Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Zmiana nawierzchni i długości toru – ANKIETA

Czy chciałbyś zmiany nawierzchni i długości toru w swoim klubie?
Tak
Nie
Obojętne
Page 1 of 3Next

Wiem, że dużo graczy żałuje swojej decyzji z początku gry odnośnie parametrów toru i mam do Was pytanie. Czy chcielibyście mieć możliwość raz w karierze dokonać zmiany nawierzchni i długości toru? Gdy każdy się tutaj pierwszy raz logował, to nie miał pojęcia jak ważne jest ustalenie właściwych parametrów toru, a ta decyzja przecież znacząco rzutuje na Wasze całe kariery. W obecnej chwili mamy całą masę domyślnych torów, czyli NORMALNY 350 m, a to bardzo wypłaszcza rozgrywkę, bo gracz z takim torem nigdy nie będzie mieć atutu własnego toru, więc w pewnym momencie może być to frustrujące i zniechęcające. Gracze z innych nawierzchni i długości jadą do takich rywali jak do siebie, bo łatwo nabijają doświadczenie w parach i IPS na ten oklepany typ toru. Ja byłbym za tym, aby każdy miał możliwość naprawić taki błąd z początku kariery. Oczywiście taka zmiana niosłaby pewne ryzyko dla managera, bo tuż po zmianie okazałoby się, że jego zawodnicy są zagubieni i taki gracz by potrzebował trochę czasu na zaadaptowanie swoich zawodników do nowych warunków. Zapraszam do głosowania i dyskusji.

Dodane pliki:
  • Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
PO2IOMA, Wegli96 and 4 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96RadoCMGDaniol_Raven_bartek.dymala1@wp.pl

Ja jestem jak najbardziej ZA, o ile ta zmiana będzie dostępna dla wszystkich i jednorazowa. Tak jak opcja adepta w sklepie dla wszystkich po razie – wtedy jest uczciwie.

PO2IOMA, acidos and bartek.dymala1@wp.pl have reacted to this post.
PO2IOMAacidosbartek.dymala1@wp.pl

W pełni zgadzam się aby taka opcja była dostępna. Jak w/w na początku tej gry nikt z nas nie wiedział czego spodziewać się od tej gry. 

PO2IOMA and Araispeed have reacted to this post.
PO2IOMAAraispeed

Oczywiście jestem na tak ale dodałbym jeszcze opcje żeby zmienić długość toru i jego nawierzchnię niezależnie od siebie, oczywiście tylko po razie ale żeby to nie było w jednym pakiecie tylko w dwóch osobnych. Taka opcja pozwala na wiele nowych taktycznych rozwiązań, a to tylko jest na plus. 

Jestem za 

Jestem za – raz na 25 sezonów

Seba has reacted to this post.
Seba

a ja odpowiem kontrariańsko – wbrew wszystkim wypowiedziom powyżej – jestem przeciw

a jeśli już miałoby coś takiego być to za ogromne pieniądze – zbliżone do tych, o których toczyła się jakiś czas temu dyskusja w przypadku dachu/plandeki i jak już by coś takiego było to czemu jednorazowo? tyle razy ile razy ktoś będzie chciał i będzie miał odpowiedni budżet, jednak co do zasady jestem na nie

Jestem na TAK … !!! ❤️

Co do płatności to od razu mówię że, takowa na pewno będzie za SC + budżet klubu i mam nadzieje że nie widzi tym nikt problemu. 

Dlaczego tak ?

Bo to jest opcja dobrowolna dla graczy którzy faktycznie chcą grać w tą grę. 

M.A.G.

Tak, za dużo wirtualnej kasy  i za SC . Ja bym jeszcze to polaczyl np. Z konkretnym poziomem stadionu, taka opcja bylaby np. Dostepna od 10 go poziomu.. I tak jak powyżej ktoś pisal, widziałbym osobno zmianę nawierzchni i długości toru. Dlaczego? Można uniknąć szoku, że przestawienie tych dwóch opcji nagle sprawia że zawodnicy jadą zupełnie inaczej niż dotychczas. 

Wegli96 has reacted to this post.
Wegli96
Page 1 of 3Next