Zmiana wyglądu gry
Cytat z Admin data 2023-02-09, 17:51:55Witam Wszystkich,
Gdyby zmianie ulec miał wygląd gry co byście zmienili co wprowadzili ? a może co dodali bądź usunęli ? Pytam oczywiście tylko o kwestie wizualne.
Proszę o konstruktywną dyskusję 🙂
Samych TRÓJEK dziś !!!
😁1👍3+Przede wszystkim jakiś lepszy sposób wyboru składu, bo ten to bolączka
👍1+Moim zdaniem powinny zniknąć rankingi klubów i rankingi wszechczasów 1 ligi bo to chyba od dawna nie jest aktualizowane i nie działa i praktycznie chyba nikt tam nie zagląda.
👎4👍1+Po2lomka wrzuciłeś fajny temat 🙂 Tak sobie pomyślałem, wrzućcie screeny z innych gier jak mógłby wyglądać SM. Śmiało 🙂
+Cześć Wszystkim, dorzucę coś od Siebie. Mnie doskwiera opcja warsztat i sprawdzanie motorków, czy nie można by tak zrobić jak podczas zawodów (rozwijana lista motorków) jest prostsza i bardziej czytelna. Pozdrawiam i samych wygranych życzę Wszystkim Graczom :):)
👍3+Jospen chodzi Ci o rankingi wszechczasów oraz tabelę pt elita. Dane się aktualizują. Jednak nie jest to odczuwalne ponieważ sporo tam pozostałości po klubach, określę to z dawnych czasów. Pytanie czy aby tego nie zaktualizowac i wywalić już nieaktywne kluby i nieaktywnych zawodników.
👎2👍1+Raczej oddzielnie rankingi włącznie z nieaktywnymi klubami (bądź co bądź są częścią historii SM) i oddzielnie z aktywnymi. Co do zmian okno wyboru składu i blokada ustawienia złego składu pod pozycjami 6-8.
👍3+Mi brakuje mozliwosci wyboru jaka zmiane chce przeprowadzic.Czy chce zwykla,czy taktyczna,czy jokera
👍4+chyba nie rozmawiamy o meritum. Po2Ioma w mojej ocenie pytał raczej o layout, czyli jak powinna wygladać gra, jaka kolorystyka, jaki układ na mobilach a jaki na PC, szczegóły umiejscowienia ikon / buttonów, np. najczęściej klikane przyciski w jakimś topowym miejscu menu danego gracza, ..cała logika ułożenia itp. .. na przykład to https://www.operationsports.com/wp-content/uploads/2021/12/Deadline-Day-Drama.png (oczywiście to nie żużel, ale łatwo sobie wyobrazić jak to by u nas wyglądało)
👎1+Kika masz rację, jednak jak widać zrobiło się z tego 2 tematy w jednym. Jak już idziemy topem wszystkiego to raz jeszcze powtórze, że zmiana serwera forum, by była możliwość edytowania swoich wpisów.
👎1+Wiec odpowiem w ten sposob.Do wygladu gry przyzwyczailem sie przez rok grania.Moim zdaniem sa wazniejsze sprawy w grze do ogarniecia niz jej wyglad
+Ale ja nie pytam co jest ważniejsze tylko chciałem zwrócić uwagę na kwestie wizualne i poruszania sie w menu gry ale widzę że tutaj brak chęci do rozmowy w tym zakresie
👍1+No wybacz Po2ioma.Dla mnie zawsze wazne bedzie jak gra dziala,a nie jak wyglada
+Po2loma grasz kilka dni i nie za bardzo jeszcze wiesz co wymaga poprawy w grze, a z pewnością nie jest to w żaden sposób wygląd. Są dużo bardziej palące problemy począwszy od walkowerów po tak złożone kwestie jak finanse w grze. Myślę, że większość graczy nie będzie interesować nowa grafika jeśli nie zostaną wreszcie ruszone inne kluczowe tematy, które nas dużo bardziej „dotykają”.
Kolejna rzecz to grafika i reszta są bardzo kosztownymi sprawami i czy na to by znalazła się kasa od ręki?
👎1+wszystkiego dowiecie się w czwartek na live 🙂 Nikt nie powiedział przecież Rado, że zmiana frontu gry nie może iść w parze ze zmianą i poprawą funkcjonalności 🙂 Zmiany, zmiany moi drodzy… 🙂 Myślcie szeroko 🙂
👎1👍2+Adam problem ze zmianami w parach ile czasu już występuje, a zgłaszałem także bez urazu ale nie mam aż tak wielkich oczekiwań 😉 A że nie jestem wzrokowcem to zmiana wyglądu gry jest ostatnią rzeczą o której bym pomyślał. W czwartek na live mnie nie będzie (praca) to mam nadzieje, że wrzucicie gdzieś jakieś info co ma się zmienić.
