Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

ANKIETA – Czy Gatto i PO2IOMA, jako właściciel gry, powinni nadal brać czynny udział w rywalizacji Speedway Manager?

Czy Gatto i PO2IOMA, jako właściciel gry, powinni nadal brać czynny udział w rywalizacji Speedway Manager?
Tak
Nie
PreviousPage 4 of 5Next

Skasować Slamera , każdy gracz będzie dostawać zawodnika od skauta i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji , będzie czysta rywalizacja. Co do podkręcania zawodnika z panelu admina można to zrobić bez problemu , byłem kilka lat adminem i nie jedno widziałem , także ta zakładka na czerwono admin plus dobre skille zawodnika może ostro parzyć , czarno na białym jest nawet napisany talent do zawodnika , dla rywalizacji zdrowej i przyjemnej wgląd wewnątrz gry powinien mieć tylko Damian i Łukasz. Gra straciła bardzo kluczowych graczy pora zastanowić się dlaczego i wyciągnąć wnioski.

Wegli96, Daniol and 7 other users have reacted to this post.
Wegli96DanioljospenBlackboydarek.boSebekJanek PiwoszPluskwavizz

darek.bo ale jak to sobie wyobrażasz, powiesz nie korzystajcie i będzie ok? Ten temat będzie wracał jak KSM. Jak kogoś nie dotykał problem KSM nie miał nic przeciwko jego działaniu, ale jak się łapał na KSM to zaczynaj dostrzegać jego bolączki i tutaj będzie tak samo. No i same SC to tylko jeden z wielu elementów…

P.S. Sama ankieta też trochę budzi mieszane uczucia jest anonimowa, ale pewne info można podejrzeć i dziwnie wygląda nagły napływ nowych kont od wczoraj na forum. I nie mówię, że admini mają coś z tym wspólnego, ale czy to znaczy, że każdy może sobie założyć 2-3 konta i głosować? Bo jak tak to jej wiarygodność będzie znikoma

Wegli96, Kurczok and 3 other users have reacted to this post.
Wegli96KurczokDaniolJanek PiwoszPluskwa

Jeszcze nie zagłosowałem i czekam na rozwój sytuacji – jak na razie dziwne zniknięcie postu Araia wzmogło tylko moje wątpliwości. I jeżeli to nie On sam wpadł tylko aby skrobnąć jeden post z wyjaśnieniami i usunął konto (przez co odparowała Jego wiadomość) tylko wiązała się z tym jakaś inna historia to z całą stanowczością będę za wylotem właścicieli z grona aktywnych graczy. Żyjemy niestety  w kraju gdzie każdy ma gębę pełną górnolotnych frazesów, a skrzęcząca rzeczywistość okazuje się zgoła inna.

Wegli96 and Daniol have reacted to this post.
Wegli96Daniol

Blackboy mam dużą wiarę w ludzi i myślę, że gdyby właściciele zadeklarowali publicznie, ze zrezygnują z tej funkcji, to słowa by dotrzymali, ale pomysł Kurczoka ze zlikwidowaniem Slammera jest jeszcze lepszy. 

Cenzurowanie Araia też mi się nie podoba. Nie rozumiem powodów takiego postepowania. 

Daniol has reacted to this post.
Daniol
Cytat z Kurczok data 2024-06-06, 12:32:23

” Co do podkręcania zawodnika z panelu admina można to zrobić bez problemu , byłem kilka lat adminem i nie jedno widziałem , także ta zakładka na czerwono admin plus dobre skille zawodnika może ostro parzyć , czarno na białym jest nawet napisany talent do zawodnika , dla rywalizacji zdrowej i przyjemnej wgląd wewnątrz gry powinien mieć tylko Damian i Łukasz. „

To co napisałeś jest bardzo intrygujące. Wiesz może, kto miał/ma dostęp do tej funkcji poza właścicielami? 

