Uwagi i pomysły
Cytat z Admin data 2023-02-08, 22:52:42Witam!
W życie każdego człowieka wpisany jest na stałe ciągły rozwój, tak samo jest z forami internetowymi. Każdy wie, że trzeba dostosowywać się do ogólnie panujących trendów a szczególnie do opinii internautów. Tak więc, postanowiłem wyjść wam na przeciw. Piszcie tu proszę wszelkie uwagi i sugestie odnośnie forum. Proszę wpisywać jedynie cenne uwagi, który pomogą gronu moderatorskiemu w sprostaniu waszym oczekiwaniom. Oczywiście nie wszystkie postulaty będą mogły być zmienione ale możecie być pewni, że te dobre pomysły zostaną wprowadzone w życie.
Wszelki spam i offtop nie będzie tolerowany. Użytkownicy nie stosujący się do tej zasady zostaną odpowiednio „nagrodzeni”
Admin
Witam!
W życie każdego człowieka wpisany jest na stałe ciągły rozwój, tak samo jest z forami internetowymi. Każdy wie, że trzeba dostosowywać się do ogólnie panujących trendów a szczególnie do opinii internautów. Tak więc, postanowiłem wyjść wam na przeciw. Piszcie tu proszę wszelkie uwagi i sugestie odnośnie forum. Proszę wpisywać jedynie cenne uwagi, który pomogą gronu moderatorskiemu w sprostaniu waszym oczekiwaniom. Oczywiście nie wszystkie postulaty będą mogły być zmienione ale możecie być pewni, że te dobre pomysły zostaną wprowadzone w życie.
Wszelki spam i offtop nie będzie tolerowany. Użytkownicy nie stosujący się do tej zasady zostaną odpowiednio „nagrodzeni”
Admin
Cytat z PanKleks data 2023-02-23, 05:29:54Próbuje przekonać się do nowego forum i tak jak do opcji nie mam żadnych uwag, klikając na ostatni wpis w danym temacie jestem przekierowany właśnie do tego ostatniego wpisu jest sporym plusem, jednak kilka tematow niestety ucieka, gdyż pojawia się inny wpis i poprzedni temat kuleje bo większość wchodzi w ostatnie wpisy a nie w dane działy. Co by tu zmienić by było lepiej pod tym względem? Może zamiast pod tematy typu zmiany, propozycje wrzucić na głównej stronie forum jako działy i w tym tworzyć tematy z tym związane? Co do zwiększenia aktywności na forum mam jeden pomysł, ale póki co wolę publicznie nie podawać szczegółów. Jak ktoś jest ich ciekaw zapraszam do wiadomości prywatnych. Do tego fajny pomysł rozgrywki i ostanie wyniki, tabele its fajnie ale to tylko widać pilnowanie lig 1-2 a reszta lig? Pusto, a szkoda.
Próbuje przekonać się do nowego forum i tak jak do opcji nie mam żadnych uwag, klikając na ostatni wpis w danym temacie jestem przekierowany właśnie do tego ostatniego wpisu jest sporym plusem, jednak kilka tematow niestety ucieka, gdyż pojawia się inny wpis i poprzedni temat kuleje bo większość wchodzi w ostatnie wpisy a nie w dane działy. Co by tu zmienić by było lepiej pod tym względem? Może zamiast pod tematy typu zmiany, propozycje wrzucić na głównej stronie forum jako działy i w tym tworzyć tematy z tym związane? Co do zwiększenia aktywności na forum mam jeden pomysł, ale póki co wolę publicznie nie podawać szczegółów. Jak ktoś jest ich ciekaw zapraszam do wiadomości prywatnych. Do tego fajny pomysł rozgrywki i ostanie wyniki, tabele its fajnie ale to tylko widać pilnowanie lig 1-2 a reszta lig? Pusto, a szkoda.
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-23, 09:09:14Klikając ostatni wpis zawsze zostaniesz przeniesiony właśnie do niego. Mając niebieska ikone po lewej stronie i klikając link (a nie w najnowszy post) otwiera się podmenu w którym widzisz po raz kolejny niebieskie ikony świadczące o tym w której grupie są nowe wiadomości. Wrzucanie wszystkiego do jednego worka znów spowoduje bałagan i brak możliwości na segregację tematów.