👎3👍1+Rado, temat znam, zgłaszałeś. Na razie jednak nikt więcej nie sygnalizował tego problemu. Stąd też mało danych do porównania. Mam propozycję, czy dasz radę nagrać ekran, kiedy problem występuje? Będzie łatwiej to zweryfikować.
+Nie wiem z jakim problemem miał styczność Radek, u mnie w parach zmiana zawodnika nie jest zaznaczona na zielono, tak jak w lidze – sekundowy błysk. Zmiana nie pojawia się także w rozpisce biegu, gdy tekst jest pogrubiony. Po odjechanym biegu, zmiana działa i wtedy wszystko widać, kto za kogo. Dodatkowo po pierwszym kliknięciu zmiany, nie dzieje się nic, gdy klikam drugi raz wyskakuje komunikat, ale nie pamiętam dokładnie jego treści, coś w stylu, że nie można dokonać zmiany. Postaram się nagrać ekran po weekendzie.
👍1+Lukas no ja mam bardzo podobnie. Jest widoczne opóźnienie, a jak wskoczy okno ze zmianą to już zmiana nie działa i jest komunikat, że nie można dokonać zmiany. Dla mnie to duży problem, bo ja stosuje rotacje w parach i wiele zmian mi nie wchodzi. Muszę odświeżać stronę po biegu i wtedy na szybko zmiana wejdzie, ale chwila spóźnienia i po temacie. W lidze za to wszystko trybi idealnie.
+Dokładnie mam to samo …
+Tez tak mam, ale Ja zrzucalem to ma garb tego ze bylem zwykle troche za pozno ze zmaiana…..i dlatego nie pozwalalo mi jej zrobic
+Temat monitorowany. Jak tylko złapiemy problem lub określimy powód jego występowania oczywiście dam znać. Tymczasem podbijam główny temat tego wątku. Mianowicie, wygląd gry, poproszę o uwagi / sugestie.
+Dla mnie ułatwieniem w wyglądzie gry byłoby gdyby na ekranach startowych była informacja o najbliższym meczu ligowym przeciwniku i godzinie jego rozpoczęcia: ligi – pierwszej drużyny, rezerw i młodzieżowej. Drugą przydatną rzeczą byłyby alerty: masz w składzie kontuzjowanego zawodnika, Twój skład nie spełnia wymogów KSM, skład nie spełnia regulaminowych wymogów na pozycji juniora i U23. Widzę na czacie zapytania od początkujących graczy .Może takie alerty zmniejszą liczbę przypadkowych walkowerów
👍3+Po pierwsze jak chodzi o menu główne może zamiast ikonek po prostu nazwy zakładek. Ok ktoś napisze, że to mało estetyczne, w porządku, jednak ułatwienie dla dużej ilości. Sam jako nowy gracz pamiętam jak się gubiłem, z czata i forum wiem, że dużo ludzi na początku gubiło się, w tym więc byłoby to może jakieś ułatwienie. Druga kwestia to wybór składu. Aktualny mechanizm nie raz u kogoś spowodował walkowera przez złe przesunięcie zawodnika i to nie jest problem tylko w urządzeniach mobilnych, może po prostu puste okno, w które klikamy i wybieramy przy danym numerze z listy zawodnika? Dużo nowych graczy lekceważy zarówno przewodnik jak i Akademię sądząc po zadawanych pytaniach, czy na forum czy na czacie. Może jest opcja by nowy gracz zanim przystąpi do gry musiałby zapoznać się z przewodnikiem? Wiem, że w niektórych grach przeglądarkowych jest coś takiego z regulaminem.
+Napewno umiejscowienie zmiana ikonki mianuj zawodnika kapitanem , obok niej jest krzyżyk usuń zawodnika , a więc łatwo usunąć sobie zawodnika grając na komórce
😁1👍7+Ja zamiast przesuwania przycisków poprawiłbym komunikaty. 'Czy na pewno?’. Są takie same jak zmieniasz kapitana czy usuwasz zawodnika. Komunikat powinien być dokładniejszy np. 'czy na pewno chcesz ustawić kapitana „Nazwisko zaw” ’.
