Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Planowane zmiany

PreviousPage 2 of 3Next

Był też na livie wzmiankowany temat statystyk z poprzednich sezonów takich jak wyniki z terminarza i tabela końcowa jak ta opcja jest ulokowana czasowow Waszym planie?

Cytat z darek.bo data 2023-02-28, 13:12:43

„Trzecia zmiana będzie dotyczyła sposobu rozgrywek…”

Czy możesz napisać coś więcej na ten temat?

Tak. Jeśli chodzi o wszystkie zasady „żużlowe” to zostają one bez zmian i tutaj nie musicie sie martwić. Nie chce zebyś odebrał to po raz kolejny jak odpowiedz polityka ale mamy tak naprawdę trzy rozwiązania i w chwili obecnej symulujemy wewnętrznie każdą z tych opcji. Nie mogę napisać konkretnie o jakie rozwiązania chodzi z w/w przyczyn.

Każda z tych zmian na pewno daje ogromne możliwości nowym graczom ale w żaden sposób nie karci tych grających ostatnie miesiące czy lata. Jak dobrze wiecie nad zmianami pracują z nami osoby z gry czyli Węgli, Kika, Raczek, Ryba, Arai (Panowie, teraz oficjalnie dziękuję za Wasz ogromny wkład i prace), które doskonale znają Wasze bolączki i walczą jak lwy o to aby uatrakcyjnić grę ale nie kosztem graczy i nie za wszelką cenę. 

Jak już ktoś w jakimś wątku napisał, zaufajcie nam my naprawdę chcemy zrobić najlepiej jak sie da 🙂

Powodzenia dzis w MDMP!!

Araispeed, Silvo and 2 other users have reacted to this post.
AraispeedSilvodarek.bo_Raven_
M.A.G.
Cytat z Arbomaniak data 2023-02-28, 17:13:31

Był też na livie wzmiankowany temat statystyk z poprzednich sezonów takich jak wyniki z terminarza i tabela końcowa jak ta opcja jest ulokowana czasowow Waszym planie?

Jak na razie idziemy zgodnie z planem i powinny pojawić się do końca czerwca 2023.

W przypadku takich „udoskonaleń” gry bo jest ich więcej do zrobienia, pamiętajcie proszę że są one brane pod uwagę po wyglądzie i rozgrywkach. Jeśli na tych dwóch pierwszych etapach okaże się że coś będziemy chcieli zmieniać bo jednak nie działa tak ja powinno albo nie tak jak zakładaliśmy to wydłużą nam się te procesy.

Z drugiej strony forum i tabele wartości zawodnika w zakładce kadra w sumie zrobiliśmy w 2 tygodnie więc myślę że wszystko powinno pójść w dobrym kierunku 😀

Araispeed, Arbomaniak and 2 other users have reacted to this post.
AraispeedArbomaniakdarek.bo_Raven_
M.A.G.

Pierwsze przymiarki zmian frontu 🙂 

Dodane pliki:
  • Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
PO2IOMA, Wegli96 and 5 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96AraispeedPanKleksjospenacidos_Raven_

Czy lepszym rozwiązaniem nie byłaby modyfikacja menu poprzez zamianę niektórych zakładek? Mam tu na myśli, aby zakładki kadra, sztab, stadion były wyżej gdzieś na początku, tak samo aby pulpit i powiadomienia były obok siebie i może nawet czaty obok siebie. W tej chwili trzeba szukać wzrokowo co gdzie jest i troszkę czynności jest w menu nie po kolei. 

Araispeed and Gatto have reacted to this post.
AraispeedGatto

Panel z opisanymi ikonami z lewej oceniam na plus. Data w grze i panel moje konto wydają się lepsze tak jak obecnie. Panel sponsora klubu dałbym wyżej niż ten z komunikatorami.

Gatto has reacted to this post.
Gatto

Andy, dzięki za sugestie. tak też planujemy zrobić 🙂 Na razie po prawej widać boxy które zostały po „likwidacji” boxa „moje konto”. W zasadzie na samej górze, pierwszym boxem będzie „na skróty” czyli 5-6 najbardziej przydatnych przycisków z menu, później np. box gdzie będą przyciski „odnowa”; „serwis ekskluzywyny” oraz adept, czyli obecna strefa Dagmray. Kolejny box to „wątki z forum” – 5 ostatnich wpisów. 

PO2IOMA, PanKleks and 2 other users have reacted to this post.
PO2IOMAPanKleksandy.bdg_Raven_

PanKleks, tak też będzie, menu będzie zoptymalizowane 🙂 

PanKleks and andy.bdg have reacted to this post.
PanKleksandy.bdg

Zapowiada się pięknie 😎

PO2IOMA, Gatto and andy.bdg have reacted to this post.
PO2IOMAGattoandy.bdg

Czy jest planowane wdrożenie opcji wyszukiwania zawodnika po klubie macierzystym?

PreviousPage 2 of 3Next