Zamiana Starych Walut
Cytat z Admin data 2023-02-09, 17:56:08Pisalem o tym tez wczesniej – „Jak pozbyc sie kredytow, monet, losow i innych skarbow…. „?
W Live byl poruszony temat starych walut i checi uporzadkowania tych platnosci: wydaje mi sie ze na to nawet nie trzeba nawet pisac nowego modulu- najprostszy preferbcyjny przelicznik na kredyty i monety zalatwia sprawe- nie wiem ile jest tych pozostalosci ale sam mam 7 kredytow i nie mam co z nimi zrobic- nie wiem moze Wszytsko ponizej 30 kredytow -to 1 SC ( odnowa chyba teraz kosztuje 60 kredytow ) i po problemie , podobnie cos odnosnie monet.oczywiscie z innym przelicznikiem …oglosic termin wymiany wazne do na tej samej zasadzie jak wymienimy stare banknoty w bankach i super.
🚀1👍4+Zgadzam się z Grinem. Prowadzenie tylu walut zaciemnia obraz. Są one do wyboru w menu stadion, kadra. Ustalić przelicznik kredyt/speedcoin = 10/1 i monety/ speedcoin ok1/1 , i przeliczyć wszystko na SC. Ustalić termin obowiązywania starych losów.
👍1+Dzięki za wrzucenie tego wątku. Dobrze poznać Wasze opinie w tym temacie. Propozycja GRINA jest ciekawa i do rozważenia. Zwłaszcza, że po zmianie interfejsu, warto uporządkować tą kwestię. O ile to będzie możliwe.
👍3+Na monety zdecydowanie musi być inny przelicznik, patrząc na kwoty za adeptów od Dagmary, to 1 moneta = 5 SC
👍2+
Pisalem o tym tez wczesniej – „Jak pozbyc sie kredytow, monet, losow i innych skarbow…. „?
W Live byl poruszony temat starych walut i checi uporzadkowania tych platnosci: wydaje mi sie ze na to nawet nie trzeba nawet pisac nowego modulu- najprostszy preferbcyjny przelicznik na kredyty i monety zalatwia sprawe- nie wiem ile jest tych pozostalosci ale sam mam 7 kredytow i nie mam co z nimi zrobic- nie wiem moze Wszytsko ponizej 30 kredytow -to 1 SC ( odnowa chyba teraz kosztuje 60 kredytow ) i po problemie , podobnie cos odnosnie monet.oczywiscie z innym przelicznikiem …oglosic termin wymiany wazne do na tej samej zasadzie jak wymienimy stare banknoty w bankach i super.
Zgadzam się z Grinem. Prowadzenie tylu walut zaciemnia obraz. Są one do wyboru w menu stadion, kadra. Ustalić przelicznik kredyt/speedcoin = 10/1 i monety/ speedcoin ok1/1 , i przeliczyć wszystko na SC. Ustalić termin obowiązywania starych losów.
Dzięki za wrzucenie tego wątku. Dobrze poznać Wasze opinie w tym temacie. Propozycja GRINA jest ciekawa i do rozważenia. Zwłaszcza, że po zmianie interfejsu, warto uporządkować tą kwestię. O ile to będzie możliwe.
Na monety zdecydowanie musi być inny przelicznik, patrząc na kwoty za adeptów od Dagmary, to 1 moneta = 5 SC