Ulubiony zuzlowiec
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 22:12:13Siema,
Pytanie o trzech. Wymien twoim zdaniem najlepszego, ulubionego:
Juniora
Aktywnego Seniora
Legendę Żużla
Fajnie by było o krotki opis dlaczego taki wybór. Jeśli pojawią się jakieś naprawdę ciekawe komentarze będę przydzielał nagrody w postaci SPEEDCOINow. Do dzieła 😀
Siema,
Pytanie o trzech. Wymien twoim zdaniem najlepszego, ulubionego:
Juniora
Aktywnego Seniora
Legendę Żużla
Fajnie by było o krotki opis dlaczego taki wybór. Jeśli pojawią się jakieś naprawdę ciekawe komentarze będę przydzielał nagrody w postaci SPEEDCOINow. Do dzieła 😀
Cytat z _Raven_ data 2023-02-26, 22:42:151. Junior : Wiktor Przyjemski
Talent, fenomen . W wieku 16 lat zaraz po otrzymaniu licencji objezdzal kazdego juniora i niejednego seniora. Na własnym torze (Polonia Bydgoszcz) niepokonany do dzis przez zadnego innego juniora.
2. Senior : Bartosz Zmarzlik
Czynny, aktywny i bezapelacyjnie najlepszy współczesny zawodnik Polskiego i światowego żużla. Technika, odwaga, rozwój – zawsze o krok przed przeciwnikiem.
3. Legenda żużla: Tomasz Gollob
Mistrz Świata. Wielokrotny medalista mistrzostw świata. Po wprowadzeniu Grand Prix przez wiele lat rywalizował na torze z zachodnią konkurencją jak równy z rownym, pomimo braku dostępu do nowości sprzetowych etc. W polskiej lidze nieosiagalny dla innych polskich zawodników. Dla mnie ikona Polskiego żużla, która wypromowala nas na arenie międzynarodowej. ❤️
Tomek–> Bartek –> Wiktor
1. Junior : Wiktor Przyjemski
Talent, fenomen . W wieku 16 lat zaraz po otrzymaniu licencji objezdzal kazdego juniora i niejednego seniora. Na własnym torze (Polonia Bydgoszcz) niepokonany do dzis przez zadnego innego juniora.
2. Senior : Bartosz Zmarzlik
Czynny, aktywny i bezapelacyjnie najlepszy współczesny zawodnik Polskiego i światowego żużla. Technika, odwaga, rozwój – zawsze o krok przed przeciwnikiem.
3. Legenda żużla: Tomasz Gollob
Mistrz Świata. Wielokrotny medalista mistrzostw świata. Po wprowadzeniu Grand Prix przez wiele lat rywalizował na torze z zachodnią konkurencją jak równy z rownym, pomimo braku dostępu do nowości sprzetowych etc. W polskiej lidze nieosiagalny dla innych polskich zawodników. Dla mnie ikona Polskiego żużla, która wypromowala nas na arenie międzynarodowej. ❤️
Tomek–> Bartek –> Wiktor
Cytat z RadoCMG data 2023-02-26, 23:05:20Michał Robacki – ja wiem pierwszym wyborem powinien być Wiktor Przyjemski, ale kto słuchał żużla w Radiu PiK i pamięta te okrzyki jak jechał „Robak” w parze z Tomkiem Gollobem… Ehh to były czasy 🙂 Robacki nie zwojował świata, ale myślę, że wielu kibiców doskonale Go wspomina 🙂
Bartosz Zmarzlik – nie wiem jak tu argumentować w sumie, bo chyba każdy wie co i jak 😀
Tomasz Gollob – legenda, dla wielu najlepszy polski zawodnik w historii ktoś dzięki komu pokochało się ten sport 🙂 Miałem przyjemność kilka razy porozmawiać z p. Tomkiem czy raz nawet zrobić krótki wywiad dla radia studenckiego. Potyczki z Rickardssonem czy Nilsenem w GP – to był ten smaczek 🙂 Jedna z legend polskiego i bydgoskiego żużla (chociaż jazda w Toruniu bolała, oj bolała).