Jeśli chodzi o propozycję co do forum i jego aktywności to wrzucaj je tutaj bo rozmawianie na privie o takich pomysłach jest chyba trochę bez sensu pomijając całe grono.
A co do ligi. Piszesz ze nic się nie dzieje a sam nie wrzuciłeś tabeli swojej ligi 🙂 a więc działaj!!
Klikając ostatni wpis zawsze zostaniesz przeniesiony właśnie do niego. Mając niebieska ikone po lewej stronie i klikając link (a nie w najnowszy post) otwiera się podmenu w którym widzisz po raz kolejny niebieskie ikony świadczące o tym w której grupie są nowe wiadomości. Wrzucanie wszystkiego do jednego worka znów spowoduje bałagan i brak możliwości na segregację tematów.
Jeśli chodzi o propozycję co do forum i jego aktywności to wrzucaj je tutaj bo rozmawianie na privie o takich pomysłach jest chyba trochę bez sensu pomijając całe grono.
A co do ligi. Piszesz ze nic się nie dzieje a sam nie wrzuciłeś tabeli swojej ligi 🙂 a więc działaj!!
Cytat z PanKleks data 2023-03-13, 22:41:39Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jaki jest cel funkcjonowania forum? Mam tu na myśli akurat śmietnik, który się tworzy powielaniem informacji, mianowicie na temat konkursów, z tego co widzę można pisać w dwóch różnych działach, wklejanie postów z fb również mija się dla mnie z celem, ponieważ wszystkie najważniejsze informacje są w powiadomieniach, na czatach, na fb i w faxie, więc dodatkowo kopiuj wklej na forum w formie nowego tematu jest chyba zbędne. Kilka nazw działów wprowadza w błąd, z tym co jest w środku, przez co trudno odnaleść właściwy dział, w którym dać dany temat.
Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jaki jest cel funkcjonowania forum? Mam tu na myśli akurat śmietnik, który się tworzy powielaniem informacji, mianowicie na temat konkursów, z tego co widzę można pisać w dwóch różnych działach, wklejanie postów z fb również mija się dla mnie z celem, ponieważ wszystkie najważniejsze informacje są w powiadomieniach, na czatach, na fb i w faxie, więc dodatkowo kopiuj wklej na forum w formie nowego tematu jest chyba zbędne. Kilka nazw działów wprowadza w błąd, z tym co jest w środku, przez co trudno odnaleść właściwy dział, w którym dać dany temat.
Cytat z PO2IOMA data 2023-03-13, 23:11:58Jeśli nie chcesz wyloguj się i nie korzystaj.
Tak na przyszłość, gra nie obsługuje faxu.
Jeśli nie chcesz wyloguj się i nie korzystaj.
Tak na przyszłość, gra nie obsługuje faxu.
Cytat z Kudłaty data 2023-03-13, 23:46:07Panie Kleksie.
Czytam twoje uwagi, spostrzeżenia. Czasami napiszesz coś mądrego a czasami jak dzieciak, zastanawiam się czy Ty to Ty. Za bardzo emocjonalnie podchodzisz do niektórych działań jakie tutaj się odbywają. Chłopie trzeba wyluzować…..miłego wieczoru.
Panie Kleksie.
Czytam twoje uwagi, spostrzeżenia. Czasami napiszesz coś mądrego a czasami jak dzieciak, zastanawiam się czy Ty to Ty. Za bardzo emocjonalnie podchodzisz do niektórych działań jakie tutaj się odbywają. Chłopie trzeba wyluzować…..miłego wieczoru.
Cytat z Araispeed data 2023-03-14, 00:12:46Cytat z PanKleks data 2023-03-13, 22:41:39Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jaki jest cel funkcjonowania forum? Mam tu na myśli akurat śmietnik, który się tworzy powielaniem informacji, mianowicie na temat konkursów, z tego co widzę można pisać w dwóch różnych działach, wklejanie postów z fb również mija się dla mnie z celem, ponieważ wszystkie najważniejsze informacje są w powiadomieniach, na czatach, na fb i w faxie, więc dodatkowo kopiuj wklej na forum w formie nowego tematu jest chyba zbędne. Kilka nazw działów wprowadza w błąd, z tym co jest w środku, przez co trudno odnaleść właściwy dział, w którym dać dany temat.