👍4+
Witam Wszystkich,
Gdyby zmianie ulec miał wygląd gry co byście zmienili co wprowadzili ? a może co dodali bądź usunęli ? Pytam oczywiście tylko o kwestie wizualne.
Proszę o konstruktywną dyskusję 🙂
Samych TRÓJEK dziś !!!
Przede wszystkim jakiś lepszy sposób wyboru składu, bo ten to bolączka
Moim zdaniem powinny zniknąć rankingi klubów i rankingi wszechczasów 1 ligi bo to chyba od dawna nie jest aktualizowane i nie działa i praktycznie chyba nikt tam nie zagląda.
Po2lomka wrzuciłeś fajny temat 🙂 Tak sobie pomyślałem, wrzućcie screeny z innych gier jak mógłby wyglądać SM. Śmiało 🙂
Cześć Wszystkim, dorzucę coś od Siebie. Mnie doskwiera opcja warsztat i sprawdzanie motorków, czy nie można by tak zrobić jak podczas zawodów (rozwijana lista motorków) jest prostsza i bardziej czytelna. Pozdrawiam i samych wygranych życzę Wszystkim Graczom :):)
Jospen chodzi Ci o rankingi wszechczasów oraz tabelę pt elita. Dane się aktualizują. Jednak nie jest to odczuwalne ponieważ sporo tam pozostałości po klubach, określę to z dawnych czasów. Pytanie czy aby tego nie zaktualizowac i wywalić już nieaktywne kluby i nieaktywnych zawodników.
Raczej oddzielnie rankingi włącznie z nieaktywnymi klubami (bądź co bądź są częścią historii SM) i oddzielnie z aktywnymi. Co do zmian okno wyboru składu i blokada ustawienia złego składu pod pozycjami 6-8.
Mi brakuje mozliwosci wyboru jaka zmiane chce przeprowadzic.Czy chce zwykla,czy taktyczna,czy jokera
chyba nie rozmawiamy o meritum. Po2Ioma w mojej ocenie pytał raczej o layout, czyli jak powinna wygladać gra, jaka kolorystyka, jaki układ na mobilach a jaki na PC, szczegóły umiejscowienia ikon / buttonów, np. najczęściej klikane przyciski w jakimś topowym miejscu menu danego gracza, ..cała logika ułożenia itp. .. na przykład to https://www.operationsports.com/wp-content/uploads/2021/12/Deadline-Day-Drama.png (oczywiście to nie żużel, ale łatwo sobie wyobrazić jak to by u nas wyglądało)
Kika masz rację, jednak jak widać zrobiło się z tego 2 tematy w jednym. Jak już idziemy topem wszystkiego to raz jeszcze powtórze, że zmiana serwera forum, by była możliwość edytowania swoich wpisów.
Wiec odpowiem w ten sposob.Do wygladu gry przyzwyczailem sie przez rok grania.Moim zdaniem sa wazniejsze sprawy w grze do ogarniecia niz jej wyglad
Ale ja nie pytam co jest ważniejsze tylko chciałem zwrócić uwagę na kwestie wizualne i poruszania sie w menu gry ale widzę że tutaj brak chęci do rozmowy w tym zakresie
No wybacz Po2ioma.Dla mnie zawsze wazne bedzie jak gra dziala,a nie jak wyglada
Po2loma grasz kilka dni i nie za bardzo jeszcze wiesz co wymaga poprawy w grze, a z pewnością nie jest to w żaden sposób wygląd. Są dużo bardziej palące problemy począwszy od walkowerów po tak złożone kwestie jak finanse w grze. Myślę, że większość graczy nie będzie interesować nowa grafika jeśli nie zostaną wreszcie ruszone inne kluczowe tematy, które nas dużo bardziej „dotykają”.
Kolejna rzecz to grafika i reszta są bardzo kosztownymi sprawami i czy na to by znalazła się kasa od ręki?
wszystkiego dowiecie się w czwartek na live 🙂 Nikt nie powiedział przecież Rado, że zmiana frontu gry nie może iść w parze ze zmianą i poprawą funkcjonalności 🙂 Zmiany, zmiany moi drodzy… 🙂 Myślcie szeroko 🙂
Adam problem ze zmianami w parach ile czasu już występuje, a zgłaszałem także bez urazu ale nie mam aż tak wielkich oczekiwań 😉 A że nie jestem wzrokowcem to zmiana wyglądu gry jest ostatnią rzeczą o której bym pomyślał. W czwartek na live mnie nie będzie (praca) to mam nadzieje, że wrzucicie gdzieś jakieś info co ma się zmienić.
