Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Aktywności weekendowe

Page 1 of 3Next

Drodzy,

Ile razy zdarza Wam się zapomnieć w weekend o IPS bądź Parach ?

Pytam z czystej ciekawości bo ja dziś np zapomniałem o adeptach.

Daniol, andy.bdg and _Raven_ have reacted to this post.
Daniolandy.bdg_Raven_
M.A.G.

Pary o 9 rano w weekend to moim zdaniem porażka!!!!!!!!!!

Daniol, andy.bdg and Silvo have reacted to this post.
Daniolandy.bdgSilvo

Mi sporadycznie przepadają pary o 9, ale to wina tego, że człowiek niewyspany i nie zawsze się przebudzi na czas 😉 W ciągu dnia to już nawyk i bez problemu.

Daniol, andy.bdg and 2 other users have reacted to this post.
Daniolandy.bdgSilvo_Raven_

U mnie to samo … O 9:00 chyba nigdy nie jechalam,  bo po nockach ciężko się ruszyć po telefon… 

Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
Daniolandy.bdg

W weekend zazwyczaj zdarza się opuści popołudniowe pary ale raczej sporadycznie. Niestety czasami inne zajęcia nie pozwalają być tu i tu.

Daniolandy.bdg

Coś kombinujecie, żeby nie przepadały? 🙂 Sporadycznie, ale to zasługa ustawionego alarmu 🙂

PanKleks, Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
PanKleksDaniolandy.bdg

Zdarza się sporadycznie przegapić o 09:15 i coś w ciągu dnia tak jak dziś adeptów raz, ale to nie problem i uważam, że godziny są odpowiednio ustawione.

andy.bdg and Daniol have reacted to this post.
andy.bdgDaniol

Standardowo godzina 9 odpada, a w sezonie wakacyjnym to zdarza się i więcej TP opuszczać IPS skoro są płatne to mogłyby z automatu być przydzielane. 

Daniolandy.bdg

Często nie biorę udziału w parach o 9tej, można by je przesunąć o godzinę i fajnie by dodać pary dla adeptów o 13:15, byłyby wtedy co 3 godziny.

Daniolandy.bdg

…. ,,pary o 9-ej rano to porazka”…co ja mam powiedziec?! U mnie wtedy jest druga  godzina w nocy…albo raczej po polnocy…Staram sie byc z Wami o 9-ej jak i o 12-ej, mimo ze u mnie to godziny 2-ga i 5-ta nad ranem….Dzis w nocy u nas ,,wchodzi” ,,letni czas”…ciezka przede mna dzis noc…do zobaczenia na torze!!! RACE TEAM Tarnow (raczej Chicago)….

PO2IOMA, Seba and 4 other users have reacted to this post.
PO2IOMASebaDanioljospenandy.bdg_Raven_
Page 1 of 3Next