Zmiana nazwisk zawodników
Cytat z Araispeed data 2023-09-03, 12:17:28Cześć. Mam do Was pytanie. Widzę, że niektórzy coraz bardziej kombinują ze zmianami nazwisk i powstają jakieś dziwolągi typu Tomuś Gollob, Ryian Sullivan i tak dalej. Wynika to z tego, że mnóstwo imion i nazwisk jest zajętych, bo kiedyś tam już taki zawodnik istniał. Wpadłem na pomysł czy nie powinno być tak, że jak przykładowo ktoś ma w grze Tomasza Golloba i ten kończy karierę, to od przyszłego sezonu ktoś znów może tak nazwać zawodnika? Wyraźcie swoje opinie, to może wtedy w tym temacie da się coś zrobić.
EDIT: Przeniosłem do działu Pomysły – Zmiany – Rozwój
Cześć. Mam do Was pytanie. Widzę, że niektórzy coraz bardziej kombinują ze zmianami nazwisk i powstają jakieś dziwolągi typu Tomuś Gollob, Ryian Sullivan i tak dalej. Wynika to z tego, że mnóstwo imion i nazwisk jest zajętych, bo kiedyś tam już taki zawodnik istniał. Wpadłem na pomysł czy nie powinno być tak, że jak przykładowo ktoś ma w grze Tomasza Golloba i ten kończy karierę, to od przyszłego sezonu ktoś znów może tak nazwać zawodnika? Wyraźcie swoje opinie, to może wtedy w tym temacie da się coś zrobić.
EDIT: Przeniosłem do działu Pomysły – Zmiany – Rozwój
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z _Raven_ data 2023-09-03, 12:36:09Przybijam piątkę, aby zawodnik odchodzący na emeryturę „zwalniał” imię i nazwisko, które będzie można użyć ponownie 😁. Fakt kombinacji alpejskich coraz więcej 🙈
Przybijam piątkę, aby zawodnik odchodzący na emeryturę „zwalniał” imię i nazwisko, które będzie można użyć ponownie 😁. Fakt kombinacji alpejskich coraz więcej 🙈
Cytat z Kanes data 2023-09-03, 12:47:05Popieram 😉 również chciałem zmienić nazwiska zawodnikom, ale były zajęte, więc z racji tego że jakieś dziwolągi mi nie pasują to zrezygnowałem.
Popieram 😉 również chciałem zmienić nazwiska zawodnikom, ale były zajęte, więc z racji tego że jakieś dziwolągi mi nie pasują to zrezygnowałem.
Cytat z Arbomaniak data 2023-09-03, 15:01:54A czy już tak przypadkiem nie jest czy może trafiłem w lukę która była efektem jakis czyszczeń po starych właścicielach? Pamiętam był w grze Robert Dados a teraz bez problemów mogłem go stworzyć jest też kilku innych.
A czy już tak przypadkiem nie jest czy może trafiłem w lukę która była efektem jakis czyszczeń po starych właścicielach? Pamiętam był w grze Robert Dados a teraz bez problemów mogłem go stworzyć jest też kilku innych.
Cytat z Araispeed data 2023-09-03, 15:49:31Musiałeś trafić w lukę, bo kiedyś Marcin czyścił bazę i spore grono zawodników skasował, ale ja nie wiem na czym to polegało, bo zniknęli zawodnicy, którzy powiedzmy karierę kończyli w 20 sezonie, a jeszcze starsze dinozaury były zostawione. W każdym razie pewnie wśród tych skasowanych był Dados. Miałeś farta 😀
Musiałeś trafić w lukę, bo kiedyś Marcin czyścił bazę i spore grono zawodników skasował, ale ja nie wiem na czym to polegało, bo zniknęli zawodnicy, którzy powiedzmy karierę kończyli w 20 sezonie, a jeszcze starsze dinozaury były zostawione. W każdym razie pewnie wśród tych skasowanych był Dados. Miałeś farta 😀