Uwagi i pomysły
Cytat z admart66 data 2023-05-09, 00:15:46Jestem za propozycją zmiany sezonu na niedzielę, a na potwierdzenie swojej decyzji coś Wam pokażę: Pytanie !!!!! Czy też dostał ktoś taką karę i o takiej godzinie?? “ 2023-05-08 01:54 • Grzywny • Kara za nadmiarową ilość zawodników w pierwszej drużynie
-25.000 PLN “ – kara został naliczona za to , że przeniosłam zawodników z U-23 do Seniorów w celu wysłania ich na zgrupowanie, uważam tą karę za niesłuszną bo została nałożona o 1:54 czyli w nowym dniu i nowym sezonie – proszę o Wasze opinie.I nie chodzi mi o kasę, tylko o zasadę 🙁 Przeniosłem zawodników po godz. 0:30 czyli w nowym dniu i nowym sezonie 🙁
Jestem za propozycją zmiany sezonu na niedzielę, a na potwierdzenie swojej decyzji coś Wam pokażę: Pytanie !!!!! Czy też dostał ktoś taką karę i o takiej godzinie?? “ 2023-05-08 01:54 • Grzywny • Kara za nadmiarową ilość zawodników w pierwszej drużynie
-25.000 PLN “ – kara został naliczona za to , że przeniosłam zawodników z U-23 do Seniorów w celu wysłania ich na zgrupowanie, uważam tą karę za niesłuszną bo została nałożona o 1:54 czyli w nowym dniu i nowym sezonie – proszę o Wasze opinie.
I nie chodzi mi o kasę, tylko o zasadę 🙁 Przeniosłem zawodników po godz. 0:30 czyli w nowym dniu i nowym sezonie 🙁
Cytat z Blackboy data 2023-05-09, 10:00:15Z zasady obóz jest dla 1 szej drużyny i adeptów, póki co nie jest przewidziany dla u-23, ale gra poprzez taka nazwijmy to lukę pozwala i tych zawodników z rezerw wysłać na obóz. Zatem raczej nie zwracał bym uwagi na grzywna , która dotyczy 1 szej drużyny w której przekroczyłeś limit, ale z drugiej strony otrzymałeś możliwość wysłania zawodników z rezerw na obóz.
Z zasady obóz jest dla 1 szej drużyny i adeptów, póki co nie jest przewidziany dla u-23, ale gra poprzez taka nazwijmy to lukę pozwala i tych zawodników z rezerw wysłać na obóz. Zatem raczej nie zwracał bym uwagi na grzywna , która dotyczy 1 szej drużyny w której przekroczyłeś limit, ale z drugiej strony otrzymałeś możliwość wysłania zawodników z rezerw na obóz.
Cytat z Gatto data 2023-05-09, 18:26:53Ogólnie zamysł obozu dla rezerw (albo brak jego wydzielenia jako osobnego obozu) był taki, że na obóz jedzie 1 (jedna) drużyna z której później Manager wyłania 1 skład (Seniorzy) oraz U24 (jeszcze U23, czyli rezerwy). Osobny obóz jest dla Adeptów. Dlatego Admart jest opcja w 1 dnia sezonu w poniedziałek do 12, przenieść zawodników z U23 do 1 Drużyny, aby pojechali na obóz. Oczywiście widzimy potrzebę reformy tego zamysłu, tak aby drużyna rezerw z automatu jechała na obóz.
Ogólnie zamysł obozu dla rezerw (albo brak jego wydzielenia jako osobnego obozu) był taki, że na obóz jedzie 1 (jedna) drużyna z której później Manager wyłania 1 skład (Seniorzy) oraz U24 (jeszcze U23, czyli rezerwy). Osobny obóz jest dla Adeptów. Dlatego Admart jest opcja w 1 dnia sezonu w poniedziałek do 12, przenieść zawodników z U23 do 1 Drużyny, aby pojechali na obóz. Oczywiście widzimy potrzebę reformy tego zamysłu, tak aby drużyna rezerw z automatu jechała na obóz.
Cytat z admart66 data 2023-05-09, 23:18:06Gatto gram już troszkę w SM i wiem, że jest taka możliwość do 12 przenieść zawodników, sprawa dotyczyła czegoś innego – ale oki nie ma tematu, bo i tak nikt tego nie zrozumiał :):)
08.05.2023 to był poniedziałek ( tylko o której w SM rozpoczął się poniedziałek, jeżeli ja przeniosłem zawodników po 0:30, a o 1:54 otrzymałem grzywnę za przekroczenie limitu zawodników w 1 zespole), ale to mało ważne :):)
W SM czas biegnie inaczej :):):):):):)
Gatto gram już troszkę w SM i wiem, że jest taka możliwość do 12 przenieść zawodników, sprawa dotyczyła czegoś innego – ale oki nie ma tematu, bo i tak nikt tego nie zrozumiał :):)
08.05.2023 to był poniedziałek ( tylko o której w SM rozpoczął się poniedziałek, jeżeli ja przeniosłem zawodników po 0:30, a o 1:54 otrzymałem grzywnę za przekroczenie limitu zawodników w 1 zespole), ale to mało ważne :):)
W SM czas biegnie inaczej :):):):):):)
Cytat z Gatto data 2023-05-10, 01:56:31Ok, kumam Admart. Tak czy inaczej kwestia kary czy też opcja łatwiejszego dostępu do obozu dla U23 rezerw, to temat do załatwienia 🙂
Ok, kumam Admart. Tak czy inaczej kwestia kary czy też opcja łatwiejszego dostępu do obozu dla U23 rezerw, to temat do załatwienia 🙂
Cytat z jospen data 2023-07-07, 17:11:28W ramach uwag, to nie zmieniony został jeszcze skrót meczy u24. Kiedy wejdziemy w rozgrywki lig u24 to tam cały czas rozgrywane są mecze pod skrótem DMPR może powinno być DMP U-24 ?
W ramach uwag, to nie zmieniony został jeszcze skrót meczy u24. Kiedy wejdziemy w rozgrywki lig u24 to tam cały czas rozgrywane są mecze pod skrótem DMPR może powinno być DMP U-24 ?
Cytat z Mariusz data 2023-08-16, 15:23:42Cześć. Chciałbym podrzucić pomysł zmiany regionu oraz nazwy stadionu, na przykładzie popularnego menagera piłki nożnej, w którego gram , Hattricka. Mogłoby to być oczywiście za speedcoiny i powiedzmy byłoby to możliwe tylko w przerwie międzysezonowej. Dziękuje za uwagę 🙂
Cześć. Chciałbym podrzucić pomysł zmiany regionu oraz nazwy stadionu, na przykładzie popularnego menagera piłki nożnej, w którego gram , Hattricka. Mogłoby to być oczywiście za speedcoiny i powiedzmy byłoby to możliwe tylko w przerwie międzysezonowej. Dziękuje za uwagę 🙂