Eliga Menager
Cytat z Raczek data 2023-02-13, 14:51:38Kto grał??? Kto bedzie grał?
….mój wynik
Kto grał??? Kto bedzie grał?
….mój wynik
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę 🙂 Jeszcze kilka dni temu w MZ braci Manskich grałem ale ehh ponownie wyskoczył błąd i się poddałem
Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę 🙂 Jeszcze kilka dni temu w MZ braci Manskich grałem ale ehh ponownie wyskoczył błąd i się poddałem
Cytat z Araispeed data 2023-02-14, 22:18:01Ja grałem wiele godzin w Manager Mańskich. Sam nawet robiłem swoje własne updaty, bo te obce mi nie pasowały, bo dochodziło do tego, że Zmarzlik robił średnią 1,500 a Kasprzak 2,600, a u mnie miało być jak najbardziej realnie 😛 Niedługo wychodzi jednak nowa gra żużlowa, oparta o Football Manager i tam znów będziemy mieli okazję zagrać prawdziwymi zespołami, porobić ciekawe transfery i piąć się klubem po mistrzostwo Polski. Doczekać się nie mogę, by w wolnej chwili w to pograć. Po screenshotach z gry zbieram szczękę z podłogi…
Ja grałem wiele godzin w Manager Mańskich. Sam nawet robiłem swoje własne updaty, bo te obce mi nie pasowały, bo dochodziło do tego, że Zmarzlik robił średnią 1,500 a Kasprzak 2,600, a u mnie miało być jak najbardziej realnie 😛 Niedługo wychodzi jednak nowa gra żużlowa, oparta o Football Manager i tam znów będziemy mieli okazję zagrać prawdziwymi zespołami, porobić ciekawe transfery i piąć się klubem po mistrzostwo Polski. Doczekać się nie mogę, by w wolnej chwili w to pograć. Po screenshotach z gry zbieram szczękę z podłogi…
Cytat z Raczek data 2023-02-15, 14:02:13Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę
Jeszcze kilka dni temu w MZ braci Manskich grałem ale ehh ponownie wyskoczył błąd i się poddałem
Najczęściej był błąd przy ćwierfinałach IME – brakowało jednego z gospodarzy. Ja to omijałem nadtęujaco – w dniu przydziału gospodarzy (a to jedt przed sezonem) sprawdzałem czy w IME są wypisani wszyscy gospodarze – jesli nie to wracałem dzień do tyłu i na nowo przydział. Ale to zależy od wersji bo było ich multum….
Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę
Jeszcze kilka dni temu w MZ braci Manskich grałem ale ehh ponownie wyskoczył błąd i się poddałem
Najczęściej był błąd przy ćwierfinałach IME – brakowało jednego z gospodarzy. Ja to omijałem nadtęujaco – w dniu przydziału gospodarzy (a to jedt przed sezonem) sprawdzałem czy w IME są wypisani wszyscy gospodarze – jesli nie to wracałem dzień do tyłu i na nowo przydział. Ale to zależy od wersji bo było ich multum….
Cytat z Raczek data 2023-02-15, 14:03:39Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę
![]()
To jest z oficjalnej aplikacji Eligi….są tam typowania, menager, wyniki live i wiele innych rzeczy…
Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę
![]()
To jest z oficjalnej aplikacji Eligi….są tam typowania, menager, wyniki live i wiele innych rzeczy…
Cytat z PanKleks data 2023-02-15, 15:35:48Wczoraj sprawdziłem choć nie mogę utworzyć drużyny pewnie sezon się kończy. Screen na mess wysłałem
Wczoraj sprawdziłem choć nie mogę utworzyć drużyny pewnie sezon się kończy. Screen na mess wysłałem
Cytat z PanKleks data 2023-02-15, 15:40:17Cytat z Raczek data 2023-02-15, 14:02:13Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę
Tak było na wersji 2,0 lub 2,5. Czyli na wersjach gdzie dałeś 100zl za bilet i zawsze miałeś komplet. W tych nowszych 3,1-3,2 niestety losowo wypada błąd zapisy co 2 tygodnie nie pomagają i tu ze względu na błędy nawet Cinu co robił updated co sezon się poddał. Twórcy MZ Manskich jak Arai napisał powyżej tworzą od nowa rozbudowanego jenagera i potwierdzam iż po screenach widać że może być kozak.
Cytat z Raczek data 2023-02-15, 14:02:13Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę
Tak było na wersji 2,0 lub 2,5. Czyli na wersjach gdzie dałeś 100zl za bilet i zawsze miałeś komplet. W tych nowszych 3,1-3,2 niestety losowo wypada błąd zapisy co 2 tygodnie nie pomagają i tu ze względu na błędy nawet Cinu co robił updated co sezon się poddał. Twórcy MZ Manskich jak Arai napisał powyżej tworzą od nowa rozbudowanego jenagera i potwierdzam iż po screenach widać że może być kozak.