Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Aktywności weekendowe

PreviousPage 3 of 3

Od każdego wziąłbym po trochu 🙂 

Węgli – zamiana 1 par seniorów na pary adeptów

Arai – logowanie na 1 h przez zawodami, z jednej strony 15 minut to dużo i nie jesli chodzi o logowanie, ale trzeba właśnie wziąć pod uwagę, że to weekend i każdy ma różne aktywności weekendowe i czasem najzwyczajniej pilnujesz tego terminu ale nagle coś Ci wyskoczy i całe czekanie przepada, to jest trochę frustrujące

Arbomaniak – idealna byłaby automatyzacja, a gracz z poziomu panelu sam decydowałby czy chce jeździć w weekend czy nie. W sumie wówczas godziny nie są przeszkodą, a i może udział by się zwiększył, bo część nie jeździe nie dlatego, że nie chce ale że nie może. Korzyści dla graczy jeśli chodzi o rozwój to żadnych nie daje, bo i tak trzeba się zalogować zrobić odnowe, zmienić skład itp. ale nie uwiązuje gracza , a jak ktoś nie zna zasad w SM to i choćby jeździł wszystkie TP to Sm i tak nie zwojuje

Jak wszyscy – 9 rano to trochę za wcześnie, ja akurat nigdy w tym czasie nie jeżdze, więc z pkt. widzenia biznesowego jedną odnowę robię mniej 🙂

Nowi gracze – ostatnio proponowałem starym graczom z którymi mam kontakt powrót, ale jest kilka rzeczy które stoją na przeszkodzie, nie mówię, że TP są przeszkodzą, ale nie byli zadowoleni z konieczności takiego często udziału w zawodach, może też wynika to po prostu z faktu, że się …postarzeli od pierwszej wersji SM i nie chcą już tyle czasu poświęcać na tego typu grę

Osobiście wolałbym 1 czy 2 TP zastąpić jakimiś ciekawszymi zawodami, w których jazda sprawiałaby jakąś frajdę 🙂

PO2IOMA, Araispeed and 4 other users have reacted to this post.
PO2IOMAAraispeedDanioljospenSilvo_Raven_

Bardzo dobry pomysł o zmianie godzin szczególnie o 9 i o 12 bardzo dużo ludzi pracuje także w soboty , dla mnie pomysł godzina wyprzedzenia na klikanie jest super i wtedy pary pierwsze mogłyby zaczynać się o 13-14 😁

Daniol and Silvo have reacted to this post.
DaniolSilvo

Jak dla mnie zmiana godziny z 9 na późniejszą np. 10-11 jest ok. Przeniesienie weekendowych zawodów na godziny popołudniowe i rozgrywanie ich np. co godzinę zwłaszcza wiosną i latem uważam za średni pomysł, ale rozumiem tych, którzy np. pracują. Generalnie obecny rozkład godzin pomijając 9 uważam za idealny, a problem bez zmiany godzin, pomijając 9 powinna definitywnie rozwiązać konieczność logowania godzinę czy chociaż 30-45 minut przed zawodami i tu też jestem za. Do pozostałych propozycji nie mam uwag.

RadoCMG and Daniol have reacted to this post.
RadoCMGDaniol
PreviousPage 3 of 3