Rado, temat znam, zgłaszałeś. Na razie jednak nikt więcej nie sygnalizował tego problemu. Stąd też mało danych do porównania. Mam propozycję, czy dasz radę nagrać ekran, kiedy problem występuje? Będzie łatwiej to zweryfikować.
Nie wiem z jakim problemem miał styczność Radek, u mnie w parach zmiana zawodnika nie jest zaznaczona na zielono, tak jak w lidze – sekundowy błysk. Zmiana nie pojawia się także w rozpisce biegu, gdy tekst jest pogrubiony. Po odjechanym biegu, zmiana działa i wtedy wszystko widać, kto za kogo. Dodatkowo po pierwszym kliknięciu zmiany, nie dzieje się nic, gdy klikam drugi raz wyskakuje komunikat, ale nie pamiętam dokładnie jego treści, coś w stylu, że nie można dokonać zmiany. Postaram się nagrać ekran po weekendzie.
Lukas no ja mam bardzo podobnie. Jest widoczne opóźnienie, a jak wskoczy okno ze zmianą to już zmiana nie działa i jest komunikat, że nie można dokonać zmiany. Dla mnie to duży problem, bo ja stosuje rotacje w parach i wiele zmian mi nie wchodzi. Muszę odświeżać stronę po biegu i wtedy na szybko zmiana wejdzie, ale chwila spóźnienia i po temacie. W lidze za to wszystko trybi idealnie.
Dokładnie mam to samo …
Tez tak mam, ale Ja zrzucalem to ma garb tego ze bylem zwykle troche za pozno ze zmaiana…..i dlatego nie pozwalalo mi jej zrobic
Temat monitorowany. Jak tylko złapiemy problem lub określimy powód jego występowania oczywiście dam znać. Tymczasem podbijam główny temat tego wątku. Mianowicie, wygląd gry, poproszę o uwagi / sugestie.
Dla mnie ułatwieniem w wyglądzie gry byłoby gdyby na ekranach startowych była informacja o najbliższym meczu ligowym przeciwniku i godzinie jego rozpoczęcia: ligi – pierwszej drużyny, rezerw i młodzieżowej. Drugą przydatną rzeczą byłyby alerty: masz w składzie kontuzjowanego zawodnika, Twój skład nie spełnia wymogów KSM, skład nie spełnia regulaminowych wymogów na pozycji juniora i U23. Widzę na czacie zapytania od początkujących graczy .Może takie alerty zmniejszą liczbę przypadkowych walkowerów
Po pierwsze jak chodzi o menu główne może zamiast ikonek po prostu nazwy zakładek. Ok ktoś napisze, że to mało estetyczne, w porządku, jednak ułatwienie dla dużej ilości. Sam jako nowy gracz pamiętam jak się gubiłem, z czata i forum wiem, że dużo ludzi na początku gubiło się, w tym więc byłoby to może jakieś ułatwienie. Druga kwestia to wybór składu. Aktualny mechanizm nie raz u kogoś spowodował walkowera przez złe przesunięcie zawodnika i to nie jest problem tylko w urządzeniach mobilnych, może po prostu puste okno, w które klikamy i wybieramy przy danym numerze z listy zawodnika? Dużo nowych graczy lekceważy zarówno przewodnik jak i Akademię sądząc po zadawanych pytaniach, czy na forum czy na czacie. Może jest opcja by nowy gracz zanim przystąpi do gry musiałby zapoznać się z przewodnikiem? Wiem, że w niektórych grach przeglądarkowych jest coś takiego z regulaminem.
Napewno umiejscowienie zmiana ikonki mianuj zawodnika kapitanem , obok niej jest krzyżyk usuń zawodnika , a więc łatwo usunąć sobie zawodnika grając na komórce
Ja zamiast przesuwania przycisków poprawiłbym komunikaty. 'Czy na pewno?’. Są takie same jak zmieniasz kapitana czy usuwasz zawodnika. Komunikat powinien być dokładniejszy np. 'czy na pewno chcesz ustawić kapitana „Nazwisko zaw” ’.
Cytat z PanKleks data 2023-02-12, 22:49:12Skoro mowa tutaj o wyglądzie to również na pewno tyczy się szat graficznych, czy skórek. Podejrzewam, iż również kolorystycznie ulegnie zmianie strona gry, więc może warto wprowadzić kilka skórek do wyboru?
