Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

ANKIETA – Czy Gatto i PO2IOMA, jako właściciel gry, powinni nadal brać czynny udział w rywalizacji Speedway Manager?

Czy Gatto i PO2IOMA, jako właściciel gry, powinni nadal brać czynny udział w rywalizacji Speedway Manager?
Tak
Nie
PreviousPage 2 of 5Next

hmm

Technika startu 93 w wieku 23 lat a 95 w wieku 20 lat to baaaardzooo wielką różnica:) 

Ten parametr rośnie najwolniej i NIE MA w historii tej gry (od momentu przejęcia od Lewandowskiego) innego zawodnika o takim parametrze w tym wieku! Twoje przykłady są błędne.

No mój Berge(24), czy Caban (19lat) za sc też w wieku 14 lat kręcili świetne czasy na stadionach widmo – tak nazywam te nie ulepszane… Swoją drogą,  gdyby Caban był z kreatora i bym mu technikę startu zrobiła na 20 na przykład i cisnęła go wszędzie, bo niestety ale tak nie było  – stawiałam na to, by każdy jeździł w parach itd; to  teraz pewnie by miał z 72 cu, TS 95 itd itd  … Przykre, bo to wszystko co czytam zakrawa o osobiste urazy i ewidentną chęć upokorzenia na forum… Eh no nic… Z konia też trzeba umieć spaść  🙂…

vizz has reacted to this post.
vizz

Lub nawet zbliżonym parametrze bo np Arai wyciągnął max tj 90 w tym wieku, a to był zawodnik katowany na maxa 

Tu nie chodzi o stadion widmo tylko o CZAS jaki wykręcił! Czytaj ze zrozumieniem:)

Jakbyś zrobiła kreatora tak jak mówisz to i tak by tyle nie miał bo przyrosty od pewnego poziomu bardzo spadają.

Bo Arai, Arai… „Tata, a Marcin powiedział…”… Ryba! Serio? Weź… 

Tylko Ryba ja nie widzę zawodnika 20 lat z TS 95? Wick ma 93 %, a to już różnica nie o 4 a o 2 % względem Golden Boy 

Ryba z całym szacunkiem, ale najbardziej zabierasz głos w tej sprawie. Co ciekawe tylko Ty masz wątpliwości do wyszkolenia Wicka czy Vegety. Jesteś jednak Managerem, który w grze SM nie słynie z dobrych juniorów. Zatem coś się nie zgadzaja się Twoje tezy. Piszą Ci inni managerowie, że to realne co do Wicka i Vegety, ale uporczywie podajesz przykłady Araia, nie swoje. Podaj proszę swoje osiągnięcia w szkoleniu z ostatnich sezonów? I nie pytam o tych kupionych od Araia.

Daniol and _Raven_ have reacted to this post.
Daniol_Raven_

hmm

Jeszcze raz napisze bo jak widać ciężko Rybie zrozumieć.

TO BYL KREATOR

POZDRAWIAM HEJTERÓW !!!

Dodane pliki:
  • Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
M.A.G.
PreviousPage 2 of 5Next