Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Eliga Menager

Kto grał??? Kto bedzie grał?

….mój wynik

Dodane pliki:
  • Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
PO2IOMA, Araispeed and GRIN73 have reacted to this post.
PO2IOMAAraispeedGRIN73

Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę 🙂 Jeszcze kilka dni temu w MZ braci Manskich grałem ale ehh ponownie wyskoczył błąd i się poddałem 

Ja grałem wiele godzin w Manager Mańskich. Sam nawet robiłem swoje własne updaty, bo te obce mi nie pasowały, bo dochodziło do tego, że Zmarzlik robił średnią 1,500 a Kasprzak 2,600, a u mnie miało być jak najbardziej realnie 😛 Niedługo wychodzi jednak nowa gra żużlowa, oparta o Football Manager i tam znów będziemy mieli okazję zagrać prawdziwymi zespołami, porobić ciekawe transfery i piąć się klubem po mistrzostwo Polski. Doczekać się nie mogę, by w wolnej chwili w to pograć. Po screenshotach z gry zbieram szczękę z podłogi…

PanKleks has reacted to this post.
PanKleks
Cytat z PanKleks data 2023-02-14, 19:55:42

Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę 🙂 Jeszcze kilka dni temu w MZ braci Manskich grałem ale ehh ponownie wyskoczył błąd i się poddałem 

Najczęściej był błąd przy ćwierfinałach IME – brakowało jednego z gospodarzy. Ja to omijałem nadtęujaco – w dniu przydziału gospodarzy (a to jedt przed sezonem) sprawdzałem czy w IME są wypisani wszyscy gospodarze – jesli nie to wracałem dzień do tyłu i na nowo przydział. Ale to zależy od wersji bo było ich multum….

Nie znam, ale jak polecisz to sprawdzę 🙂 

To jest z oficjalnej aplikacji Eligi….są tam typowania, menager, wyniki live i wiele innych rzeczy…

Wczoraj sprawdziłem choć nie mogę utworzyć drużyny pewnie sezon się kończy. Screen na mess wysłałem 

Cytat z Raczek data 2023-02-15, 14:02:13

Najczęściej był błąd przy ćwierfinałach IME – brakowało jednego z gospodarzy. Ja to omijałem nadtęujaco – w dniu przydziału gospodarzy (a to jedt przed sezonem) sprawdzałem czy w IME są wypisani wszyscy gospodarze – jesli nie to wracałem dzień do tyłu i na nowo przydział. Ale to zależy od wersji bo było ich multum….

Tak było na wersji 2,0 lub 2,5. Czyli na wersjach gdzie dałeś 100zl za bilet i zawsze miałeś komplet. W tych nowszych 3,1-3,2 niestety losowo wypada błąd zapisy co 2 tygodnie nie pomagają i tu ze względu na błędy nawet Cinu co robił updated co sezon się poddał. Twórcy MZ Manskich jak Arai napisał powyżej tworzą od nowa rozbudowanego jenagera i potwierdzam iż po screenach widać że może być kozak.