Motocykle na zawodach
Cytat z Admin data 2023-02-09, 18:23:48Witam. Czy ktoś podpowie od czego zależy jakim motocyklem w zawodach startuje dany zawodnik, mam po 2 a nawet po 4 motocykle dla zawodników ustawiony każdy motocykl „przydział do zawodów” „wszystkie” teraz mialem zawody i jeden mój zawodnik jedzie na motocyklu „nielubiany” a drugi na nawierzchnie twardą a zawody w grząskiej są
+Nie ma takiego motocykla jak nielubiany,może być nawierzchnia nielubiana do której pasuje Jaguar,do ulubionej jest Puma a Gepard,Wojownik Gold na wszystkie,jak masz zaznaczone wszystkie to zawodnik może wybrać błędny motocykl co zależy głównie od niskiego parametru profesjonalizm
+A jest taka zależność na przykład motocykl na grząską czy na twardą jedzie dobrze na każdej nawierzchni czy tylko dobrze jadą na tej do której są przypisane ?
+
Witam. Czy ktoś podpowie od czego zależy jakim motocyklem w zawodach startuje dany zawodnik, mam po 2 a nawet po 4 motocykle dla zawodników ustawiony każdy motocykl „przydział do zawodów” „wszystkie” teraz mialem zawody i jeden mój zawodnik jedzie na motocyklu „nielubiany” a drugi na nawierzchnie twardą a zawody w grząskiej są
Nie ma takiego motocykla jak nielubiany,może być nawierzchnia nielubiana do której pasuje Jaguar,do ulubionej jest Puma a Gepard,Wojownik Gold na wszystkie,jak masz zaznaczone wszystkie to zawodnik może wybrać błędny motocykl co zależy głównie od niskiego parametru profesjonalizm
A jest taka zależność na przykład motocykl na grząską czy na twardą jedzie dobrze na każdej nawierzchni czy tylko dobrze jadą na tej do której są przypisane ?
Cytat z _Raven_ data 2023-03-13, 22:05:33Siemka. Ostatnio był dość burzliwy temat odnośnie przydzialu moto do ligii etc… Sprawdzilam jak to wygląda w rzeczywistości przydzielajac zawodnikowi do turnieju par jak i do ligii tylko 1 motocykl. W rezultacie okazało się, że JEST MOŻLIWE odjechac zawody z 1 moto (kondycja opony spada ale po wymianie wraca na 100%) i zawodnik śmiga dalej … W związku z powyższym jak najbardziej można przydzielić 1 moto na zawody, niemniej jednak ZALECA SIĘ zastosowanie minimum 2 na wypadek całkowitego uszkodzenia sprzetu… Miłego ❤️
Dodane pliki:Siemka. Ostatnio był dość burzliwy temat odnośnie przydzialu moto do ligii etc… Sprawdzilam jak to wygląda w rzeczywistości przydzielajac zawodnikowi do turnieju par jak i do ligii tylko 1 motocykl. W rezultacie okazało się, że JEST MOŻLIWE odjechac zawody z 1 moto (kondycja opony spada ale po wymianie wraca na 100%) i zawodnik śmiga dalej … W związku z powyższym jak najbardziej można przydzielić 1 moto na zawody, niemniej jednak ZALECA SIĘ zastosowanie minimum 2 na wypadek całkowitego uszkodzenia sprzetu… Miłego ❤️
- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z PanKleks data 2023-03-13, 22:51:07Pod warunkiem, że motor jest po serwisie, a pragnę przypomnieć, że nie każdy ma ustawiony serwis przed każdymi zawodami, więc jest to ryzykowne, aczkolwiek fajnie wiedzieć, iż jest to możliwe.
Pod warunkiem, że motor jest po serwisie, a pragnę przypomnieć, że nie każdy ma ustawiony serwis przed każdymi zawodami, więc jest to ryzykowne, aczkolwiek fajnie wiedzieć, iż jest to możliwe.
Cytat z _Raven_ data 2023-03-13, 22:56:23Spodziewałam sie takiego komentarza … Oczywiście sprawdzilam to i Puszko dziś na ligę został puszczony bez serwisu i odnowy 🙃
Spodziewałam sie takiego komentarza … Oczywiście sprawdzilam to i Puszko dziś na ligę został puszczony bez serwisu i odnowy 🙃
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z Blackboy data 2023-03-13, 23:24:40Ano mogą jeździć z jednym moto i nic się nie dzieje w 95% przypadków. Mam zawodnika, który jeździ cały sezon ligę na 1 moto, bo na więcej go nie stać :D, i ani razu nie było sytuacji, że nie jechał w meczu. Owszem ryzyko, ale w 6 lidze to jeden z elementów który dodatkowo podnosi emocje 😀
Ano mogą jeździć z jednym moto i nic się nie dzieje w 95% przypadków. Mam zawodnika, który jeździ cały sezon ligę na 1 moto, bo na więcej go nie stać :D, i ani razu nie było sytuacji, że nie jechał w meczu. Owszem ryzyko, ale w 6 lidze to jeden z elementów który dodatkowo podnosi emocje 😀
Cytat z Wegli96 data 2023-03-14, 07:19:06A co myślicie nad limitem maksymalnym motocykli do zawodów?
Powiedzmy na ligę biorą 3-4 sztuki max🤔
A co myślicie nad limitem maksymalnym motocykli do zawodów?
Powiedzmy na ligę biorą 3-4 sztuki max🤔
Cytat z Arbomaniak data 2023-03-14, 07:47:59Kto chce to może sobie ustawić 3czy 4 kto preferuje 5 i więcej to czemu ma mieć to limitowane.Jezeli wprowadzić modyfikacje z ingerencja w meczu na sprzęt to wtedy można by pomyśleć o limitach by wymusić obecność na meczu,nie mniej nie chciałbym aby gra poszła w tym kierunku ze manager obecny na meczu ma jeszcze większą przewage
Kto chce to może sobie ustawić 3czy 4 kto preferuje 5 i więcej to czemu ma mieć to limitowane.Jezeli wprowadzić modyfikacje z ingerencja w meczu na sprzęt to wtedy można by pomyśleć o limitach by wymusić obecność na meczu,nie mniej nie chciałbym aby gra poszła w tym kierunku ze manager obecny na meczu ma jeszcze większą przewage
Cytat z PO2IOMA data 2023-03-14, 08:15:12Arbo napewno nic takiego nie będzie jak wpływ na wygraną ze względu na obecność na meczu nie martw się 😉
Arbo napewno nic takiego nie będzie jak wpływ na wygraną ze względu na obecność na meczu nie martw się 😉