Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Wasze zdanie na temat … ?

PreviousPage 2 of 2

Póki nie ma innych rozwiązań blokujących „beton” to ja będę zwolennikiem KSM. Fakt brakuje przelicznika przy transferach jak Arai napisał, ale lepsze niż nic. Mógłbym pod siebie napisać „zlikwidujmy” KSM, co by mi pomogło ale nie raz pisałem, że jestem zwolennikiem zostawienia tego. Sam bym wprowadził obowiązkowe U24 pod 2, a zostawienie U23 na 8 co by uatrakcyjniło samą grę i wymusiło szkolenie młodzieży u każdego. Tak samo jak obowiązek wychowanków w skłądzie, ale już się pogodziłem z tym, że to nie przejdzie. I dalej nie widzę sensu ograniczania KSMu wyłącznie dla lig 1-3…

Daniol has reacted to this post.
Daniol
Cytat z Araispeed data 2023-05-07, 13:06:49

Niestety w tej grze najbardziej zepsute jest to, że nie przelicza KSM jak zawodnik przechodzi załóżmy z ligi 3 do 1 na zasadzie transferu. To jest ogromny problem. I dopóki to nie będzie naprawione, to będę piszczał o zdjęcie tej kalkulowanej średniej meczowej, bo skoro coś nie działa prawidłowo, to w ogóle tego nie powinno być.

Arai, przecież ja właśnie o tym napisałem, sam dzielnik/mnożnik przy awansie/spadku bez uwzględnienia innych przypadków – a więc transferów powoduje że ten mechanizm przeliczania KSM w tej grze to bubel, ostanie regulacje tylko to betonują

Daniol has reacted to this post.
Daniol
PreviousPage 2 of 2