Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Zmiany w module meczowym

Siema,

Jak pewnie zauważyliście wprowadziliśmy zmiany w module meczowym dodając możliwość zmiany taktyki na ekranie meczowym, zmieniając miejsce wyświetlania czatu czy graczy online na danym meczu ale również dodając aktualny bieg. W przyszłym sezonie cały pakiet uzupełni wynik dwumeczu oraz możliwość wyboru konkretnej ramy z silnikiem na której ma jechać zawodnik w danym biegu. 

Co sądzicie o tych zmianach ? Coś byście jeszcze zmienili ? Coś dodali ?

Czekamy na Wasze opinie 🙂

Gatto, Sebek and Kozzini have reacted to this post.
GattoSebekKozzini
M.A.G.

Zamieniłbym kolejność aktualnego biegu, czatu oraz sekcji zmian zawodników. Obecnie przy używaniu telefonu trzeba i tak skrollować troszkę pomiędzy aktualnym biegiem, a zmianą zawodnika, ponieważ czat jest pomiędzy. Lepiej jakby były koło siebie

PO2IOMA, Gatto and Sebek have reacted to this post.
PO2IOMAGattoSebek

Dzieki Sigmant za konkretną uwagę 🙂 Postaramy się to skorygować, czyli pasek ze zmianami w meczu umieścić pomiędzy „aktualnym biegiem” a czatem gry 🙂 

PO2IOMA and Sigmat have reacted to this post.
PO2IOMASigmat

osobiście dałbym menu taktyki między składami a danym biegiem , a zmiany zawodników między danym biegiem a czatem meczowym i będzie git

PO2IOMA and Sigmat have reacted to this post.
PO2IOMASigmat

Co do tematu. wcześniej gdy klikałem skrót „zegara” to przenosiło mnie do właśnie rozgrywanego wyścigu.Teraz też tak  niby jest ale jednk  nie jest:D. Przenosi mnie do informacji o składzie biegu a nie w odpowiednie miejsce w całym programie meczowym.Zdecydowanie wolałem gdy to działało w poprzedni sposób.Zwłaszcza, że bez problemu pozostałymi 2 skrótami mozna sie szybko dostać w to samo  miejsce.

PO2IOMA and Wegli96 have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96

Arbo, 

Postaramy się wrócić do poprzednich ustawień względem tych skrótów 

Arbomaniak has reacted to this post.
Arbomaniak
M.A.G.