Skoro mowa tutaj o wyglądzie to również na pewno tyczy się szat graficznych, czy skórek. Podejrzewam, iż również kolorystycznie ulegnie zmianie strona gry, więc może warto wprowadzić kilka skórek do wyboru?
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-12, 22:55:07Co do kolorystki to grafiki chyba jasno wskazują obecny kierunek i docelowe barwy. Zmianie ulegnie przedewszystkim poruszanie się po grze zgodne z obecnymi najbardziej popularnymi grami online na świecie. Dużo urozmaiceń czeka nas jeśli chodzi o statystyki, modul kadra i wiele wiele więcej. Reszty nie zdradzam a co do terminu bo to Was pewnie interesuje z całością zmian wizualnych i merytorycznych nastąpi równie szybko jak powstanie forum 🙂 oczywiście adekwatnie również do ilości włożonej pracy.
Co do kolorystki to grafiki chyba jasno wskazują obecny kierunek i docelowe barwy. Zmianie ulegnie przedewszystkim poruszanie się po grze zgodne z obecnymi najbardziej popularnymi grami online na świecie. Dużo urozmaiceń czeka nas jeśli chodzi o statystyki, modul kadra i wiele wiele więcej. Reszty nie zdradzam a co do terminu bo to Was pewnie interesuje z całością zmian wizualnych i merytorycznych nastąpi równie szybko jak powstanie forum 🙂 oczywiście adekwatnie również do ilości włożonej pracy.
Cytat z xxx123ft data 2023-02-13, 08:56:28Już kiedyś poruszałem ten temat.
Tak staży gracze przyzwyczaili się, ale nowi się gubią.
1. Jedna ikonka klub. A w niej wszytsko co dotyczy klubu, zawodnicy, finanse, stadion, kadra, aktualny skład na mecz, kalendarz, żeby szybko zobaczyć z kim, kiedy itp. Najbliższy mecz ligowy. Tego brakuje.
2. Teraz zostanę zjedzony przez starych graczy, ale w ogóle forma przedstawienia terminarza jest katastrofalna. Powinna być konkretna data, dzień miesiąc rok, a później ewentualnie w takiej formie jak teraz. Żeby było widać na jakim etapie sezonu jesteśmy. Nowi gracze nie widzą kejdy grają mecz jak widzą 5/3, co to? Konkretnie 14.02.2023r. g. 19:15.
3. Ikonka liczby powiadomień (tak jak mamy w mailach) 5, 8, 10 nieprzeczytanych wiadmości.
Ikonka rozgrywki, a tam rozdzielone na ligi, turnieje par itp. bo w menu głównym. Robi się burdel. Tam powinno być max. 8ikonek.
Dorzuciłem, screana z dosyć popularnej gry piłkarskiej, ale zobaczcie jak wygląda „klub”.
Już kiedyś poruszałem ten temat.
Tak staży gracze przyzwyczaili się, ale nowi się gubią.
1. Jedna ikonka klub. A w niej wszytsko co dotyczy klubu, zawodnicy, finanse, stadion, kadra, aktualny skład na mecz, kalendarz, żeby szybko zobaczyć z kim, kiedy itp. Najbliższy mecz ligowy. Tego brakuje.
2. Teraz zostanę zjedzony przez starych graczy, ale w ogóle forma przedstawienia terminarza jest katastrofalna. Powinna być konkretna data, dzień miesiąc rok, a później ewentualnie w takiej formie jak teraz. Żeby było widać na jakim etapie sezonu jesteśmy. Nowi gracze nie widzą kejdy grają mecz jak widzą 5/3, co to? Konkretnie 14.02.2023r. g. 19:15.
3. Ikonka liczby powiadomień (tak jak mamy w mailach) 5, 8, 10 nieprzeczytanych wiadmości.
Ikonka rozgrywki, a tam rozdzielone na ligi, turnieje par itp. bo w menu głównym. Robi się burdel. Tam powinno być max. 8ikonek.
Dorzuciłem, screana z dosyć popularnej gry piłkarskiej, ale zobaczcie jak wygląda „klub”.
Dodane pliki:
- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-13, 11:03:19Świetne pomysły, 90% z tego co wymieniłeś już jest zaplanowane w pracach na najbliższe tygodnie. Rozważymy pozostałe 10% od Ciebie ;).
Oczywiście czekamy na więcej tak trafnych uwag od pozostałych graczy 🙂
Dziękuje pięknie za Twoją opinie 🙂
Świetne pomysły, 90% z tego co wymieniłeś już jest zaplanowane w pracach na najbliższe tygodnie. Rozważymy pozostałe 10% od Ciebie ;).
