Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Wypożyczenia zawodników – zmiana dostępności

Wypożyczanie zawodników w opcji "premium" czy w opcji "aktywna drużyna rezerw" ?
Opcja Premium
Opcja Drużyny Rezerw

W obecnej chwili żeby wypożyczyć zawodnika od siebie trzeba mieć aktywną drużynę rezerw („Aby wystawić zawodnik do wypożyczenia musisz mieć aktywną drużynę rezerw.”), co jest trochę irytujące, i w dłuższej perspektywie ekonomicznej nieopłacalne, lepiej trochę podnieść cenę konta premium i tam to wrzucić.

Natomiast wypożyczyć od kogoś już mogę, nie mając rezerw ale mając konto premium.

Dla mnie osobiście utrzymywanie drużyny rezerw jest kompletnie zbędne, jak mam tam trzymać szrot który nie mieści się do składu albo wypada od skauta to to mija się z celem, bo tacy zawodnicy prawie nigdy nie pojadą w pierwszej drużynie.

Może warto przeprowadzić ankietę w tej sprawie.

Adis, jospen and 2 other users have reacted to this post.
AdisjospenSilvoSigmat

Popieram, obowiązek drużyny rezerw jest nie potrzebny, szrot od skauta jest przeze mnie od razu usuwany i nie ma co ich trzymać w rezerwach.

Temat otwarty 🙂 Możemy to przegadać i znaleźć rozwiązania. Pytanie czy więcej graczy ten temat podejmie?

Według mnie są ważniejsze zmiany do ogarnięcia, wielokrotnie omawiane i zgłaszane, Temat do zamknięcia, zostawić tak jak jest, albo na koniec listy zmian. Pozdrawiam.

GRIN skorygowanie cen nie wiąże się w wielką pracą. A o tym chyba dyskutujemy, czyli gdzie ująć koszt dostępu do wypożyczeń 🙂  

​​Panowie Admini ( Gatto ), co dalej ze zmianą dostępności wypożyczania zawodników, bo nadal żeby wypożyczyć zawodnika od siebie trzeba mieć aktywną drużynę rezerw, była zrobiona ankieta, jakieś decyzje dalsze z waszej strony, jakieś plany, rozumiem że priorytetem w obecnej chwili jest moduł meczowy co niezmiernie mnie cieszy ale nie zapominajmy też o innych kierunkach, miło by było jakby chociaż jakaś odpowiedź padła w tej kwestii żeby chociaż wiedzieć co dalej w tym temacie, jak dalej to widzicie ? Ja ze swojej strony bardzo się cieszę że mój pomysł z wypożyczeniami przypadł do gustu i został wprowadzony bo pozwala to w obecnej chwili jak sami stwierdziliście unikać graczom problemu z brakiem powrotu zawodnika do macierzystego klubu i idzie to z automatu, także zmiana na +.

Na obecną chwilę wypożyczenia są dostępne dla graczy którzy posiadaj drużynę rezerw, czyli U24. Nie potrafię podać terminu zmiany w tym zakresie. jak wspomniałeś obecnie moduł meczowy jest priorytetem. 

Na obecną chwilę patrząc na nasz skład nie wiemy których zawodników kupiliśmy a których wypożyczyliśmy. Można by ich (tych wypożyczonych ) jakoś oznaczyć, np kolorem czcionki ?