Przewalutowanie monet i kredytów na speedcoiny
Cytat z PO2IOMA data 2023-03-30, 22:58:41Drodzy,
Święta się zbliżają ale jeszcze czas na życzenia przyjdzie. Po nich planujemy przewalutowanie, a mianowice:
1 moneta – 1 speedcoin
25 kredytów – 1 speedcoin
Losy likwidujemy także jeśli ktoś coś jeszcze posiada na podorędziu to prośba o realizacje 🙂
Informacje podajemy po to abyście wiedzieli że niebawem to nastąpi a co do konkretnej daty umawiamy się, że na 3 – 5 dni przed powyższymi działaniami dostaniecie info z konkretną datą.
Do miłego!!
Drodzy,
Święta się zbliżają ale jeszcze czas na życzenia przyjdzie. Po nich planujemy przewalutowanie, a mianowice:
1 moneta – 1 speedcoin
25 kredytów – 1 speedcoin
Losy likwidujemy także jeśli ktoś coś jeszcze posiada na podorędziu to prośba o realizacje 🙂
Informacje podajemy po to abyście wiedzieli że niebawem to nastąpi a co do konkretnej daty umawiamy się, że na 3 – 5 dni przed powyższymi działaniami dostaniecie info z konkretną datą.
Do miłego!!
Cytat z Kurczok data 2023-03-30, 23:13:18Mam tyle losów , że nie dam rady wykorzystać do grudnia, a gdzie kwiecień /maj może jakiś też przelicznik…. I dlaczego za 25 kredytów 1 SC…. Sprawiedliwe było by 1 kredyt = 1 sc może i nawet te 2 SC
Mam tyle losów , że nie dam rady wykorzystać do grudnia, a gdzie kwiecień /maj może jakiś też przelicznik…. I dlaczego za 25 kredytów 1 SC…. Sprawiedliwe było by 1 kredyt = 1 sc może i nawet te 2 SC
Cytat z PO2IOMA data 2023-03-30, 23:37:12Co do kredytów – odnowa to 2 sc badz 50 kredytów czyli 1 sc = 25 kredytów jak dla mnie liczenie proste i sprawiedliwe, z monetami podobnie.
Co do kredytów – odnowa to 2 sc badz 50 kredytów czyli 1 sc = 25 kredytów jak dla mnie liczenie proste i sprawiedliwe, z monetami podobnie.
Cytat z jospen data 2023-03-31, 07:49:07Uważam, że przelicznik monet na sc jest za mały. Powinien by wg. mnie 1 moneta za 3 lub 4 SC. Dlaczego tak? Otóż utalentowany adept u Dagmary kosztuje 19 SC lub 5 monet. Jeżeli by zostało to przewalutowanie na zasadzie 1 do 1 to nie byłoby to sprawiedliwe no chyba że zmniejszycie cenę za adepta do maks. 5 SC za jednego.
Uważam, że przelicznik monet na sc jest za mały. Powinien by wg. mnie 1 moneta za 3 lub 4 SC. Dlaczego tak? Otóż utalentowany adept u Dagmary kosztuje 19 SC lub 5 monet. Jeżeli by zostało to przewalutowanie na zasadzie 1 do 1 to nie byłoby to sprawiedliwe no chyba że zmniejszycie cenę za adepta do maks. 5 SC za jednego.
Cytat z Lublinianin1950 data 2023-03-31, 16:09:41Jak macie likwidować losy nie pytając ludzi o zdanie to może i zlikwidujcie konta premium na sto lat
Jak macie likwidować losy nie pytając ludzi o zdanie to może i zlikwidujcie konta premium na sto lat
Cytat z PO2IOMA data 2023-03-31, 17:02:37Cytat z Lublinianin1950 data 2023-03-31, 16:09:41Jak macie likwidować losy nie pytając ludzi o zdanie to może i zlikwidujcie konta premium na sto lat
Nie zamierzamy likwidować kont premium z tak długim okresem używalności, nie rozumiem po co takie insynuacje z Twojej strony bo podnosisz temat który w ogóle nie jest tutaj omawiany.
Gdybyśmy nie chcieli rozmawiać to nie pisalibyśmy o tym tylko byśmy to zrobili a jak widać Nasz przekaz jest o 180 stopni różniący się od poprzednika.
Co do losów przysiądziemy w takim razie jeszcze raz do tematu i przedyskutujemy tą kwestie. Nie da się ich przewalutować bo są niepoliczalne, a usunięcie monet, kredytów i losów z gry nie polega na naszym widzi mi się a jest wywołane zmianami, które zamierzamy wprowadzić a niestety przez ich obecność w grze na ten moment jesteśmy zblokowani w pewnych kwestiach dotyczących wyglądu. Dużo by pisać…
Cytat z Lublinianin1950 data 2023-03-31, 16:09:41Jak macie likwidować losy nie pytając ludzi o zdanie to może i zlikwidujcie konta premium na sto lat
Nie zamierzamy likwidować kont premium z tak długim okresem używalności, nie rozumiem po co takie insynuacje z Twojej strony bo podnosisz temat który w ogóle nie jest tutaj omawiany.
Gdybyśmy nie chcieli rozmawiać to nie pisalibyśmy o tym tylko byśmy to zrobili a jak widać Nasz przekaz jest o 180 stopni różniący się od poprzednika.
