Obowiązkowy zawodnik U24 w zamian za KSM
Cytat z Blackboy data 2024-01-11, 19:46:17KSM jest w ligach 1 – 3 wiec spokojnie Arai zdradzę Ci sposób jak go obejść klubem partnerskim. Wystarczy jeździć w lidze 4-tej i niższych :). Założeniem partnerskich było szkolenie zawodników, a nie wojowanie ligi, zwłaszcza jak klub pierwszy i partnerski mogą spotkać się w jednej lidze.
Czy jest KSM czy go nie ma póki co mi to obojętne, ale po awansie do 3-ciej to była jedyna nadzieja na utrzymanie. Jeśli KSM zniknie to tylko trudniej będzie się przebić świeżym graczom do ligi 1 – 3, gdzie starzy gracze będą mieli po 2 swoje drużyny
Jeśli już ma być KSM likwidowany to kompleksowo z rozwiązaniem tematu klubów partnerskich.
KSM jest w ligach 1 – 3 wiec spokojnie Arai zdradzę Ci sposób jak go obejść klubem partnerskim. Wystarczy jeździć w lidze 4-tej i niższych :). Założeniem partnerskich było szkolenie zawodników, a nie wojowanie ligi, zwłaszcza jak klub pierwszy i partnerski mogą spotkać się w jednej lidze.
Czy jest KSM czy go nie ma póki co mi to obojętne, ale po awansie do 3-ciej to była jedyna nadzieja na utrzymanie. Jeśli KSM zniknie to tylko trudniej będzie się przebić świeżym graczom do ligi 1 – 3, gdzie starzy gracze będą mieli po 2 swoje drużyny
Jeśli już ma być KSM likwidowany to kompleksowo z rozwiązaniem tematu klubów partnerskich.
Cytat z Araispeed data 2024-01-11, 23:52:07To nie moja wina, że klub partnerski radzi sobie na tyle dobrze, że się gdzieś plącze w wyższych ligach. Mam na siłę pozbywać się moich zawodników, hamować, żeby nie być wyżej w ligach? W sumie to robię to, bo ostatnimi czasy sprzedałem masę bardzo dobrych zawodników i jeździłem samymi szczylami w partnerskim. Dalej to jednak nie pozwoliło mi spaść gdzieś w otchłań. Ja nie muszę mieć partnerskiego. Jak kiedyś zapadnie decyzja o ich usunięciu, to będę pierwszy w kolejce, żeby to zrobić. Kilkukrotnie to już powtarzałem.
Poza tym nawet jak byłbym w 4 lidze klubem partnerskim, to KSM indywidualny zawodnikom dalej się nabija, więc o czym Ty mówisz… Dalej by był problem kogoś zmieścić w pierwszym zespole.
To nie moja wina, że klub partnerski radzi sobie na tyle dobrze, że się gdzieś plącze w wyższych ligach. Mam na siłę pozbywać się moich zawodników, hamować, żeby nie być wyżej w ligach? W sumie to robię to, bo ostatnimi czasy sprzedałem masę bardzo dobrych zawodników i jeździłem samymi szczylami w partnerskim. Dalej to jednak nie pozwoliło mi spaść gdzieś w otchłań. Ja nie muszę mieć partnerskiego. Jak kiedyś zapadnie decyzja o ich usunięciu, to będę pierwszy w kolejce, żeby to zrobić. Kilkukrotnie to już powtarzałem.
Poza tym nawet jak byłbym w 4 lidze klubem partnerskim, to KSM indywidualny zawodnikom dalej się nabija, więc o czym Ty mówisz… Dalej by był problem kogoś zmieścić w pierwszym zespole.