Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Parametry motocykla

Cześć, wpadł mi do głowy pomysł aby była możliwość sprawdzenia dynamicznie jakie w obecnej chwili ma parametry nasz motocykl, przykładowo wchodzę sobie w sekcje WARSZTAT o godzinie 14 tak po treningu i patrzę że np. opona przednia ma obecnie tylko 35% a łańcuch 51% Takie info pozwoliłby uniknąć takich sytuacji jak awaria motocykla w trakcie meczu czy nawet przed jego rozpoczęciem bo byłaby możliwość zrobić serwis za SC. Sądzę że każdy menager któremu zależy na tym aby jego zawodnicy odjechali mecz bez takich incydentów byliby z tego zadowoleni. 

Ja nie bardzo rozumiem co tutaj wprowadzać🙄 Ja w dni meczowe pierwszej ekipy robię rano punktowany i potem serwis za SC. Zawsze mam moto świeżutkie i gotowe do zmagań ligowych. 
Jak ktos nie robi serwisu za SC to puszcza punktowany w nocy, bodajże do 7:00 i wtedy ten poranny serwis wymienia zużyte części według ustawionych reguł serwisowych.

Silvo has reacted to this post.
Silvo

Twórców gry to nic nie kosztuje a dla młodych stażem graczy lub nawet i starych wyjadaczy jest to bardzo dobre rozwiązanie aby monitorować stan swoich motocykli, nie każdy jest w lidze 1-3 i nie każdy musi codziennie robić serwis za SC…

Przypomnę Ci stare powiedzenie: … Zapomniał wół jak cielęciem był … 

Wegli96 has reacted to this post.
Wegli96
Cytat z Silvo data 2023-11-03, 23:39:10

Twórców gry to nic nie kosztuje a dla młodych stażem graczy lub nawet i starych wyjadaczy jest to bardzo dobre rozwiązanie aby monitorować stan swoich motocykli, nie każdy jest w lidze 1-3 i nie każdy musi codziennie robić serwis za SC…

Przypomnę Ci stare powiedzenie: … Zapomniał wół jak cielęciem był … 

„Starzy wyjadacze” robią serwis za SC z przyzwyczajenia i wygody 😉 … Wprowadzenie kolejnych ulepszeń,  to nie jest machnięcie magiczną różdżką przez Harrego Pottera , tylko wymaga to pracy programisty, a on za „dziękuję” raczej nie pracuję,  więc obalam, że nic nie kosztuje 😁 😉… Zgadzam się co do tego, że jest to spore udogodnienie dla młodszych stażem graczy. Ja tam za leniwa jestem na monitoring stanu opon ale cała idea nie jest zła  🙂

Silvo has reacted to this post.
Silvo

Silvio – te nic nie kosztuje to Sylwia już Ci napisała… Poza tym gdzie Ty widzisz w moim wpisie „robienie serwisu za SC codziennie”? To liga pierwszej drużyny codziennie jedzie? Czytamy ze zrozumieniem 😉

Każdy ma darmowy serwis (bez SC) o 7:00 i wyżej napisałem Ci jak możesz tylko z niego korzystać (trening punktowany puszczasz w nocy). 
W dalszym ciągu nie kumam co ma dać łatwiejszy dostęp🤔 Sekcja warsztat została przebudowana jakiś czas temu i poprzez rozwijane motocykle wszystko mamy jak na dłoni.

_Raven_ has reacted to this post.
_Raven_

Mi się wydaje ze ta funkcja jest. Jak wejdziesz w warsztat o 14:00 to masz pokazanych zawodników, możesz sprawdzić kondycję ich motocykli i jak jest słaba zrobić o 14:00 serwis za sc. 

Dodane pliki:
  • Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
PO2IOMA, Wegli96 and 3 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96AraispeedSilvo_Raven_