zwiekszenie limitu adeptów
Cytat z admart66 data 2024-02-20, 23:58:19Mam taką propozycję aby zwiększyć limit adeptów w składzie (dla posiadaczy konta premium) do 12 zawodników. Już wyjaśniam dlaczego, ponieważ w adeptach występuje 6 roczników 10,11,12,13,14 i 15 latkowie – czyli można by szkolić po dwóch z danego rocznika. Myślę, że jest to tylko zmiana kosmetyczna bez większej ingerencji w systemie. Piszcie co uważacie na ten temat. Pozdrawiam Admart66
Mam taką propozycję aby zwiększyć limit adeptów w składzie (dla posiadaczy konta premium) do 12 zawodników. Już wyjaśniam dlaczego, ponieważ w adeptach występuje 6 roczników 10,11,12,13,14 i 15 latkowie – czyli można by szkolić po dwóch z danego rocznika. Myślę, że jest to tylko zmiana kosmetyczna bez większej ingerencji w systemie. Piszcie co uważacie na ten temat. Pozdrawiam Admart66
Cytat z PO2IOMA data 2024-02-21, 09:06:09Siema,
Ciekawe spojrzenie na temat.
Ja na razie nie mam zdania w tym temacie, zobaczymy co napisze reszta 🙂
Siema,
Ciekawe spojrzenie na temat.
Ja na razie nie mam zdania w tym temacie, zobaczymy co napisze reszta 🙂
Cytat z Adis data 2024-02-24, 19:13:41Generalnie jestem za, bo dlaczego miałbym być przeciw, skoro zmiana w sumie neutralna nawet dla tych szkolących ciągle max. po 5-6 zawodników.
Generalnie jestem za, bo dlaczego miałbym być przeciw, skoro zmiana w sumie neutralna nawet dla tych szkolących ciągle max. po 5-6 zawodników.