Na pewno nie jest po to, żeby czytać tutaj takich smutnych ludzi jak Ty… Na moje oko za dużo czasu wolnego stanowczo masz. Może warto pomyśleć o tym i nie czekać do końca kwietnia, tylko teraz skasować stąd konta? Tyle bólu ile Ci ta gra sprawia, to aż przykro patrzeć. Po co się męczyć? Może gdzie indziej będziesz się bardziej realizować i tam Twoje wieczne marudzenie, szukanie jakiegokolwiek powodu, żeby się przyczepić, będzie akceptowane? Może gdzie indziej zorganizują Ci konkurs z okazji Dnia Mężczyzny, bo miałeś problem, że w SM jest tylko konkurs z okazji Dnia Kobiety? Szukasz poklasku i go nie dostajesz i frustracja narasta. Trafiłem klopsiku?
Cytat z PanKleks data 2023-03-13, 22:41:39Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jaki jest cel funkcjonowania forum? Mam tu na myśli akurat śmietnik, który się tworzy powielaniem informacji, mianowicie na temat konkursów, z tego co widzę można pisać w dwóch różnych działach, wklejanie postów z fb również mija się dla mnie z celem, ponieważ wszystkie najważniejsze informacje są w powiadomieniach, na czatach, na fb i w faxie, więc dodatkowo kopiuj wklej na forum w formie nowego tematu jest chyba zbędne. Kilka nazw działów wprowadza w błąd, z tym co jest w środku, przez co trudno odnaleść właściwy dział, w którym dać dany temat.
Na pewno nie jest po to, żeby czytać tutaj takich smutnych ludzi jak Ty… Na moje oko za dużo czasu wolnego stanowczo masz. Może warto pomyśleć o tym i nie czekać do końca kwietnia, tylko teraz skasować stąd konta? Tyle bólu ile Ci ta gra sprawia, to aż przykro patrzeć. Po co się męczyć? Może gdzie indziej będziesz się bardziej realizować i tam Twoje wieczne marudzenie, szukanie jakiegokolwiek powodu, żeby się przyczepić, będzie akceptowane? Może gdzie indziej zorganizują Ci konkurs z okazji Dnia Mężczyzny, bo miałeś problem, że w SM jest tylko konkurs z okazji Dnia Kobiety? Szukasz poklasku i go nie dostajesz i frustracja narasta. Trafiłem klopsiku?
Cytat z PanKleks data 2023-03-14, 00:28:26Cytat z Araispeed data 2023-03-14, 00:12:46Cytat z PanKleks data 2023-03-13, 22:41:39Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jaki jest cel funkcjonowania forum? Mam tu na myśli akurat śmietnik, który się tworzy powielaniem informacji, mianowicie na temat konkursów, z tego co widzę można pisać w dwóch różnych działach, wklejanie postów z fb również mija się dla mnie z celem, ponieważ wszystkie najważniejsze informacje są w powiadomieniach, na czatach, na fb i w faxie, więc dodatkowo kopiuj wklej na forum w formie nowego tematu jest chyba zbędne. Kilka nazw działów wprowadza w błąd, z tym co jest w środku, przez co trudno odnaleść właściwy dział, w którym dać dany temat.
Dział nie jest tu na płacze, a uwagi i pomysły, które zostały złożone. Nie sprawie tej przyjemności i nie usunę póki co konta, a zamiast najeżdżania na mnie proonuję ciszę, która jest podobno najpiekniejsza, jak nie ma nic mądrego się do napisania.
Poproszę o bana dla tegop użytkownika (pkt 8 regulamin forum) za kolejne obrażanie mojej osoby (klopsiku jest dla mnie obraźliwe) poza tym twoj wpis tutaj nie jest adekwatny do tematu. Uwagi i pomysły, czyli mam prawo przedstawić taką myśl, w tym miejscu. Ostatnio coraz bardziej agresywniej reagujesz na moje wpisy. Może czas ochłonąć? Prowadzisz w ten sposób do agresji tutaj. Czy na to jest zgoda administracji skoro lajkują wpisy? Czy aż do takiego poziomu schodzi to forum z nowymi ludźmi?
