Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Aktywności weekendowe

PreviousPage 2 of 3Next

przepadają czasami, ja byłem za opcją automatycznego przydziału do par i IPS, gdy ktoś za to zapłaci, a Ci co nie chcą płacić niech pilnują godzin, ale o ile pamiętam to przy poprzedniej dyskusji stanęło na tym, że właściciele nie chcą zarabiać i wolą by pozostało tak jak jest

Daniol, andy.bdg and Silvo have reacted to this post.
Daniolandy.bdgSilvo

Temat z ust mi wyjęliście bo sam się przymierzałem do napisania jako propozycji do kierownictwa gry aby weekendowe turnieje par z godziny 9:00 przesunąć na późniejszą godzinę. 9 rano w weekend to „środek nocy” jak twierdzą moi dorośli synowie grający na kompach do 2:00-3:00. Ja może tak długo nie siedzę ale w piątek i sobotę to do tej 1:00 – 2:00 jak najbardziej i nie wyobrażam sobie aby w sobotę i niedzielę wstawać na budzik bo turniej par w SM. Do „strawienia” dla mnie byłaby 10:30 jako najwcześniejsza. W drugiej kwestii uważam że jeśli ktoś posiada jednocześnie płatne konta supporter i premium to udział w TP i IPS powinien mu się należeć jak przysłowiowemu psu micha z żarciem! Tym bardziej że z tego co wiem ilość tych turniejów określa tylko to ilu graczy się do nich kwalifikuje będąc wcześniej on-line, więc taki bonus pozostałym nic nie zabierze …

Daniol, drar1970 and Silvo have reacted to this post.
Danioldrar1970Silvo

Jeśi chodzi o turnieje par w weekendy, to np. mozna by poukładać godziny na nowo, np. sobota: seniorzy 15, 17, 18, 20, 21 i 23, Adepci: 16, 19 jak do tej pory. I podobnie w niedzielę, Seniorzy 15,17,18, 20, 21 i 22 plus Adepci 16 i 19. Co o tym sądzicie? A może ilość turniejów par ograniczyć lub któryś seniorski zamienić na turniej par adeptów? 

Daniol and Silvo have reacted to this post.
DaniolSilvo

Ja bym zabrał jedne pary seniorów na rzecz adeptów i zrobił wtedy następujące godziny w weekendy. 
12- seniorzy, 13- adepci, 15- seniorzy, 16- adepci, 18- seniorzy, 19-adepci, 20- seniorzy, 23- seniorzy (sobota) natomiast w niedziele seniorzy o 22. 

PO2IOMA, Araispeed and 8 other users have reacted to this post.
PO2IOMAAraispeedSebaDaniolAdisBlackboySilvoadmart66darek.bo_Raven_
Cytat z Gatto data 2023-03-14, 23:21:33

Jeśi chodzi o turnieje par w weekendy, to np. mozna by poukładać godziny na nowo, np. sobota: seniorzy 15, 17, 18, 20, 21 i 23, Adepci: 16, 19 jak do tej pory. I podobnie w niedzielę, Seniorzy 15,17,18, 20, 21 i 22 plus Adepci 16 i 19. Co o tym sądzicie? A może ilość turniejów par ograniczyć lub któryś seniorski zamienić na turniej par adeptów? 

Damian ja myślę, że wystarczyłoby zamienić pary z 9 na 10. Robienie w weekend par co godzinę popołudniu będzie uciążliwe dla wielu jak tylko zrobi się cieplej na dworze. Adeptów można by dołożyć o 21 jak coś.

Daniol and Adis have reacted to this post.
DaniolAdis
Cytat z Wegli96 data 2023-03-14, 23:51:41

Ja bym zabrał jedne pary seniorów na rzecz adeptów i zrobił wtedy następujące godziny w weekendy. 
12- seniorzy, 13- adepci, 15- seniorzy, 16- adepci, 18- seniorzy, 19-adepci, 20- seniorzy, 23- seniorzy (sobota) natomiast w niedziele seniorzy o 22. 

Popieram, uważam, że te godziny i taki układ, to najlepszy wybór.

Daniol, Adis and Silvo have reacted to this post.
DaniolAdisSilvo

Popieram zmiany mające na celu opóźnienie 1 par weekendowych.Popieram nadal każdą inicjatywę automatyzującą udział:)(choć temat już przegadany i odrzucony kilknaście sezonów temu).Pamiętajmy ,że Ekipa ma pomysły na dodatkowe turnieje i gdzieś to okienko najlepiej pewnie w porach popołudniowych trzeba bedzie zarezerwować.Przy zmianie bazowałbym możliwie jak najbardziej na istniejącym już i utartym w pamieci schemacie godzinowym:)

Daniol has reacted to this post.
Daniol

A ja teraz rzucam na szybko pomysł, który mi przyszedł do głowy. Co Wy na to, żeby na pary weekendowe logować się nie 15 minut przed, tylko godzinę przed? Dla czołówki to nic nie zmienia, bo ligi 1-3 i tak par nie omijają, ale za to będzie trochę prościej dla graczy z mniejszą swobodą przy logowaniu się w tych okienkach 15 minutowych. Niektórzy zwyczajnie nie mają na to szans. Będzie zwyczajnie prościej dla tych co i tak się logują. Po co utrudniać coś, co może być prostsze, a efekt będzie ten sam?

PO2IOMA, Wegli96 and 7 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96DaniolAdisjospenBlackboySilvoArbomaniak_Raven_

Jestem na TAk TAk Tak, to uwiazanie czasowe co do 15 min juz mnie troche meczy, Jak najbardziej za. To samo z juniorami w ostatnim tyg sezonu…

Araispeed, Daniol and 4 other users have reacted to this post.
AraispeedDanioljospenBlackboySilvo_Raven_

Niedziela wszystko do ogarnięcia . Sobota 😁😁😁 to czas na zakupy i nie robimy ich tylko w Holandii jeździmy do Belgii i Niemiec godzina 12 dojeżdżam do granicy i staje na parkingu żona pyta – co ty głupi jedź 😁 a ja do niej czekaj pary są ,😁😁😁 . Taki mały pomysł może zrobić przez weekend turnieje np. max 3 gdzie menadżer będzie sam wybierał czas kiedy mają się odbyć. Oczywiście przyrost umiejętności tak jak w parach 

Daniol and Silvo have reacted to this post.
DaniolSilvo
PreviousPage 2 of 3Next