Reset gry
Cytat z Raczek data 2023-02-28, 19:17:57Cytat z Szakal6 data 2023-02-28, 19:12:19Raczek sprobuj hattrick,skoro lubisz pilkarskie
może kiedyś – jak mnie wywalą z SMa – żartuje.
na razie gram w MK, World Golf Tour i Idle Miner Tycoon
żona sie smieje ze nawet w niedziele musze fedrować na telefonie
Cytat z Szakal6 data 2023-02-28, 19:12:19Raczek sprobuj hattrick,skoro lubisz pilkarskie
może kiedyś – jak mnie wywalą z SMa – żartuje.
na razie gram w MK, World Golf Tour i Idle Miner Tycoon
żona sie smieje ze nawet w niedziele musze fedrować na telefonie
Cytat z Adis data 2023-02-28, 19:46:43PanKleks podpuszczanie 🙂 A wrzucenie 10 latka do rezerw to eksperyment:)) Ja nie zamierzam tracić czasu na dyskutowanie z kilkoma cwaniakami o tak absurdalnym pomyśle, jakim jest obecnie reset, gdy praktycznie wyszliśmy z koksów i innych dziwnych zawodników, a gra działa świetnie i rysują się przed nią ciekawe perspektywy. Ja bym raczej na ich miejscu porozmawiał z Jospenem czy Sebolem jak wejść do tej podobno zabetonowanej 1 ligi.
PanKleks podpuszczanie 🙂 A wrzucenie 10 latka do rezerw to eksperyment:)) Ja nie zamierzam tracić czasu na dyskutowanie z kilkoma cwaniakami o tak absurdalnym pomyśle, jakim jest obecnie reset, gdy praktycznie wyszliśmy z koksów i innych dziwnych zawodników, a gra działa świetnie i rysują się przed nią ciekawe perspektywy. Ja bym raczej na ich miejscu porozmawiał z Jospenem czy Sebolem jak wejść do tej podobno zabetonowanej 1 ligi.
Cytat z RadoCMG data 2023-03-01, 01:16:57„ale to pokazuje jak niektórzy będą się bronić by z tej czołówki nie wylecieć” Kleksie z księżyca się urwałeś czy coś? My gramy po kilka lat (jak ja zaczynałem to były koksy dopiero za kilkaset zł za sztukę 😀 ) i zajęło chociażby mi to sporo czasu by dojść do miejsca w którym jestem. Czego mam bronić? Nie awansowałem tam tylnymi drzwiami czy „gotowymi” zawodnikami od kogoś. Do tego sam do wielu rzeczy dochodziłem metodą prób i błędów przez wiele sezonów. Teraz mam powiedzieć: tak resetujcie, bo nowi i ci delikatnie ujmując „leniwi” chcą nagle zrównać się z czołówką „bo im daleko”? No albo masz 5 lat albo chyba nie wiesz o czym piszesz. A co zabawniejsze – inny temat i czytam:
„Dla wielu nowych suwaki jak chodzi o obciążenie i intensywność jest dużą bolączką, więc może ktoś z bardziej doświadczonych podzieli się swoimi radami na co tu zwracać uwagę, jak rozmieszczać suwaki dla odpowiednich zawodników zarówno ze względu na wiek jak i atrybuty. Nie mam na myśli zdradzania związanym, z tym taktyki, a po prostu tylko rady.”
Jak rozumiem zły beton ma Ci pomagać (pod przykrywką rad dla nowych) mimo, że grasz ponad rok (czyli teraz jedziesz 12 sezon) i dalej do pewnych rzeczy sam nie doszedłeś? Dla mnie się skreśliłeś z listy osób którym można doradzać czy pomagać.
