Zakładka kadra -potrzebna zmiana
Cytat z Arbomaniak data 2023-02-27, 21:13:37Witam.Ostatni remont w zakladce,,Kadra” na duży plus, ułatwia to znacznie pracę przy selekcji ,z jednym tylko zastrzeżeniem.Mianowicie,brakuje atrybutów Presji i Agresji które jak wiemy są dość istotne;) Proponuje zamienić powtórzoną statystykę CU i AD w zakladce „Atrybuty” na presję i agresję właśnie.Pozdrawiam i czekam na opcjonalne sugestie.
Witam.Ostatni remont w zakladce,,Kadra” na duży plus, ułatwia to znacznie pracę przy selekcji ,z jednym tylko zastrzeżeniem.Mianowicie,brakuje atrybutów Presji i Agresji które jak wiemy są dość istotne;) Proponuje zamienić powtórzoną statystykę CU i AD w zakladce „Atrybuty” na presję i agresję właśnie.Pozdrawiam i czekam na opcjonalne sugestie.
Cytat z Gatto data 2023-03-03, 19:54:29Arbo, słuszna uwaga. Temat kadry nie jest jeszcze zamknięty 🙂 Widzimy potrzebę, aby pojawiły się PRE i AGR. Ogólnie widzę to tak, że w tym module obok, atrybutów, doświadczenia można by dodać kolejne zakładki np. Statystyki (te które obecnie są) kolejne zakładki to np. raport treningowy. Co jeszcze? Podpowiedzcie 🙂
Arbo, słuszna uwaga. Temat kadry nie jest jeszcze zamknięty 🙂 Widzimy potrzebę, aby pojawiły się PRE i AGR. Ogólnie widzę to tak, że w tym module obok, atrybutów, doświadczenia można by dodać kolejne zakładki np. Statystyki (te które obecnie są) kolejne zakładki to np. raport treningowy. Co jeszcze? Podpowiedzcie 🙂
Cytat z _Raven_ data 2023-03-03, 20:16:38Edit: nie było tematu 😂
Tak sobie myślę, jeżeli juz jesteśmy w temacie kadry 🙈…
A gdyby tak można było wybierać zawodników do podstawowego treningu punktowanego? Fakt mam wykupiony dodatkowy i generalnie jadą u mnie wszyscy, ale domyslam się, ze nie każdy tak ma… , a tych zawodników: 1 sklad, mlodziez, rezerwa – no trochę ich jest 🙈… Druga sprawa – rozłożenie takiego treningu na zawodników wg ich „ambicji” hehe i rozwoju tez by nie było głupie… Wybaczcie jeżeli wymyslam, ale tak mnie naszło… 😊❤️
Edit: nie było tematu 😂
Tak sobie myślę, jeżeli juz jesteśmy w temacie kadry 🙈…
A gdyby tak można było wybierać zawodników do podstawowego treningu punktowanego? Fakt mam wykupiony dodatkowy i generalnie jadą u mnie wszyscy, ale domyslam się, ze nie każdy tak ma… , a tych zawodników: 1 sklad, mlodziez, rezerwa – no trochę ich jest 🙈… Druga sprawa – rozłożenie takiego treningu na zawodników wg ich „ambicji” hehe i rozwoju tez by nie było głupie… Wybaczcie jeżeli wymyslam, ale tak mnie naszło… 😊❤️
Cytat z PanKleks data 2023-03-03, 23:13:02Tak jak proponowałem już w innym temacie np zamiast KSM z poprzedniego sezonu wstawiłbym średnią biegową. Raven możesz wybrać jacy zawodnicy pojadą w treningu punktowanym klikając w skład treningowy
Tak jak proponowałem już w innym temacie np zamiast KSM z poprzedniego sezonu wstawiłbym średnią biegową. Raven możesz wybrać jacy zawodnicy pojadą w treningu punktowanym klikając w skład treningowy
Cytat z Bartek Torun data 2023-03-04, 08:25:45Kleksie, po poprawie tych parametrów, chyba raczej nie… KSM obowiązujący w obecnym sezonie i (KSM) na kolejny sezon to ważne parametry. Jeśli znalazłoby się miejsce, to alternatywnie mógłby też pojawić slot na średnią biegową, ale nie kosztem KSM i (KSM).
Kleksie, po poprawie tych parametrów, chyba raczej nie… KSM obowiązujący w obecnym sezonie i (KSM) na kolejny sezon to ważne parametry. Jeśli znalazłoby się miejsce, to alternatywnie mógłby też pojawić slot na średnią biegową, ale nie kosztem KSM i (KSM).
Cytat z Adis data 2023-03-04, 16:24:38Wszystko fajnie, ale teraz KSM z poprzedniego sezonu całkowicie wyleciał. Wolę mieć obecny i przyszły, ale poprzedni też by się przydał. Generalnie widziałbym kolejną zakładkę z historią kilku sezonów wstecz średniej biegowej i ksm, żeby porównać wyniki całej drużyny.
Wszystko fajnie, ale teraz KSM z poprzedniego sezonu całkowicie wyleciał. Wolę mieć obecny i przyszły, ale poprzedni też by się przydał. Generalnie widziałbym kolejną zakładkę z historią kilku sezonów wstecz średniej biegowej i ksm, żeby porównać wyniki całej drużyny.