ANKIETA – Czy Gatto i PO2IOMA, jako właściciel gry, powinni nadal brać czynny udział w rywalizacji Speedway Manager?
Cytat z Ryba data 2024-06-05, 23:25:47Technika startu 93 w wieku 23 lat a 95 w wieku 20 lat to baaaardzooo wielką różnica:)
Ten parametr rośnie najwolniej i NIE MA w historii tej gry (od momentu przejęcia od Lewandowskiego) innego zawodnika o takim parametrze w tym wieku! Twoje przykłady są błędne.
Technika startu 93 w wieku 23 lat a 95 w wieku 20 lat to baaaardzooo wielką różnica:)
Ten parametr rośnie najwolniej i NIE MA w historii tej gry (od momentu przejęcia od Lewandowskiego) innego zawodnika o takim parametrze w tym wieku! Twoje przykłady są błędne.
Cytat z _Raven_ data 2024-06-05, 23:27:42No mój Berge(24), czy Caban (19lat) za sc też w wieku 14 lat kręcili świetne czasy na stadionach widmo – tak nazywam te nie ulepszane… Swoją drogą, gdyby Caban był z kreatora i bym mu technikę startu zrobiła na 20 na przykład i cisnęła go wszędzie, bo niestety ale tak nie było – stawiałam na to, by każdy jeździł w parach itd; to teraz pewnie by miał z 72 cu, TS 95 itd itd … Przykre, bo to wszystko co czytam zakrawa o osobiste urazy i ewidentną chęć upokorzenia na forum… Eh no nic… Z konia też trzeba umieć spaść 🙂…
No mój Berge(24), czy Caban (19lat) za sc też w wieku 14 lat kręcili świetne czasy na stadionach widmo – tak nazywam te nie ulepszane… Swoją drogą, gdyby Caban był z kreatora i bym mu technikę startu zrobiła na 20 na przykład i cisnęła go wszędzie, bo niestety ale tak nie było – stawiałam na to, by każdy jeździł w parach itd; to teraz pewnie by miał z 72 cu, TS 95 itd itd … Przykre, bo to wszystko co czytam zakrawa o osobiste urazy i ewidentną chęć upokorzenia na forum… Eh no nic… Z konia też trzeba umieć spaść 🙂…
Cytat z Ryba data 2024-06-05, 23:29:35Lub nawet zbliżonym parametrze bo np Arai wyciągnął max tj 90 w tym wieku, a to był zawodnik katowany na maxa
Lub nawet zbliżonym parametrze bo np Arai wyciągnął max tj 90 w tym wieku, a to był zawodnik katowany na maxa
Cytat z Ryba data 2024-06-05, 23:31:19Tu nie chodzi o stadion widmo tylko o CZAS jaki wykręcił! Czytaj ze zrozumieniem:)
Jakbyś zrobiła kreatora tak jak mówisz to i tak by tyle nie miał bo przyrosty od pewnego poziomu bardzo spadają.
Tu nie chodzi o stadion widmo tylko o CZAS jaki wykręcił! Czytaj ze zrozumieniem:)
Jakbyś zrobiła kreatora tak jak mówisz to i tak by tyle nie miał bo przyrosty od pewnego poziomu bardzo spadają.
Cytat z Blackboy data 2024-06-05, 23:42:53Tylko Ryba ja nie widzę zawodnika 20 lat z TS 95? Wick ma 93 %, a to już różnica nie o 4 a o 2 % względem Golden Boy
Tylko Ryba ja nie widzę zawodnika 20 lat z TS 95? Wick ma 93 %, a to już różnica nie o 4 a o 2 % względem Golden Boy
Cytat z Gatto data 2024-06-05, 23:43:15Ryba z całym szacunkiem, ale najbardziej zabierasz głos w tej sprawie. Co ciekawe tylko Ty masz wątpliwości do wyszkolenia Wicka czy Vegety. Jesteś jednak Managerem, który w grze SM nie słynie z dobrych juniorów. Zatem coś się nie zgadzaja się Twoje tezy. Piszą Ci inni managerowie, że to realne co do Wicka i Vegety, ale uporczywie podajesz przykłady Araia, nie swoje. Podaj proszę swoje osiągnięcia w szkoleniu z ostatnich sezonów? I nie pytam o tych kupionych od Araia.
Ryba z całym szacunkiem, ale najbardziej zabierasz głos w tej sprawie. Co ciekawe tylko Ty masz wątpliwości do wyszkolenia Wicka czy Vegety. Jesteś jednak Managerem, który w grze SM nie słynie z dobrych juniorów. Zatem coś się nie zgadzaja się Twoje tezy. Piszą Ci inni managerowie, że to realne co do Wicka i Vegety, ale uporczywie podajesz przykłady Araia, nie swoje. Podaj proszę swoje osiągnięcia w szkoleniu z ostatnich sezonów? I nie pytam o tych kupionych od Araia.
Cytat z PO2IOMA data 2024-06-06, 00:36:10Jeszcze raz napisze bo jak widać ciężko Rybie zrozumieć.
TO BYL KREATOR
POZDRAWIAM HEJTERÓW !!!
Jeszcze raz napisze bo jak widać ciężko Rybie zrozumieć.
TO BYL KREATOR
POZDRAWIAM HEJTERÓW !!!
Dodane pliki:
- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.