Sezon 47; runda 14 – czarny piątek, kolejka pomyłek – Stanowisko Zarządu SM
Cytat z Bystrzak data 2023-07-16, 21:54:46no to wstawcie roboty, aby wszystkim włączało odnowę i serwisy przed meczem, byłoby to z korzyścią dla gry:)
no to wstawcie roboty, aby wszystkim włączało odnowę i serwisy przed meczem, byłoby to z korzyścią dla gry:)
Cytat z Araispeed data 2023-07-16, 22:39:22Cytat z Bartek Torun data 2023-07-16, 18:08:41To rzeczywiście spora granda i ogromna nieuczciwość, gdy ten co łaja, sam ma wgląd w ustawienia managerów przed meczem i w trakcie meczu i z nimi rywalizuje w najwyższej klasie rozgrywek. To jest fair? Fair jest też gdy wyznaczeni przez właściciela funkcyjni logują się na kilku kontach… Nie fair jest gdy manager ustawia jak chce drużynę, tak by w jego mniemaniu osiągnęła jak najlepszy wynik. Jestem pewnie słabym managerem, bo nie mam wglądu w to jak inni ustawiają się na mecz, mogę tylko domniemywać, ale fakt jest taki, że obecny sezon był najgorszym dla mnie. W meczach domowych przetestowałem wszystkie ustawienia z managerami jadącymi zwykle na nawierzchni normalnej, od najbardziej agresywnych, poprzez średnie i w końcu do tych z najmniejszym zaangażowaniem. I wszystkie 3 mecze przegrałem u siebie – minimalnie, ale przegrałem i to w 2 części meczu. We wszystkich tych meczach masowo dopadały mnie literki, niezależnie od taktyki.
Ale mam to już od kilku tygodni w dużym poważaniu. Powiem tylko że ta wirtualna gra niewiele miała wspólnego ze speedwayem, a teraz już niewiele ma wspólnego z managerem. Atmosfera jaka tu się zrobiła jest znacznie gorsza niż była za czasów Marcina. Wielu graczy już odeszło, wielu pewnie jeszcze odejdzie. Ja straciłem chęć do utrzymywania tej gry, więc i na mnie już czas… W grze p2w tylko Ci co płacą mają szansę na jakiś wynik, a zasadzie mieli, zanim się okazało że są równi i równiejsi.
Mogłeś skorzystać z prawa milczenia. Dobrze byś na tym wyszedł.
Najbardziej podoba mi się zdanie, że ta gra zaczęła mieć niewiele wspólnego z managerem. Miała więcej wspólnego z managerem jak miałeś kupiony cały skład i do tego miałeś jeszcze kupionych od innego managera jednych z większych koksów w historii gry? Jeśli tak, to przykro mi, że obecne realia tak bardzo Ci nie odpowiadają i tęsknisz za tamtymi czasami. Do 2030 może wydarzy się premiera gry Twojego idola za którym tęsknisz, to może tam się odnajdziesz. Znów może wrócą messengerowe zakupy. Tak, wiem też miałem koksów, ale takie były czasy, które strasznie potępiam i jestem bardzo zadowolony, że już minęły. Podkreślam to na każdym kroku, żeby było jasne.
A najlepszy kabaret jest jak mówisz, że ustawiłeś skład, który w Twoim mniemaniu miał osiągnąć jak najlepszy wynik. Bez odnowy, bez serwisu i do tego ustawiając zmianę opon po 1 serii? Ta zmiana opon jest najciekawsza. Chust z tą odnową i serwisem. Zakładam, że masz między 3 a 4 motocykle na mecz, bo tyle średnio ma każdy gracz. Ustawiając zmianę opony po 1 serii powodujesz automatycznie, że na ostatnie biegi w zasadzie każdy motocykl jest użyty choć raz, ze zjechaną oponą, co automatycznie powoduje, że zawodnik, który w tych wyścigach rywalizuje z rywalem mającym świeże opony, nie ma prawa wygrać. Myślę, że to wiedzą managerowie grający kilka sezonów, a tutaj taki najwybitniejszy manager w historii gry jeszcze tego zagadnienia nie ogarnął? Jak tak, to masz rację, jesteś słabym managerem. Bardziej jednak optuję za tą wersją, że doskonale sobie z tego sprawę zdawałeś, bo gdybym miał kiedykolwiek się podłożyć, to ustawiłbym wszystko dokładnie tak jak Ty ustawiłeś, a Ty gadasz, że walczyłeś o jak najlepszy rezultat. Po tych Twoich wyczynach i po takich tłumaczeniach, to ta Twoja legenda i te Twoje tytuły są tyle warte co kariera Natalii Janoszek w Bollywood.
