Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Ulubiony zuzlowiec

Page 1 of 2Next

Siema,

Pytanie o trzech. Wymien twoim zdaniem najlepszego, ulubionego:

Juniora

Aktywnego Seniora

Legendę Żużla 

Fajnie by było o krotki opis dlaczego taki wybór. Jeśli pojawią się jakieś naprawdę ciekawe komentarze będę przydzielał nagrody w postaci SPEEDCOINow. Do dzieła 😀

Daniol, jospen and 3 other users have reacted to this post.
Danioljospenandy.bdgSilvo_Raven_
M.A.G.

Mateusz Cierniak

Bartosz Zmarzlik

Greg Hancock

PO2IOMA and andy.bdg have reacted to this post.
PO2IOMAandy.bdg

1. Junior : Wiktor Przyjemski

Talent, fenomen . W wieku 16 lat zaraz po otrzymaniu licencji objezdzal kazdego juniora i niejednego seniora. Na własnym torze (Polonia Bydgoszcz) niepokonany do dzis przez zadnego innego juniora.  

2. Senior : Bartosz Zmarzlik

Czynny, aktywny i bezapelacyjnie  najlepszy współczesny zawodnik Polskiego i światowego żużla. Technika, odwaga, rozwój  – zawsze o krok przed przeciwnikiem. 

3. Legenda żużla: Tomasz Gollob

Mistrz Świata.  Wielokrotny medalista mistrzostw świata.  Po wprowadzeniu Grand Prix przez wiele lat rywalizował na torze z zachodnią konkurencją jak równy z rownym, pomimo braku dostępu do nowości sprzetowych etc. W polskiej lidze nieosiagalny dla innych polskich zawodników.  Dla mnie ikona Polskiego żużla,  która wypromowala nas na arenie międzynarodowej.  ❤️

Tomek–> Bartek –> Wiktor 

Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
Daniolandy.bdg

Michał Robacki – ja wiem pierwszym wyborem powinien być Wiktor Przyjemski, ale kto słuchał żużla w Radiu PiK i pamięta te okrzyki jak jechał „Robak” w parze z Tomkiem Gollobem… Ehh to były czasy 🙂 Robacki nie zwojował świata, ale myślę, że wielu kibiców doskonale Go wspomina 🙂

Bartosz Zmarzlik – nie wiem jak tu argumentować w sumie, bo chyba każdy wie co i jak 😀

Tomasz Gollob – legenda, dla wielu najlepszy polski zawodnik w historii ktoś dzięki komu pokochało się ten sport 🙂 Miałem przyjemność kilka razy porozmawiać z p. Tomkiem czy raz nawet zrobić krótki wywiad dla radia studenckiego. Potyczki z Rickardssonem czy Nilsenem w GP – to był ten smaczek 🙂 Jedna z legend polskiego i bydgoskiego żużla (chociaż jazda w Toruniu bolała, oj bolała).

PanKleks, Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
PanKleksDaniolandy.bdg

Jakbym nie chciał być oryginalny to muszę powielić typy RAVEN :

Junior : Wiktor Przyjemski

Senior : Bartosz Zmarzlik

Legenda : Tomasz Gollob

Powody jak wyżej podane przez poprzedników 🙂

Daniol and _Raven_ have reacted to this post.
Daniol_Raven_

Ale lecicie banałami 🙂 jeszcze poczekamy na resztę 🙂

M.A.G.

Mateusz Cierniak

Tu chyba nie ma sie co rozpisywac, gosc jest zdolniacha I ma opieke- nic nic ujac- dodac – Tarnowianin:)

Martin Vaculik 

Bo to Martin:) profesjonalista, Duzo sie od niego bedzie wymagac w tym sezonie ale wiem ze to udzwignie.

Greg Hancock

Moj idol I legenda, moze i ma ten przesadzony pozytywizm, i moze nawet mi pare razy zalazl za skore ale lata w Tarnowie i mistrzostwo w 2012 az  lza sie w oku kreci za ta druzyna

Daniol has reacted to this post.
Daniol
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 23:18:35

To tak jakbyś pytał Pele czy Maradona 😛

andy.bdg has reacted to this post.
andy.bdg
Cytat z RadoCMG data 2023-02-26, 23:27:21
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-26, 23:18:35

To tak jakbyś pytał Pele czy Maradona 😛

Wiadomo, ze Pele 😎

RadoCMG, Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
RadoCMGDaniolandy.bdg

Junior Michał Robacki fajnie się prezentował jako junior, w ważnych spotkaniach potrafił objechać nawet lepszych od siebie seniorów. Co prawda wchodząc w seniorkę nie poszło już mu.

Senior Maciej Janowski wszechstronny, utalentowany, zostawiający serce na torze.

Legenda Tomasz Gollob i tu myślę nie trzeba pisać nic 

RadoCMG and Daniol have reacted to this post.
RadoCMGDaniol
Page 1 of 2Next