I skorzystaj z rady Adisa – spytaj Jospena czy Sebola jak można dołączyć do „do tej podobno zabetonowanej 1 ligi” 😀
„ale to pokazuje jak niektórzy będą się bronić by z tej czołówki nie wylecieć” Kleksie z księżyca się urwałeś czy coś? My gramy po kilka lat (jak ja zaczynałem to były koksy dopiero za kilkaset zł za sztukę 😀 ) i zajęło chociażby mi to sporo czasu by dojść do miejsca w którym jestem. Czego mam bronić? Nie awansowałem tam tylnymi drzwiami czy „gotowymi” zawodnikami od kogoś. Do tego sam do wielu rzeczy dochodziłem metodą prób i błędów przez wiele sezonów. Teraz mam powiedzieć: tak resetujcie, bo nowi i ci delikatnie ujmując „leniwi” chcą nagle zrównać się z czołówką „bo im daleko”? No albo masz 5 lat albo chyba nie wiesz o czym piszesz. A co zabawniejsze – inny temat i czytam:
„Dla wielu nowych suwaki jak chodzi o obciążenie i intensywność jest dużą bolączką, więc może ktoś z bardziej doświadczonych podzieli się swoimi radami na co tu zwracać uwagę, jak rozmieszczać suwaki dla odpowiednich zawodników zarówno ze względu na wiek jak i atrybuty. Nie mam na myśli zdradzania związanym, z tym taktyki, a po prostu tylko rady.”
Jak rozumiem zły beton ma Ci pomagać (pod przykrywką rad dla nowych) mimo, że grasz ponad rok (czyli teraz jedziesz 12 sezon) i dalej do pewnych rzeczy sam nie doszedłeś? Dla mnie się skreśliłeś z listy osób którym można doradzać czy pomagać.
I skorzystaj z rady Adisa – spytaj Jospena czy Sebola jak można dołączyć do „do tej podobno zabetonowanej 1 ligi” 😀
Cytat z PanKleks data 2023-03-01, 12:39:59Cytat z RadoCMG data 2023-03-01, 01:16:57„Dla wielu nowych suwaki jak chodzi o obciążenie i intensywność jest dużą bolączką, więc może ktoś z bardziej doświadczonych podzieli się swoimi radami na co tu zwracać uwagę, jak rozmieszczać suwaki dla odpowiednich zawodników zarówno ze względu na wiek jak i atrybuty. Nie mam na myśli zdradzania związanym, z tym taktyki, a po prostu tylko rady.”
I skorzystaj z rady Adisa – spytaj Jospena czy Sebola jak można dołączyć do „do tej podobno zabetonowanej 1 ligi”
Ja z suwakami się zaprzyjaźniłem już jakiś czas temu i naprawdę chodziło tutaj o nowszych graczy, ale może racja skupić się na sobie i nie patrzeć na innych.
Cytat z RadoCMG data 2023-03-01, 01:16:57„Dla wielu nowych suwaki jak chodzi o obciążenie i intensywność jest dużą bolączką, więc może ktoś z bardziej doświadczonych podzieli się swoimi radami na co tu zwracać uwagę, jak rozmieszczać suwaki dla odpowiednich zawodników zarówno ze względu na wiek jak i atrybuty. Nie mam na myśli zdradzania związanym, z tym taktyki, a po prostu tylko rady.”
I skorzystaj z rady Adisa – spytaj Jospena czy Sebola jak można dołączyć do „do tej podobno zabetonowanej 1 ligi”
Ja z suwakami się zaprzyjaźniłem już jakiś czas temu i naprawdę chodziło tutaj o nowszych graczy, ale może racja skupić się na sobie i nie patrzeć na innych.
Cytat z cynkownia data 2023-03-01, 16:52:45Dziękuję za wypowiedzi 😁 . Prosiłem o tak lub nie 🤨 a tu zrobiło się 5 stron
Dziękuję za wypowiedzi 😁 . Prosiłem o tak lub nie 🤨 a tu zrobiło się 5 stron
Cytat z Kika data 2023-03-01, 23:13:16to ja jako ten skromny żuk powiem tak – resetowi mówię stanowcze NIE !
to ja jako ten skromny żuk powiem tak – resetowi mówię stanowcze NIE !