Co do losów przysiądziemy w takim razie jeszcze raz do tematu i przedyskutujemy tą kwestie. Nie da się ich przewalutować bo są niepoliczalne, a usunięcie monet, kredytów i losów z gry nie polega na naszym widzi mi się a jest wywołane zmianami, które zamierzamy wprowadzić a niestety przez ich obecność w grze na ten moment jesteśmy zblokowani w pewnych kwestiach dotyczących wyglądu. Dużo by pisać…
Cytat z Gatto data 2023-03-31, 18:05:03Odnosząc się do powyższych. Ogólnie kurs 1 sc = 1 moneta oraz 25 kredytów = 1 sc, wydaje się optymalny. Jeśli chodzi o losy, to temat musimy zamknąć, aby móc realizować kolejne rzeczy. Przykład: warsztat docelowo będzie wyglądał tak, że zamiast motorów będą silniki tunerów. Będą te podstawowe oraz te topowe. Ich żywotność będzie zależna np od ilości przejechanych biegów. Będą do nabycia testowo np. na tydzień (np. 20 biegów) lub na 200 biegów itd. Zatem chcą rozpocząć realizację tego pomysłu nie możemy utrzymywać motorów w grze. takowe są w losach. Także chcę robić kolejne zmiany musimy ujednolicić walutę oraz wyłączyć losy. Docelowo wypadnie strefa Dagmary, a pojawi sie np. Adept ze szkółki Slammera 🙂 , czyli obecny Utalentowany Adept 19 sc.
PS. różnica w cenie adept za 19 sc lub 5 monet, to bardziej był ukłon dla posiadaczy monet 🙂 Pamiętam jak mnie do tego przekonywał Kika 🙂 🙂 🙂
Odnosząc się do powyższych. Ogólnie kurs 1 sc = 1 moneta oraz 25 kredytów = 1 sc, wydaje się optymalny. Jeśli chodzi o losy, to temat musimy zamknąć, aby móc realizować kolejne rzeczy. Przykład: warsztat docelowo będzie wyglądał tak, że zamiast motorów będą silniki tunerów. Będą te podstawowe oraz te topowe. Ich żywotność będzie zależna np od ilości przejechanych biegów. Będą do nabycia testowo np. na tydzień (np. 20 biegów) lub na 200 biegów itd. Zatem chcą rozpocząć realizację tego pomysłu nie możemy utrzymywać motorów w grze. takowe są w losach. Także chcę robić kolejne zmiany musimy ujednolicić walutę oraz wyłączyć losy. Docelowo wypadnie strefa Dagmary, a pojawi sie np. Adept ze szkółki Slammera 🙂 , czyli obecny Utalentowany Adept 19 sc.
PS. różnica w cenie adept za 19 sc lub 5 monet, to bardziej był ukłon dla posiadaczy monet 🙂 Pamiętam jak mnie do tego przekonywał Kika 🙂 🙂 🙂
Cytat z Blackboy data 2023-03-31, 18:32:07Cóż zawsze można podejść do losów w inny sposób, bo zakładam, że dają one jakieś korzyści, ale jakby wprowadzić także, że taki los przynosi również zdarzenia losowe niekorzystne np. Kapitan Twojej drużyny uległ wypadkowi samochodowemu w drodze na trening i doznał zlamania nogi, to za chwilę sami gracze chętnie by się losów pozbyli 🙂
Tak na poważnie to Myślę, że trzeba się poświęcić w kwestii losów dla dobra ogółu i rozwoju gry, być może zarząd jakąś rekompensatę Wam wymysli 🙂
Cóż zawsze można podejść do losów w inny sposób, bo zakładam, że dają one jakieś korzyści, ale jakby wprowadzić także, że taki los przynosi również zdarzenia losowe niekorzystne np. Kapitan Twojej drużyny uległ wypadkowi samochodowemu w drodze na trening i doznał zlamania nogi, to za chwilę sami gracze chętnie by się losów pozbyli 🙂
Tak na poważnie to Myślę, że trzeba się poświęcić w kwestii losów dla dobra ogółu i rozwoju gry, być może zarząd jakąś rekompensatę Wam wymysli 🙂
Cytat z Seba data 2023-03-31, 22:28:47Za monety, które posiadam obecnie od Dagmary mogę uzyskać 285 adeptów, więc po przeliczeniu monet na sc chciałbym uzyskać taką samą ilość adeptów, nie rozumiem dlaczego po zmianach mam być stratny?
Za monety, które posiadam obecnie od Dagmary mogę uzyskać 285 adeptów, więc po przeliczeniu monet na sc chciałbym uzyskać taką samą ilość adeptów, nie rozumiem dlaczego po zmianach mam być stratny?
Cytat z Gatto data 2023-04-01, 00:08:53Seba kwestia przeliczenia jest bardziej złożona. Odpowiem inaczej: nie Jesteś stratny, w zamian masz np. stabilną grę, sprawny support, ciągłe zmiany / rozwój gry (w zasadzie regularne od 2 lat, od przejęcia przez nas gry), masz sprawne social media, masz Seba nawet Sławka Drabika jako Ambasadorem SM, ogólnie masz ludzi pełnych pasji do rozwoju gry 🙂 Zatem śmiem twierdzić, iż „nie jesteś stratny” 🙂
PS. do tego zakupy w sc wychodzą taniej niż w monetach
Seba kwestia przeliczenia jest bardziej złożona. Odpowiem inaczej: nie Jesteś stratny, w zamian masz np. stabilną grę, sprawny support, ciągłe zmiany / rozwój gry (w zasadzie regularne od 2 lat, od przejęcia przez nas gry), masz sprawne social media, masz Seba nawet Sławka Drabika jako Ambasadorem SM, ogólnie masz ludzi pełnych pasji do rozwoju gry 🙂 Zatem śmiem twierdzić, iż „nie jesteś stratny” 🙂
PS. do tego zakupy w sc wychodzą taniej niż w monetach