Michał Robacki – ja wiem pierwszym wyborem powinien być Wiktor Przyjemski, ale kto słuchał żużla w Radiu PiK i pamięta te okrzyki jak jechał „Robak” w parze z Tomkiem Gollobem… Ehh to były czasy 🙂 Robacki nie zwojował świata, ale myślę, że wielu kibiców doskonale Go wspomina 🙂
Bartosz Zmarzlik – nie wiem jak tu argumentować w sumie, bo chyba każdy wie co i jak 😀
Tomasz Gollob – legenda, dla wielu najlepszy polski zawodnik w historii ktoś dzięki komu pokochało się ten sport 🙂 Miałem przyjemność kilka razy porozmawiać z p. Tomkiem czy raz nawet zrobić krótki wywiad dla radia studenckiego. Potyczki z Rickardssonem czy Nilsenem w GP – to był ten smaczek 🙂 Jedna z legend polskiego i bydgoskiego żużla (chociaż jazda w Toruniu bolała, oj bolała).
Cytat z andy.bdg data 2023-02-26, 23:14:58Jakbym nie chciał być oryginalny to muszę powielić typy RAVEN :
Junior : Wiktor Przyjemski
Senior : Bartosz Zmarzlik
Legenda : Tomasz Gollob
Powody jak wyżej podane przez poprzedników 🙂
Jakbym nie chciał być oryginalny to muszę powielić typy RAVEN :
Junior : Wiktor Przyjemski
Senior : Bartosz Zmarzlik
Legenda : Tomasz Gollob
Powody jak wyżej podane przez poprzedników 🙂
Cytat z GRIN73 data 2023-02-26, 23:25:29Mateusz Cierniak
Tu chyba nie ma sie co rozpisywac, gosc jest zdolniacha I ma opieke- nic nic ujac- dodac – Tarnowianin:)
Martin Vaculik
Bo to Martin:) profesjonalista, Duzo sie od niego bedzie wymagac w tym sezonie ale wiem ze to udzwignie.
Greg Hancock
Moj idol I legenda, moze i ma ten przesadzony pozytywizm, i moze nawet mi pare razy zalazl za skore ale lata w Tarnowie i mistrzostwo w 2012 az lza sie w oku kreci za ta druzyna
Mateusz Cierniak
Tu chyba nie ma sie co rozpisywac, gosc jest zdolniacha I ma opieke- nic nic ujac- dodac – Tarnowianin:)
Martin Vaculik
Bo to Martin:) profesjonalista, Duzo sie od niego bedzie wymagac w tym sezonie ale wiem ze to udzwignie.
Greg Hancock
Moj idol I legenda, moze i ma ten przesadzony pozytywizm, i moze nawet mi pare razy zalazl za skore ale lata w Tarnowie i mistrzostwo w 2012 az lza sie w oku kreci za ta druzyna
Cytat z RadoCMG data 2023-02-26, 23:27:21Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 23:18:35Ale lecicie banałami
jeszcze poczekamy na resztę
To tak jakbyś pytał Pele czy Maradona 😛
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 23:18:35Ale lecicie banałami
To tak jakbyś pytał Pele czy Maradona 😛
Cytat z _Raven_ data 2023-02-26, 23:33:47Cytat z RadoCMG data 2023-02-26, 23:27:21Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 23:18:35Ale lecicie banałami
To tak jakbyś pytał Pele czy Maradona
Wiadomo, ze Pele 😎
Cytat z RadoCMG data 2023-02-26, 23:27:21Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 23:18:35Ale lecicie banałami
To tak jakbyś pytał Pele czy Maradona
Wiadomo, ze Pele 😎
Cytat z PanKleks data 2023-02-26, 23:39:26Junior Michał Robacki fajnie się prezentował jako junior, w ważnych spotkaniach potrafił objechać nawet lepszych od siebie seniorów. Co prawda wchodząc w seniorkę nie poszło już mu.
Senior Maciej Janowski wszechstronny, utalentowany, zostawiający serce na torze.
Legenda Tomasz Gollob i tu myślę nie trzeba pisać nic
Junior Michał Robacki fajnie się prezentował jako junior, w ważnych spotkaniach potrafił objechać nawet lepszych od siebie seniorów. Co prawda wchodząc w seniorkę nie poszło już mu.
Senior Maciej Janowski wszechstronny, utalentowany, zostawiający serce na torze.
Legenda Tomasz Gollob i tu myślę nie trzeba pisać nic