Daniol and Janek Piwosz have reacted to this post.
DaniolJanek Piwosz

Szanowni,

Arai oraz Ryba za swoje zachowanie, także to, które jest od kilku miesięcy wobec nas, są zablokowani. Będą także blokowani, kiedy podstawią się na fejkowych kontach. To jak Ci Panowie się do nas odnosili, także na biznesowym komunikatorze, jest skandaliczne. Aż wierzyć się nie chce, że człowiek, który jest kierownikiem drużyny w jednym z klubów 2 PGE dopuszcza się takich komentarzy i zachowania, które należałoby zgłosić odpowiednim organom. Nie mamy potrzeby się z tego tłumaczyć, czy o tym wspominać. Żeby jednak Wam pokazać skalę, to od czasów kiedy nijaki Lewandowski nas oszukał w kilku kwestiach przy zakupie tej gry (ponad 3 lata temu), nie było chyba tak bezczelnych managerów (byłych już GM-ów), którzy mieli nasze pełene zaufanie, a później zachowali się jak zachowali. Może podczas najbliższego magazynu coś o tym opowiem. Jednak dla mnie Ci Panowie nie mają prawa głosu w SM. Mam nadzieję, że to uszanujecie.  
PS. Arai pokazał również jak traktuje innych Managerów, usuwając, zawodników z 1 składu (zakładam, że na złość Nam, właścicielom). Co skutkuje walkowerami. Za takie praktyki powinien wylecieć całkiem z gry. Jednak On jak i Ryba grają dalej, więc nie planujemy usuwać im kont. 

Jakie służby???? Jakie zachowanie??? Wasze było ok??? Obie strony mają swoje za uszami!!! Znamy się dosyć dobrze – nasze drogi się rozeszły…….. idziecie w złą stronę – ale to już wasz problem….. musicie się z tym zmierzyć – s po waszym postępowaniu nie wróżę Wam nic dobrego….. aczkolwiek zyczę powodzenia….

Pewnie za chwilę i ja również dostanę bana tam i tu….. nie obchodzi mnie to już…..

Bądźcie zdrów….

Aha……zagłosowałem na opcję TAK – cieszcie się grą – mnie już dawno ta radość przeszła – „Pitnyło z wiatrym”

Daniol

Witam,

Odpowiedz programisty co do czasu osiągane przez zawodnika

Miłego dnia dla Wszystkich !!!

Dodane pliki:
  • Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Gatto, Janek Piwosz and Mariusz have reacted to this post.
GattoJanek PiwoszMariusz
M.A.G.

Dzięki Pozioma za wysiłek. Niestety odpowiedź programisty niczego nie rozjaśnia. Powiedział rzeczy oczywiste, że wynik to kombinacja wskaźników zawodnika z czynnikiem losowym. Tyle, że te wskaźniki powodują ograniczenia, które żaden fart w losowaniu nie może przeskoczyć. Przynajmniej tak to działało przez całą moją SMową karierę. Być może jest jakiś bug w grze, który umożliwia pominięcie fizycznych ograniczeń zawodnika. Pech chciał, że ujawnił się akurat w przypadku Twojego kreatora. Myślę, że dla oczyszczenia atmosfery i dla dobra gry, trzeba by było trochę więcej wysiłku włożyć w wyjaśnienie tej zagadki.

Miłego dnia 🙂

Daniol

Siema wszystkim . Jestem nowy choć już pare lat temu jakiś okres grałem w SM .super oceniam zmianę że przed parami trzeba było się logować i że wszystko planowo ruszają nowe sezony.

Afery się kręcą trochę widać, kiedyś też były kłótnie pamiętam nie wnikałem teraz też . dużo graczy jednak skupia się wyłącznie na wirtualnym klubie a w prywate bez zagłębiania . 

Zastanawiałem się jakie plusy czy minusy da obecność właścicieli w rozgrywkach . 

Rezygnacja to Tak myślę że może bardziej skupią się nad prowadzeniem i rozwojem gry bo jednak sami mówią że mało czasu jest jeszcze życie zawodowe i rodzina wiadomo każdy tak ma.

Z drugiej strony nie ma co odbierać przyjemności z rozgrywki . każdy  zwykły gracz z czasem może trafić do ligi z którymś właścicielem , można też zaobserwować ruchy i poczynania i coś dla siebie wyciągnąć a mają szefowie napewo szersze spojrzenie i (może też dodatkowe rzeczy które tylko oni widzą)no ale o oszustwa bym nie podejrzewał. Wachalem się ale zagłosowałem na  TAK

Gatto, _Raven_ and 2 other users have reacted to this post.
Gatto_Raven_Janek PiwoszMariusz
PreviousPage 4 of 5Next