Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Witamy na forum – jesteś nowy? Przywitaj się !!!

PreviousPage 3 of 3

To ja też się oficjalnie przywitam, bo bym nie była sobą 😜…

_Raven_

….z SM od 3 lat, z delikatną przerwą.  Wychowana na Pilskiej Polonii, od 5 lat sercem z Polonią Bydgoszcz :)… Chłopy mnie okrzyknęli „Królową SM” choć nigdy nie bylam w 1 lidze – ciut brakło…, nazwali mnie tak przez gadulstwo chyba 🤣- nie wiem… Jakąś tam wiedzę o „żużelu” posiadam, ale nigdy nie wie się na tyle, żeby nie dowiedzieć się jeszcze wiecej. Pozdrawiam i samych „3” … 🙂❤️

PO2IOMA, Wegli96 and 9 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96GattoDaniolGRIN73jospenacidosandy.bdgBartek TorunSilvodarek.bo

Cześć wszystkim 🙂

jestem Sylwek (30 lat) pochodzę z Krosna (Podkarpackie), oczywiście całym sercem kibicuje Cellfast Wilkom Krosno, które to zawitały w tym sezonie w Ekstralidze. Moja liga w menadżerze to 6.21. Żużlem interesuję się od około 3 lat.

PO2IOMA, Wegli96 and 8 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96GattoAraispeedDanioljospenacidosandy.bdgdarek.bo_Raven_

Siemano! 🙂

acidos (lat 43) – od Acid Drinkers; Synowie Anarchii – od serialu, ale głównie za ścieżkę dźwiękową. W SM od początku 😛 , teraz liga 5.8. Fanatyk żużla. Introwertyk. Kocham  muzykę całego świata – oprócz disco polo. Planista produkcji w drukarni opakowań – Milka, Philip Morris, Imperial Tobbacco, P&G, Mars i reszta korpo świata 😉

Żona, córka i Kot Kazik; Stal Gorzów, Orzeł i Widzew Łódź!

Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu w SM 🙂

PO2IOMA, Wegli96 and 7 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96GattoAraispeedjospenandy.bdgSilvodarek.bo_Raven_

Siemanko😎

Z wieloma się znamy, ale co tam😜

Damian, lada moment 27 na karku. 
Sportowiec⚽️, wielki pasjonat żużla, w sezonie oglądający setki spotkań Ekstraligi, 1 ligi żużlowej na żywo lub przed telewizorem. 

Ze Speedway Managerem związany od 3 lat. Pamiętny czas gdy zamknęli Nas wszystkich w domach…😬 

Wielkokrotnie grający „wbrew” logice, co zaowocowało kilkoma medalami. 
Nie lubię narzekania, oraz wyzbywam się zazdrości wobec innych. Szczery (czasami do bólu), ale obracając się w sporcie za dużo jest fałszerstwa stąd jestem inny i wyznaje inne wartości niż chodzenie drogami na skróty. Nie przejmuję  się rzeczami na które nie mam wpływu, a także jestem osobą, która działa zamiast szukać wymówek. 💪🏻

PO2IOMA, Gatto and 9 other users have reacted to this post.
PO2IOMAGattoAraispeedPanKleksDanioljospenacidosandy.bdgSilvodarek.bo_Raven_

Cześć, pora się przedstawić. 

Darek, lat 48, lubelak i oczywiście kibic Motoru Lublin.

Jako strateg, analityk i fan czarnego sportu od razu pokochałem Speedway Managera i czuję, że szybko mi nie przejdzie :).

Poza SM, moim hobby jest naturalna medycyna i zdrowie. Uwielbiam muzykę, zwłaszcza rock i metal, choć nie stronię od klasycznej.  Jestem zdeklarowanym antyszczepionkowcem i z pasją obalam bzdurne i niezwykle szkodliwe mity narosłe w społeczeństwie na skutek kiepskiego systemu edukacji i nadmiernej konsumpcji mainstreamowych mediów, jak na przykład: „za szczepieniami stoi nauka”, „szczepienia są potrzebne”, czy „szczepienia są bezpieczne”.  

Wszystkim menagerom życzę dużo zdrowia, sukcesów w grze i pozdrawiam serdecznie :). 

PO2IOMA, Wegli96 and 4 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96AraispeedDaniolandy.bdg_Raven_
PreviousPage 3 of 3