QUIZY ???? ANKIETA
Cytat z admart66 data 2023-02-13, 19:06:55Jako, że nastąpiło otwarcie nowego forum to zarzucę temat do dyskusji. Quizy – co o nich myślicie i czy uważacie, że powinny wrócić do SM???
DODAŁEM ANKIETĘ – GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: przerzuciłem do Hyde Park
Jako, że nastąpiło otwarcie nowego forum to zarzucę temat do dyskusji. Quizy – co o nich myślicie i czy uważacie, że powinny wrócić do SM???
Cytat z admart66 data 2023-02-14, 20:38:34Cytat z admart66 data 2023-02-14, 20:47:29”ŻYCIE TO CIĄGŁA GRA”
Cytat z admart66 data 2023-02-14, 20:47:29”ŻYCIE TO CIĄGŁA GRA”
Cytat z PanKleks data 2023-02-15, 23:16:34Jako, iż przeze mnie został zakończony quiz, za co już przepraszałem i jak najbardziej mogę Adamie przeprosić ponownie pozwolę sobie napisać coś na temat quizu. Quiz był fajnym urozmaiceniem czasu, a także dopełnieniem aktywności na czacie, w dni młodzieżowe, były fajne różnorodne pytania, niektóre łatwiejsze, niektóre trudniejsze, a zdarzały się również takie, na które nawet google nie znał odpowiedzi i to było fajne. Czy chciałbym, aby quiz powrócił? Z pełną świadomością mogę napisać, że tak, bo jak wspomniałem wcześniej było to fajne urozmaicenie, a także i było można się czegoś nauczyć. Czy brałbym udział? Tego nie wiem, ponieważ wszystko zależałoby od zasad. Co mnie najbardziej wkurzyło to był fakt, iż wśród osób, którym dziękowałeś za nadsyłane pytania był liderem. Jeżeli takie osoby zgodnie z regułami quizu będą mogły brać udział to ja udziału nie wezmę, jeżeli będzie grupa wsparcia odpowiadająca za pomoc tobie, w tym również nadsyłanie pytań i nie będzie brać udziału w quzie to może i się raz po raz pobawię. Jednak w przypadku aktywacji quizu z dowolnymi zasadami obiecuję, iż drugi raz go nie zepsuję i to piszę również z pełną świadomością i szczerością.
Jako, iż przeze mnie został zakończony quiz, za co już przepraszałem i jak najbardziej mogę Adamie przeprosić ponownie pozwolę sobie napisać coś na temat quizu. Quiz był fajnym urozmaiceniem czasu, a także dopełnieniem aktywności na czacie, w dni młodzieżowe, były fajne różnorodne pytania, niektóre łatwiejsze, niektóre trudniejsze, a zdarzały się również takie, na które nawet google nie znał odpowiedzi i to było fajne. Czy chciałbym, aby quiz powrócił? Z pełną świadomością mogę napisać, że tak, bo jak wspomniałem wcześniej było to fajne urozmaicenie, a także i było można się czegoś nauczyć. Czy brałbym udział? Tego nie wiem, ponieważ wszystko zależałoby od zasad. Co mnie najbardziej wkurzyło to był fakt, iż wśród osób, którym dziękowałeś za nadsyłane pytania był liderem. Jeżeli takie osoby zgodnie z regułami quizu będą mogły brać udział to ja udziału nie wezmę, jeżeli będzie grupa wsparcia odpowiadająca za pomoc tobie, w tym również nadsyłanie pytań i nie będzie brać udziału w quzie to może i się raz po raz pobawię. Jednak w przypadku aktywacji quizu z dowolnymi zasadami obiecuję, iż drugi raz go nie zepsuję i to piszę również z pełną świadomością i szczerością.
Cytat z Bartek Torun data 2023-02-16, 02:44:16quiz – ok, niech sobie będzie dla tych, których to fascynuje, tylko mam pytanie, czemu obecnie typer, a poprzednio też quiz spamuje tak czat, może warto byłoby stworzyć osobne twór do typera i quizu
quiz – ok, niech sobie będzie dla tych, których to fascynuje, tylko mam pytanie, czemu obecnie typer, a poprzednio też quiz spamuje tak czat, może warto byłoby stworzyć osobne twór do typera i quizu
Cytat z _Raven_ data 2023-03-04, 15:26:07I tu zgadzam się z Bartkiem- typer wywołuje straszny balagan na czacie. Co do Quizu- nie było mnie juz w grze, więc chętnie się dowiem i zobaczę co to takiego, i jak się odbywa. Fajna „świezynka”… Jestem za zdecydowanie 😊
I tu zgadzam się z Bartkiem- typer wywołuje straszny balagan na czacie. Co do Quizu- nie było mnie juz w grze, więc chętnie się dowiem i zobaczę co to takiego, i jak się odbywa. Fajna „świezynka”… Jestem za zdecydowanie 😊
Cytat z PanKleks data 2023-03-11, 21:01:02Cytat z admart66 data 2023-02-13, 19:06:55Jako, że nastąpiło otwarcie nowego forum to zarzucę temat do dyskusji. Quizy – co o nich myślicie i czy uważacie, że powinny wrócić do SM???
Ankieta 18/2/4 pytanie jaka decyzja?
Cytat z admart66 data 2023-02-13, 19:06:55Jako, że nastąpiło otwarcie nowego forum to zarzucę temat do dyskusji. Quizy – co o nich myślicie i czy uważacie, że powinny wrócić do SM???
Ankieta 18/2/4 pytanie jaka decyzja?