Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Reset gry

Page 1 of 5Next

Jesteś za resetem gry z zachowaniem kont premium , suportera i SC na koncie gracza . Zachowaniem miejsc ligowych w dniu resetu. Proszę o tak lub nie 

Edit: przeniesione

Araispeed, RadoCMG and 6 other users have reacted to this post.
AraispeedRadoCMGKurczokSebaDanioljospenandy.bdg_Raven_

Wielu managerów z dalszych lig byłoby za tym, bo mogliby podgonić, ale dlaczego ja czy ktoś inny, kto każdego dnia pielęgnuje ten skład, wpakował w każde nazwisko tony SC, ma znów zaczynać wszystko od zera? Przecież reset dokonuje się na naszych oczach co sezon, kiedy odchodzą kolejne koksy. Co Ty chcesz tutaj jeszcze resetować jak zaraz każdy w składzie będzie mieć samych adeptów?

Seba, Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
SebaDaniolandy.bdg

Dobry żart hahahaha tego nawet nie ma sensu komentować

Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
Daniolandy.bdg

Nie rozumiem z jakiego powodu taki reset miał by być robiony ?

Daniol, andy.bdg and okp have reacted to this post.
Daniolandy.bdgokp
M.A.G.
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 21:03:33

Nie rozumiem z jakiego powodu taki reset miał by być robiony ?

No jak dlaczego – za dużo czasu i pracy by dogonić tych co tyle czasu trenowali i rozwijali zespoły. Aaaa i nie ma kolegów co by dobrych zawodników dali, bo tak też kiedyś było 😛

PO2IOMA, Daniol and 2 other users have reacted to this post.
PO2IOMADaniolandy.bdg_Raven_

W takim razie ja jestem na NIE, definitywnie.

Wegli96, Araispeed and 7 other users have reacted to this post.
Wegli96AraispeedRadoCMGSebaDanioljospenandy.bdgokp_Raven_
M.A.G.

i bardzo dobrze – nie dla resetu

andy.bdg and okp have reacted to this post.
andy.bdgokp

Cynku – nie wiem co to było co skłoniło Cię do takiej wizji ale nie bierz już tego więcej :)))

Nie, gramy, budujemy coś co ma owocować , nadeszły czasy , że dojście do ligi 1 czy 2 może trwać nawet i rok może to wygodne tylko na tych co wracają do gry. Dla tych co grają latami jest to nawet nie wyobrażalne 

W sumie jest to całkiem dobry pomysł na szybką karierę, bo podejrzewam, że gracze z 1, 2 czy 3 ligi przestaną grać w grę, w której nie szanuje się ich czasu i pieniędzy.

Araispeed, RadoCMG and andy.bdg have reacted to this post.
AraispeedRadoCMGandy.bdg
Page 1 of 5Next