Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Kluby partnerskie

Zarzucam temat – kto jak to widzi??? 

Czy jestescie za likwidacją? Limitami transferów? Odebraniem praw do ligi powyżej IV? Osobnej ligi dla takowych? 

Czekamy na argumenty (miedzyczasie napisse swoje zdanie gdzieś między wpisami innych)

Miłego dzionka

Raczek

PO2IOMA has reacted to this post.
PO2IOMA

Był o tym wątek na tamtym forum. Cała dyskusja ma być od nowa?

Jest załączona stara dyskusja https://forum.speedwaymanager.pl/forum/topic/kluby-partnerskie-limit-transferow/

Uważam natomiast że lepiej będzie przeprowadzić ją tutaj ponownie ze względu na przejrzystość i dużo większe możliwości forum oraz zasięgi.

Także dyskutujmy 🙂

Raczek has reacted to this post.
Raczek
M.A.G.

co do mojego zdania, oczywiście to tylko moje zdanie bo decydować będziemy solidarnie, najlepiej byłoby wydzielić dla nich osobną ligę i wtedy „wilk syty i owca cała” jak to mówią 😀 

okp has reacted to this post.
okp
M.A.G.
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-13, 13:35

co do mojego zdania, oczywiście to tylko moje zdanie bo decydować będziemy solidarnie, najlepiej byłoby wydzielić dla nich osobną ligę i wtedy „wilk syty i owca cała” jak to mówią 😀 

niekoniecznie – mamy ligi 8 zespołowe. jesli bedzie 42 chętnych to co zrobić? liga dwuzespołwa? 

a co z KSM przy takim wydzieleniu, co z innymi klubami niż te partnerskie, grającymi na tym samym IP? całość argumentacji przedstawiłem na poprzednim forum, warto byłoby całą dyskusję tu przenieść, było tam wiele argumentów merytorycznych każdej ze stron, ja osobiście nie mam tyle czasu by wszystko od początku tu wyłuszczać – konkluzja lepiej nic nie robić, niż zrobić to w sposób nieprzemyślany, chyba że chcemy wysypu kont małżonek i innych domowników grających na jednym komputerze

RadoCMG has reacted to this post.
RadoCMG

dyskusja jest przeniesiona do obecnego forum, dwa posty wyżej jest do niej link. 

https://forum.speedwaymanager.pl/forum/topic/kluby-partnerskie-limit-transferow/

Raczek and Bartek Torun have reacted to this post.
RaczekBartek Torun
M.A.G.