SUPPORTER i PREMIUM bez konieczności logowania do IPS i TURNIEJU PAR
Cytat z PO2IOMA data 2023-06-05, 14:20:52Drodzy,
Od sezonu 47
(maks na jego początku) wejdzie zmiana, dzięki której Managerowie posiadający konto
PREMIUM
(turniej par) czy
SUPPORTER
(turnieje IPS), bedą brali udział w tych zawodach z automatu.
zatem posiadając konto
PREMIUM
czy
SUPPORTER
jedziesz w każdych zawodach z cyklu turnieju par czy IPS. I nie trzeba logować się 1h czy 15 min przed zawodami.
w pozostałych przypadkach limit czasowy logowania pozostanie bez zmian.
Powodzenia dzisiaj w meczach ligowych#speedway #żużel #pgeekstraliga #pgee #gra #sport #promocja #esport #portal #speedwaymanager #liga #mistrzostwa #game #manager #rider #wyścig #sm #mistrzostwa #mistrz #drużyna #taktyka #kadra #warsztat #serwis #rozgrywki #grafika #adept #sezon
Drodzy,
Od sezonu 47 (maks na jego początku) wejdzie zmiana, dzięki której Managerowie posiadający konto
PREMIUM
(turniej par) czy
SUPPORTER
(turnieje IPS), bedą brali udział w tych zawodach z automatu.
zatem posiadając konto
PREMIUM
czy
SUPPORTER
jedziesz w każdych zawodach z cyklu turnieju par czy IPS. I nie trzeba logować się 1h czy 15 min przed zawodami.
w pozostałych przypadkach limit czasowy logowania pozostanie bez zmian.
Powodzenia dzisiaj w meczach ligowych
#speedway #żużel #pgeekstraliga #pgee #gra #sport #promocja #esport #portal #speedwaymanager #liga #mistrzostwa #game #manager #rider #wyścig #sm #mistrzostwa #mistrz #drużyna #taktyka #kadra #warsztat #serwis #rozgrywki #grafika #adept #sezon
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z Blackboy data 2023-06-05, 14:44:00W końcu, dobra zmiana 🙂
Rozważyłbym tylko jeszcze opcję jeśli jest taka możliwość dodania przycisku Automatyczny przydział do TP/IPS – Tak/NIe, gdzie gracz będzie musiał sobie to sam zaznaczyć. Jest tu temu kilka przesłanek zwłaszcza dotyczy to nieco mniej aktywnych graczy, ale dzisiaj całkowicie nie wychodzi mi składanie zdań, więc nie będę się rozwijał póki co 🙂 Natomiast myślę, że góra się domyśli o co chodzi 🙂
W końcu, dobra zmiana 🙂
Rozważyłbym tylko jeszcze opcję jeśli jest taka możliwość dodania przycisku Automatyczny przydział do TP/IPS – Tak/NIe, gdzie gracz będzie musiał sobie to sam zaznaczyć. Jest tu temu kilka przesłanek zwłaszcza dotyczy to nieco mniej aktywnych graczy, ale dzisiaj całkowicie nie wychodzi mi składanie zdań, więc nie będę się rozwijał póki co 🙂 Natomiast myślę, że góra się domyśli o co chodzi 🙂