Wypożyczenia zawodników – dyskusja.
Cytat z Pluskwa data 2023-04-06, 14:40:47Tak jak w temacie, pomysł do dopracowania oczywiście 🙂
Mianowicie chodzi o możliwość wypożyczania zawodników, oprócz transferów definitywnych stworzenie ewentualnie takiej oficjalnej opcji wypożyczania zawodników, nie musi być kolejna zakładka na belce, może być z poziomu transferów/rodzaj ( wypożyczenie), pojawiałaby się lista zawodników których menager chce wypożyczyć z określeniem okresu wypożyczenia ( np. 1 sezon lub 2 sezony), po wypożyczeniu takiego zawodnika z klubu X do klubu Y, i minięciu okresu wypożyczenia zawodnik wracałby automatycznie z wypożyczenia z klubu Y do klubu X, co zapobiegłoby takiej sytuacji że gdyby ktoś przestał grać to wypożyczający nie ma możliwości „odzyskania” wypożyczonego zawodnika bo wypożyczający nie gra.
Zapraszam do dyskusji i Pozdrawiam 🙂
Tak jak w temacie, pomysł do dopracowania oczywiście 🙂
Mianowicie chodzi o możliwość wypożyczania zawodników, oprócz transferów definitywnych stworzenie ewentualnie takiej oficjalnej opcji wypożyczania zawodników, nie musi być kolejna zakładka na belce, może być z poziomu transferów/rodzaj ( wypożyczenie), pojawiałaby się lista zawodników których menager chce wypożyczyć z określeniem okresu wypożyczenia ( np. 1 sezon lub 2 sezony), po wypożyczeniu takiego zawodnika z klubu X do klubu Y, i minięciu okresu wypożyczenia zawodnik wracałby automatycznie z wypożyczenia z klubu Y do klubu X, co zapobiegłoby takiej sytuacji że gdyby ktoś przestał grać to wypożyczający nie ma możliwości „odzyskania” wypożyczonego zawodnika bo wypożyczający nie gra.
Zapraszam do dyskusji i Pozdrawiam 🙂
Cytat z Arbomaniak data 2023-04-06, 16:41:17To musi iść równolegle z wdrożeniem Waszego pomysłu na partnerskie tak by wypożyczenie nie było sposobem na ominięcie rzekomych obostrzeń transferowych😁 Jak i stworzenia systemu w którym zawodnik ustawiony na 1sezon wypożyczenia nie zmarnuje w następnym sezonie tej jedynej opcji zmiany klubu właśnie na powrót do macierzystego. Ogólnie pomysł dla nieśmiałych manago którzy nie są w stanie się dogadać konwencjonalnie co moim zdaniem jest częścią managerskiego rzemiosła 😜
To musi iść równolegle z wdrożeniem Waszego pomysłu na partnerskie tak by wypożyczenie nie było sposobem na ominięcie rzekomych obostrzeń transferowych😁 Jak i stworzenia systemu w którym zawodnik ustawiony na 1sezon wypożyczenia nie zmarnuje w następnym sezonie tej jedynej opcji zmiany klubu właśnie na powrót do macierzystego. Ogólnie pomysł dla nieśmiałych manago którzy nie są w stanie się dogadać konwencjonalnie co moim zdaniem jest częścią managerskiego rzemiosła 😜
Cytat z Bartek Torun data 2023-04-06, 22:07:18wydawało mi się, że pomysł na ograniczenia w transferach między klubem macierzystym a partnerskim został odesłany do lamusa… jednak nie?
wydawało mi się, że pomysł na ograniczenia w transferach między klubem macierzystym a partnerskim został odesłany do lamusa… jednak nie?
Cytat z Arbomaniak data 2023-04-06, 22:31:02Bartek,Może to ja nie jestem na bieżąco. Nie mamy konkretnego zdementowania ,czy potwierdzenia tego co się wydarzy z partnerskimi więc spekulujemy, zakładamy różne scenariusze.
Bartek,Może to ja nie jestem na bieżąco. Nie mamy konkretnego zdementowania ,czy potwierdzenia tego co się wydarzy z partnerskimi więc spekulujemy, zakładamy różne scenariusze.