Eliga Manager+Typer
Cytat z Edson data 2023-04-01, 12:15:53Każdego kto posiada aplikację PGE Ekstraligi zapraszam do zabawy.
Eliga Manager: Kod dostępowy do Prywatnej Grupy:speedwaymanager-pl: 2838w5EZkax
Typer: Kod dostępowy do Prywatnej Grupy:speedwaymanagerpl: 88XfHWTzbW
Jeśli nie posiadacie takich samych loginów/nicków/nazw drużyn, co w grze, to wpisujcie je tutaj.
Każdego kto posiada aplikację PGE Ekstraligi zapraszam do zabawy.
Eliga Manager: Kod dostępowy do Prywatnej Grupy:speedwaymanager-pl: 2838w5EZkax
Typer: Kod dostępowy do Prywatnej Grupy:speedwaymanagerpl: 88XfHWTzbW
Jeśli nie posiadacie takich samych loginów/nicków/nazw drużyn, co w grze, to wpisujcie je tutaj.
Cytat z Pluskwa data 2023-04-01, 12:27:18Jestem już w obu grupach:
Eliga Manager: PoloniaByd0303
Typer: Michał Dudziak-ZIJZnZ830 ( niestety nie wiem jak zmienić tą nazwę, nie ma nigdzie opcji zmiany nazwy użytkownika ).
Jestem już w obu grupach:
Eliga Manager: PoloniaByd0303
Typer: Michał Dudziak-ZIJZnZ830 ( niestety nie wiem jak zmienić tą nazwę, nie ma nigdzie opcji zmiany nazwy użytkownika ).
Cytat z Arbomaniak data 2023-04-02, 11:30:57Postanowiłem też się w to pobawić.Powiedzcie proszę czy jest tam limit zawodników z jednego klubu jaki możemy mieć w swojej drużynie?
Postanowiłem też się w to pobawić.Powiedzcie proszę czy jest tam limit zawodników z jednego klubu jaki możemy mieć w swojej drużynie?
Cytat z _Raven_ data 2023-04-02, 12:20:08Musisz na pewno mieć 4 polskich tyle zdążyłam wczoraj ogarnąć…Nie wiem jak wygląda ksm bo mam 39 i wszystko git…
Musisz na pewno mieć 4 polskich tyle zdążyłam wczoraj ogarnąć…Nie wiem jak wygląda ksm bo mam 39 i wszystko git…
Cytat z Edson data 2023-04-02, 12:28:25Kiedyś był w ilości 3. W poprzednich sezonach. Polskich to 7 😜 3 obco. Po pierwszej kolejce wrzucamy screeny z składami 😉
Kiedyś był w ilości 3. W poprzednich sezonach. Polskich to 7 😜 3 obco. Po pierwszej kolejce wrzucamy screeny z składami 😉
Cytat z Arbomaniak data 2023-04-02, 13:01:06Ok ale nie przy wszystkich zawodnikach mam strzałkę pozwalająca wybrać go do drużyny i nie wiem czym to spowodowane
Ok ale nie przy wszystkich zawodnikach mam strzałkę pozwalająca wybrać go do drużyny i nie wiem czym to spowodowane
Cytat z Pluskwa data 2023-04-02, 16:12:30KSM 41. Składy: Pol. 7 – Pol U21. 3 – Int. 3 , w kadrze drużyny a w meczu min 4 Pol.
Limitu zawodników z jednego klubu chyba nie ma, ale i tak łatwo nie było zrobić składu.
KSM 41. Składy: Pol. 7 – Pol U21. 3 – Int. 3 , w kadrze drużyny a w meczu min 4 Pol.
Limitu zawodników z jednego klubu chyba nie ma, ale i tak łatwo nie było zrobić składu.
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.
Cytat z Edson data 2023-04-08, 18:59:07To ten tego, Kobyłka u płotu
To ten tego, Kobyłka u płotu
Dodane pliki:- Aby przesyłać pliki musisz się zalogować.