Cytat z Bartek Torun data 2023-07-16, 18:08:41To rzeczywiście spora granda i ogromna nieuczciwość, gdy ten co łaja, sam ma wgląd w ustawienia managerów przed meczem i w trakcie meczu i z nimi rywalizuje w najwyższej klasie rozgrywek. To jest fair? Fair jest też gdy wyznaczeni przez właściciela funkcyjni logują się na kilku kontach… Nie fair jest gdy manager ustawia jak chce drużynę, tak by w jego mniemaniu osiągnęła jak najlepszy wynik. Jestem pewnie słabym managerem, bo nie mam wglądu w to jak inni ustawiają się na mecz, mogę tylko domniemywać, ale fakt jest taki, że obecny sezon był najgorszym dla mnie. W meczach domowych przetestowałem wszystkie ustawienia z managerami jadącymi zwykle na nawierzchni normalnej, od najbardziej agresywnych, poprzez średnie i w końcu do tych z najmniejszym zaangażowaniem. I wszystkie 3 mecze przegrałem u siebie – minimalnie, ale przegrałem i to w 2 części meczu. We wszystkich tych meczach masowo dopadały mnie literki, niezależnie od taktyki.
Ale mam to już od kilku tygodni w dużym poważaniu. Powiem tylko że ta wirtualna gra niewiele miała wspólnego ze speedwayem, a teraz już niewiele ma wspólnego z managerem. Atmosfera jaka tu się zrobiła jest znacznie gorsza niż była za czasów Marcina. Wielu graczy już odeszło, wielu pewnie jeszcze odejdzie. Ja straciłem chęć do utrzymywania tej gry, więc i na mnie już czas… W grze p2w tylko Ci co płacą mają szansę na jakiś wynik, a zasadzie mieli, zanim się okazało że są równi i równiejsi.
Mogłeś skorzystać z prawa milczenia. Dobrze byś na tym wyszedł.
Najbardziej podoba mi się zdanie, że ta gra zaczęła mieć niewiele wspólnego z managerem. Miała więcej wspólnego z managerem jak miałeś kupiony cały skład i do tego miałeś jeszcze kupionych od innego managera jednych z większych koksów w historii gry? Jeśli tak, to przykro mi, że obecne realia tak bardzo Ci nie odpowiadają i tęsknisz za tamtymi czasami. Do 2030 może wydarzy się premiera gry Twojego idola za którym tęsknisz, to może tam się odnajdziesz. Znów może wrócą messengerowe zakupy. Tak, wiem też miałem koksów, ale takie były czasy, które strasznie potępiam i jestem bardzo zadowolony, że już minęły. Podkreślam to na każdym kroku, żeby było jasne.
A najlepszy kabaret jest jak mówisz, że ustawiłeś skład, który w Twoim mniemaniu miał osiągnąć jak najlepszy wynik. Bez odnowy, bez serwisu i do tego ustawiając zmianę opon po 1 serii? Ta zmiana opon jest najciekawsza. Chust z tą odnową i serwisem. Zakładam, że masz między 3 a 4 motocykle na mecz, bo tyle średnio ma każdy gracz. Ustawiając zmianę opony po 1 serii powodujesz automatycznie, że na ostatnie biegi w zasadzie każdy motocykl jest użyty choć raz, ze zjechaną oponą, co automatycznie powoduje, że zawodnik, który w tych wyścigach rywalizuje z rywalem mającym świeże opony, nie ma prawa wygrać. Myślę, że to wiedzą managerowie grający kilka sezonów, a tutaj taki najwybitniejszy manager w historii gry jeszcze tego zagadnienia nie ogarnął? Jak tak, to masz rację, jesteś słabym managerem. Bardziej jednak optuję za tą wersją, że doskonale sobie z tego sprawę zdawałeś, bo gdybym miał kiedykolwiek się podłożyć, to ustawiłbym wszystko dokładnie tak jak Ty ustawiłeś, a Ty gadasz, że walczyłeś o jak najlepszy rezultat. Po tych Twoich wyczynach i po takich tłumaczeniach, to ta Twoja legenda i te Twoje tytuły są tyle warte co kariera Natalii Janoszek w Bollywood.
Cytat z PO2IOMA data 2023-08-22, 09:51:28OFICJALNE INFO
Klub KS RUN ma zakaz transferowy przez 3 sezony. Start zakazu to sezon 48. Każdy zawodnik kupiony od powyższego klubu i sprzedany/ wypożyczony do powyższego klubu będzie miał rozwiązany kontrakt.
OFICJALNE INFO
Klub KS RUN ma zakaz transferowy przez 3 sezony. Start zakazu to sezon 48. Każdy zawodnik kupiony od powyższego klubu i sprzedany/ wypożyczony do powyższego klubu będzie miał rozwiązany kontrakt.