EDIT: Panu już podziękujemy, za caloksztalt.
Cytat z Araispeed data 2023-03-14, 00:12:46Cytat z PanKleks data 2023-03-13, 22:41:39Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jaki jest cel funkcjonowania forum? Mam tu na myśli akurat śmietnik, który się tworzy powielaniem informacji, mianowicie na temat konkursów, z tego co widzę można pisać w dwóch różnych działach, wklejanie postów z fb również mija się dla mnie z celem, ponieważ wszystkie najważniejsze informacje są w powiadomieniach, na czatach, na fb i w faxie, więc dodatkowo kopiuj wklej na forum w formie nowego tematu jest chyba zbędne. Kilka nazw działów wprowadza w błąd, z tym co jest w środku, przez co trudno odnaleść właściwy dział, w którym dać dany temat.
Dział nie jest tu na płacze, a uwagi i pomysły, które zostały złożone. Nie sprawie tej przyjemności i nie usunę póki co konta, a zamiast najeżdżania na mnie proonuję ciszę, która jest podobno najpiekniejsza, jak nie ma nic mądrego się do napisania.
Poproszę o bana dla tegop użytkownika (pkt 8 regulamin forum) za kolejne obrażanie mojej osoby (klopsiku jest dla mnie obraźliwe) poza tym twoj wpis tutaj nie jest adekwatny do tematu. Uwagi i pomysły, czyli mam prawo przedstawić taką myśl, w tym miejscu. Ostatnio coraz bardziej agresywniej reagujesz na moje wpisy. Może czas ochłonąć? Prowadzisz w ten sposób do agresji tutaj. Czy na to jest zgoda administracji skoro lajkują wpisy? Czy aż do takiego poziomu schodzi to forum z nowymi ludźmi?
EDIT: Panu już podziękujemy, za caloksztalt.
Cytat z _Raven_ data 2023-03-14, 08:19:00I dalej lecisz z koksem Kleks… Arai ma rację, masz zdecydowanie za duzo wolnego czasu. Dostałeś bana na komunikacje z graczami i temat nie podlega dyskusji. Kara jak widać jest dotkliwa, ale mało skuteczna skoro nadal urządzasz nam tu jakieś manifesty. Cytujesz pkt regulaminów, a sam się do nich nie stosujesz. SM nie potrzebuje graczy, ktorzy sabotują, a juz na pewno nie potrzebuje graczy , którzy nic nie wnoszą oprócz „zgniłej” atmosfery… Ktoś Ci coś obiecał za takie zachowanie tu? Bo naprawdę jest mi ciężko uwierzyć, że można być aż tak smutnym człowiekiem i strzelać do innych gdzie sie da i z byle powodu… Btw każde Twoje kolejne „wykroczenie ” przedłuża Ci bana o kolejny miesiąc. Naliczylam juz 4 albo 5… Serio warto? Bo mi by się nie chciało…
I dalej lecisz z koksem Kleks… Arai ma rację, masz zdecydowanie za duzo wolnego czasu. Dostałeś bana na komunikacje z graczami i temat nie podlega dyskusji. Kara jak widać jest dotkliwa, ale mało skuteczna skoro nadal urządzasz nam tu jakieś manifesty. Cytujesz pkt regulaminów, a sam się do nich nie stosujesz. SM nie potrzebuje graczy, ktorzy sabotują, a juz na pewno nie potrzebuje graczy , którzy nic nie wnoszą oprócz „zgniłej” atmosfery… Ktoś Ci coś obiecał za takie zachowanie tu? Bo naprawdę jest mi ciężko uwierzyć, że można być aż tak smutnym człowiekiem i strzelać do innych gdzie sie da i z byle powodu… Btw każde Twoje kolejne „wykroczenie ” przedłuża Ci bana o kolejny miesiąc. Naliczylam juz 4 albo 5… Serio warto? Bo mi by się nie chciało…
Cytat z flakon data 2023-03-16, 06:54:32A mnie zastanawia czy czasem za użytkownikiem Pan Kleks nie stoi jegomość Trol maruda😃
A mnie zastanawia czy czasem za użytkownikiem Pan Kleks nie stoi jegomość Trol maruda😃