Plandeka i wzrost SC
Cytat z PO2IOMA data 2025-01-27, 21:17:02Siema,
plandeka ma być max do do poniedziałku, ale programista będzie się starał żeby zrobić ja na środę, nie nastawiajcie się 🙂
Koszt z budżetu:
1 liga 20 mln
2 liga 15 mln
3 liga 10 mln
4 liga 5 mln
5 liga i niżej 1 mln
Koszt SC: 0 🙂
Możliwość wyboru plandeki będzie znajdowała się w stadionie i po aktywowaniu jej macie dostęp do zmiany nawierzchni na dowolnie przez Was wybraną.
Plandekę można zastosować raz w sezonie w dowolnie wybranym jego dniu.
Z racji ostatniej wpadki po stronie usługodawcy i zmian cenowych/pakietowych jakie zastosował jesteśmy zmuszeni zmienić pakiet usług na wyższy. Pierwotnie nie było to planowane dlatego plandeka jest w chwili obecnej bezpłatna.
W związku z powyższym jesteśmy zmuszeni podnieść SC o 0,02 zł. Podwyżka wejdzie w momencie wprowadzenia plandeki.
Jeśli macie pytania piszcie poniżej.
ELO!!!
Siema,
plandeka ma być max do do poniedziałku, ale programista będzie się starał żeby zrobić ja na środę, nie nastawiajcie się 🙂
Koszt z budżetu:
1 liga 20 mln
2 liga 15 mln
3 liga 10 mln
4 liga 5 mln
5 liga i niżej 1 mln
Koszt SC: 0 🙂
Możliwość wyboru plandeki będzie znajdowała się w stadionie i po aktywowaniu jej macie dostęp do zmiany nawierzchni na dowolnie przez Was wybraną.
Plandekę można zastosować raz w sezonie w dowolnie wybranym jego dniu.
Z racji ostatniej wpadki po stronie usługodawcy i zmian cenowych/pakietowych jakie zastosował jesteśmy zmuszeni zmienić pakiet usług na wyższy. Pierwotnie nie było to planowane dlatego plandeka jest w chwili obecnej bezpłatna.
W związku z powyższym jesteśmy zmuszeni podnieść SC o 0,02 zł. Podwyżka wejdzie w momencie wprowadzenia plandeki.
Jeśli macie pytania piszcie poniżej.
ELO!!!
Cytat z Janek Piwosz data 2025-01-29, 20:35:38Nie ma najmniejszego problemu… Na moje nawet 20 gr może być,byle była kasa na korekty gry 💪😄
Nie ma najmniejszego problemu… Na moje nawet 20 gr może być,byle była kasa na korekty gry 💪😄