Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

ANKIETA – Czy Gatto i PO2IOMA, jako właściciel gry, powinni nadal brać czynny udział w rywalizacji Speedway Manager?

Czy Gatto i PO2IOMA, jako właściciel gry, powinni nadal brać czynny udział w rywalizacji Speedway Manager?
Tak
Nie
PreviousPage 5 of 5

Zazwyczaj sie nie udzielam… bo ja też nie podchodzę do gry z jakimiś super ambicjami – pierwsza liga, wygrane sgp, rekordy torów to na pewno duża satysfakcja (szczególnie że po roku fry jestem już w stanie wyobrazić sobie ile wymaga to pracy i SC i skąd te wątpliwości) ja czerpie FUN z gry, z procesu obserwacji, MENEDŻEROWANIA bo to w końcu tylko gra. Dodatkowo fajnie zobaczyć czasem na YT w magazynie coś o swojej drużynie/zawodniku i szacun, że Wam się chce bo dzięki temu rozgrywka jest dla mnie jeszcze ciekawsza a i dowiedziałem się kilku nowych rzeczy. Myśle, że I Gatto i Po2ioma podobnie jak i ja czerpią ogromny fun poprostu z grania w ta grę a ilość poświęconego jej czasu jawi się w takich o to efektach – ( samo przygotowywanie magazynu pokazuje jak duże jest zaangażowanie i zajawka, przecież te slajdy trzeba zebrać, ograć poukładać…)

Od siebie może rzeczywiście ruszyłbym coś z adeptami od Slammera np. limit jednego adepta od Sławka na sezon, tak by nie zabierać całkowicie tej możliwości, ale i żeby zaraz tu nie było Orlen pierwsza liga 😀 

POZDRAWIAM Halleria

Gatto, Daniol and 2 other users have reacted to this post.
GattoDaniol_Raven_Janek Piwosz

PS. wgl mi to nie przeszkadza, bo dzięki temu gra się rozwija. Przy takim limicie  trzeba by się po prostu jeszcze bardziej nagłówkować  wydaje mi się, że mogło by być ciekawiej

Daniol has reacted to this post.
Daniol

Dzięki Vizz za komentarz. Na pewno magazyny na YT będą nadal nagrywane. Dzięki takim wpisom jak Twój na ten temat, dodaje nam to paliwa, aby to nadal robić. Powodzenia w grze i dobrej zabawy 🙂 

Daniol has reacted to this post.
Daniol
PreviousPage 5 of 5