego wpakowałem mnóstwo regularności w logowaniu się na pary, IPS. Do tego wydałem pieniądze na zmianę imienia i nazwiska i tak dalej. Dlaczego on ma mi zniknąć i mam zaczynać wszystko od zera… Dochodzimy wielkimi krokami do momentu, że tylko ktoś kto dobrze selekcjonuje i szkoli adeptów będzie wyżej w tej grze. Jak ktoś tego nie ogarnia, to jemu żaden reset nic nie da.

_Raven_ has reacted to this post.
_Raven_
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 21:03:33

Nie rozumiem z jakiego powodu taki reset miał by być robiony ?

Oglaszacie nowy początek, nowy start, jednak dalej betonujecie i dajecie betonować stara ekipę, nie dajecie realnych szans tym nowszym, czy tym co grają rok czy trochę dłużej na dojście na szczyt, bo tam jest zabetonowane i nie ważne jaki będę miał skład, czy będę jechał. 10 czy 20 sezonów nie mam szans wejścia do 1 ligi. To daje myśl że hasło nowe otwarcie, nowy początek to tylko marketing, a nie realne szanse dla wszystkich. Ta wypowiedzą spale siebie może tutaj, ale to jest nie tylko moje zdanie jako rocznego gracza, co akurat skłania ku sugestii że nie mam motywacji bo wyżej niż do 3 ligi nie wejdę. 

Ryba, Kika and 6 other users have reacted to this post.
RybaKikaAraispeedRadoCMGKanesAdis_Raven_Usunięty użytkownik

Kleksie chyba już czas by to prawe oko wróciło z Księżyca;)

Usunięty użytkownik, Ryba and 3 other users have reacted to this post.
Usunięty użytkownikRybaKikaAraispeedRadoCMG
Cytat z PanKleks data 2023-02-27, 21:18:13
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 21:03:33

Nie rozumiem z jakiego powodu taki reset miał by być robiony ?

Oglaszacie nowy początek, nowy start, jednak dalej betonujecie i dajecie betonować stara ekipę, nie dajecie realnych szans tym nowszym, czy tym co grają rok czy trochę dłużej na dojście na szczyt, bo tam jest zabetonowane i nie ważne jaki będę miał skład, czy będę jechał. 10 czy 20 sezonów nie mam szans wejścia do 1 ligi. To daje myśl że hasło nowe otwarcie, nowy początek to tylko marketing, a nie realne szanse dla wszystkich. Ta wypowiedzą spale siebie może tutaj, ale to jest nie tylko moje zdanie jako rocznego gracza, co akurat skłania ku sugestii że nie mam motywacji bo wyżej niż do 3 ligi nie wejdę. 

Matko boska….

Ryba, Kika and Adis have reacted to this post.
RybaKikaAdis

Dzięki za opinie.

Szczerze nie widzę argumentów do odpowiedzi bo sam się zabetonowałeś 🙂 podaj choć jeden potwierdzający Twoją tezę naszego zachowania, komunikatów bądź jakikolwiek treści.

Nie wszystko na raz i bez obietnic 🙂

M.A.G.

Szanowny Kleksie – rok temu zacząłem grać w Mortal Kombat  – czy tam również miałem nalegać ns reset bo jestem nowy? Owszem – wkurzałem się że nie mam tak wymaksowanych postaci jak starzy – ale to tylko dało mi kopa by powoli powoli ich gonić….jeszcze mi bardzo daleko do tych najlepszych ale czy to ich wina ze ja wczesniej nie grałem? Tutaj jest dokładnie tak samo….. trenuj młodych, inwestuj, bądź MENAGEREM a nie marudą….tym starym również nadejdzie czas na odmładzanie a twoi może akurat wtedy złapią apogeum.

PO2IOMA, Kika and 7 other users have reacted to this post.
PO2IOMAKikaAraispeedPanKleksSebaAdisjospenandy.bdg_Raven_

Cześć, dorzucę swoje trzy grosze, gram 1 rok i 3 miesiące, jestem po raz drugi w 2 lidze, wygrałem dwa razy adeptów w 1 lidze. Rozbudowałem stadion na maksymalny poziom, i wygrałem IPS dzieciaków z dwa sezony temu.

Problem pojawia się u moich rajderów w okresie 24-28 lat, nie posiadam klubu partnerskiego i nigdy nie zamierzam go zakładać. Ktoś napiszę, że to dozwolone, że zainwestowali czas i hajs, że ja też tak mogę… W tych latach, o których pisałem wyżej, wysyłacie ich do drugich drużyn na ligę plus dodatkowe turnieje par i IPS sprawia, że bardzo ciężko przebić się wyżej. Drużyny z dwoma zespołami mają przewagę pod względem rozwijania zawodników, większe możliwości z KSM i to przede wszystkim sprawia, że tak ciężko przebić się wyżej. Nie piszę tego, że mam z tym problem, przeszło mi dawno temu, chciałem przedstawić swoje spostrzeżenia. 

Arai ma chyba najciekawszą taktykę z nieposiadaniem dzieciaków w lidze 🙂

Pozdrawiam

PO2IOMA, Araispeed and 2 other users have reacted to this post.
PO2IOMAAraispeedandy.bdgUsunięty użytkownik

Co masz na myślisz z tą taktyką z nieposiadaniem dzieciaków w lidze? 😉 Późna pora i nie zatrybiłem 😉

Cytat z Araispeed data 2023-02-28, 00:19:54

Co masz na myślisz z tą taktyką z nieposiadaniem dzieciaków w lidze? 😉 Późna pora i nie zatrybiłem 😉

Jak kiedyś spoglądałem na Twój team, to masz tam 2-3 zawodników w adeptach, którzy nie jeżdżą w ogóle w lidze, tylko pary i IPS. 🙂

PreviousPage 2 of 5Next