Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Zmiana nazwisk zawodników

Czy nazwisko powinno być dostępne w sklepie, gdy zawodnik o danym nazwisku kończy karierę?
Tak
Nie
Nie mam zdania

Cześć. Mam do Was pytanie. Widzę, że niektórzy coraz bardziej kombinują ze zmianami nazwisk i powstają jakieś dziwolągi typu Tomuś Gollob, Ryian Sullivan i tak dalej. Wynika to z tego, że mnóstwo imion i nazwisk jest zajętych, bo kiedyś tam już taki zawodnik istniał. Wpadłem na pomysł czy nie powinno być tak, że jak przykładowo ktoś ma w grze Tomasza Golloba i ten kończy karierę, to od przyszłego sezonu ktoś znów może tak nazwać zawodnika? Wyraźcie swoje opinie, to może wtedy w tym temacie da się coś zrobić.

EDIT: Przeniosłem do działu Pomysły – Zmiany – Rozwój

Dodane pliki:
  • Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
PO2IOMA, Wegli96 and 3 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96_Raven_BML93Janek Piwosz

Przybijam piątkę,  aby zawodnik odchodzący na emeryturę „zwalniał” imię i nazwisko, które będzie można użyć ponownie 😁. Fakt kombinacji alpejskich coraz więcej 🙈

PO2IOMA, Wegli96 and 2 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96AraispeedJanek Piwosz

Popieram 😉 również chciałem zmienić nazwiska zawodnikom, ale były zajęte, więc z racji tego że jakieś dziwolągi mi nie pasują to zrezygnowałem.

PO2IOMA, Wegli96 and 2 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96Araispeed_Raven_

A czy już tak przypadkiem nie jest czy może trafiłem w lukę która była efektem jakis czyszczeń po starych właścicielach? Pamiętam był w grze Robert Dados a teraz bez problemów mogłem go stworzyć jest też kilku innych.

Musiałeś trafić w lukę, bo kiedyś Marcin czyścił bazę i spore grono zawodników skasował, ale ja nie wiem na czym to polegało, bo zniknęli zawodnicy, którzy powiedzmy karierę kończyli w 20 sezonie, a jeszcze starsze dinozaury były zostawione. W każdym razie pewnie wśród tych skasowanych był Dados. Miałeś farta 😀