Gepardy w warsztacie
Cytat z Arbomaniak data 2023-03-06, 19:55:05Witam.Podzielcie się proszę jaką moc posiadają wasze Gepardy.Wg opisu winny mieć 126 co u mnie nie zaistniało u 95%zawodników pozostały 5% to zawodnik mający 3 motory Gepard z mocą 121 123 123 czyli daleko od optymalnie.W lidze w której decydują detale to jest właśnie jeden z nich:)Jak to wygląda u Was?
Witam.Podzielcie się proszę jaką moc posiadają wasze Gepardy.Wg opisu winny mieć 126 co u mnie nie zaistniało u 95%zawodników pozostały 5% to zawodnik mający 3 motory Gepard z mocą 121 123 123 czyli daleko od optymalnie.W lidze w której decydują detale to jest właśnie jeden z nich:)Jak to wygląda u Was?
Cytat z jospen data 2023-03-06, 20:07:53U mnie w rezerwach mają po 123 lub 124%, natomiast w pierwszej drużynie 125 i nie spada im raczej niżej. Wydaje mi się ale może się mylę, że nawet jak wskazuje mniej to rzeczywiście mają moc maksymalną.
U mnie w rezerwach mają po 123 lub 124%, natomiast w pierwszej drużynie 125 i nie spada im raczej niżej. Wydaje mi się ale może się mylę, że nawet jak wskazuje mniej to rzeczywiście mają moc maksymalną.
Cytat z Arbomaniak data 2023-03-14, 10:58:24Polecam właczyć na kilka serwisów tuninig następują zmiany w parametrach. Niestety zmiany są albo na plus albo na minus więc trzeba odpilnować po serwisie czy jest optymalnie i odznaczyć tuninig.
Polecam właczyć na kilka serwisów tuninig następują zmiany w parametrach. Niestety zmiany są albo na plus albo na minus więc trzeba odpilnować po serwisie czy jest optymalnie i odznaczyć tuninig.