Propozycje Juniorów
Cytat z Admin data 2023-02-09, 18:08:49Witam mam skauta od godz8 są ponoć propozycje juniorów gdzie je znajdę?sprawdzam powiadomienia i newsy i nic nie znalazlem
+Zakładka kadra pod drużyną rezerw są Kandydaci, jednak pamiętaj, iż skaut codziennie nie musi ci dać nową propozycję. Z tego co pamiętam kandydaci od skauta są o godzinie 8. Również polecam zakładkę ,,Wsparcie nowych graczy” gdzie na czacie możesz się pytać i zawsze ktoś odpowie, czy pomoże. Warto również poczytać przewodnik, gdzie na większość pytań znajdziesz odpowiedź
👍1+
Witam mam skauta od godz8 są ponoć propozycje juniorów gdzie je znajdę?sprawdzam powiadomienia i newsy i nic nie znalazlem
Zakładka kadra pod drużyną rezerw są Kandydaci, jednak pamiętaj, iż skaut codziennie nie musi ci dać nową propozycję. Z tego co pamiętam kandydaci od skauta są o godzinie 8. Również polecam zakładkę ,,Wsparcie nowych graczy” gdzie na czacie możesz się pytać i zawsze ktoś odpowie, czy pomoże. Warto również poczytać przewodnik, gdzie na większość pytań znajdziesz odpowiedź
Cytat z xxx123ft data 2025-01-28, 09:52:32Hej,
nie wiem czy pod dobrym tematem. Mam nadzieje, że nie spamuje.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć mi co to za opcja „Adept Slammera”?
Pozdrawiam i z gór dzięki.
Hej,
Cytat z _Raven_ data 2025-01-31, 11:51:05Cytat z xxx123ft data 2025-01-28, 09:52:32Hej,
To adept do kupienia za 10sc, z talentem nie niższym anizeli 9 lub 10…
Cytat z xxx123ft data 2025-01-28, 09:52:32Hej,
To adept do kupienia za 10sc, z talentem nie niższym anizeli 9 lub 10…