Oczywiście czekamy na więcej tak trafnych uwag od pozostałych graczy 🙂
Dziękuje pięknie za Twoją opinie 🙂
Cytat z Gatto data 2023-02-18, 12:35:18Wrzucam roboczą wersję modułu kadr, który aktualnie przechodzi lifting 🙂 Założenie jest takie, aby dane OGÓLE, ATRYBUTY oraz DOŚWIADCZENIE na torach były zebrane w tabelach, które mozna przełączać. W poszczególnych tabelach będą widoczne dane które do tej pory mozna tylko sprawdzić wchodząc na kartę zawodnika.
Jak Wam się podoba?
Edit: film na youtube https://www.youtube.com/watch?v=p5V0p08B_sk
Wrzucam roboczą wersję modułu kadr, który aktualnie przechodzi lifting 🙂 Założenie jest takie, aby dane OGÓLE, ATRYBUTY oraz DOŚWIADCZENIE na torach były zebrane w tabelach, które mozna przełączać. W poszczególnych tabelach będą widoczne dane które do tej pory mozna tylko sprawdzić wchodząc na kartę zawodnika.
Jak Wam się podoba?
Edit: film na youtube https://www.youtube.com/watch?v=p5V0p08B_sk
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z Gatto data 2023-02-18, 12:38:50Dodam, że przyciski: przenieśc do rezerw, kapitan itp będą widoczne po wejściu w kartę zawodnika.
Dodam, że przyciski: przenieśc do rezerw, kapitan itp będą widoczne po wejściu w kartę zawodnika.
Cytat z Bartek Torun data 2023-02-18, 13:16:52zaciekawiły mnie te nowe możliwości, ja się spytam o jeszcze jedno: byłaby możliwość zrobienia np. zakładki ulubione, gdzie każdy sam mógłby wstawić swoje ulubione skróty, tak min. 5 slotów, bo każdy jest inny i może warto pozwolić personalizować indywidualnie?
zaciekawiły mnie te nowe możliwości, ja się spytam o jeszcze jedno: byłaby możliwość zrobienia np. zakładki ulubione, gdzie każdy sam mógłby wstawić swoje ulubione skróty, tak min. 5 slotów, bo każdy jest inny i może warto pozwolić personalizować indywidualnie?
Cytat z Gatto data 2023-02-18, 14:11:45Tak Bartek, planujemy taką opcję. Dokładnie po prawej stornie, chcemy rozbudować opcję boxów (kolejność boxow do ustawienia przez gracza) i jeden z nich będzie zawierał 5 skrótów. Nie mam pewności czy będzie opcja wybrania indywidualnie przez gracza, ale ewentualnie zrobimy ankietę aby je wybrać. Załączam roboczy szkic boksów po prawej (dodam, że to nie grafika z gry, tylko nasze robocze zapiski).
W sumie od razu zapytam, jakie 5 opcji proponujecie?
Tak Bartek, planujemy taką opcję. Dokładnie po prawej stornie, chcemy rozbudować opcję boxów (kolejność boxow do ustawienia przez gracza) i jeden z nich będzie zawierał 5 skrótów. Nie mam pewności czy będzie opcja wybrania indywidualnie przez gracza, ale ewentualnie zrobimy ankietę aby je wybrać. Załączam roboczy szkic boksów po prawej (dodam, że to nie grafika z gry, tylko nasze robocze zapiski).
W sumie od razu zapytam, jakie 5 opcji proponujecie?
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z xxx123ft data 2023-02-18, 15:00:24Jeszcze jedna rzecz mnie naszła 😀
Moduł zakłady. Moim zdaniem zakłady powinny być w osobnej zakładce a nie w czacie.
Zakład powinien pojawiać się np. 30 min przed rozegraniem meczu i dopiero wtedy mamy możliwość obstawienia meczy.
Żeby nie było przysłowiowego „burdelu” wszystko w zakładce Rozgrywki –> Zakłady/Typer.
Jeszcze jedna rzecz mnie naszła 😀
Moduł zakłady. Moim zdaniem zakłady powinny być w osobnej zakładce a nie w czacie.
Zakład powinien pojawiać się np. 30 min przed rozegraniem meczu i dopiero wtedy mamy możliwość obstawienia meczy.
Żeby nie było przysłowiowego „burdelu” wszystko w zakładce Rozgrywki –> Zakłady/Typer.