Drużyna U-24
Cytat z ZrzedliwyEmeryt data 2024-07-16, 10:07:01Cześć,
Mam pytanie czy kupno/ aktywacja drużyny U-24 jest jednorazowe na 1 sezon, po którym znów trzeba kupować na kolejny, czy już pozostaje na stałe?
Cześć,
Mam pytanie czy kupno/ aktywacja drużyny U-24 jest jednorazowe na 1 sezon, po którym znów trzeba kupować na kolejny, czy już pozostaje na stałe?
Cytat z ZrzedliwyEmeryt data 2024-07-17, 06:04:43Super,
Dzięki za odpowiedź
Super,
Dzięki za odpowiedź
Cytat z Adamek data 2025-01-24, 07:02:06Cześć, czy aby mieć drużynę U-24 trzeba ją kupić (kliknąć zamawiam i zapłacić za nią) czy wystarczy przenieść odpowiednią liczbę zawodników do składu U-24?
Bo przeniosłem zawodników zgodnie z wymaganiami składu i status ligi mam ” Licencja drużyny U-24 : Licencja tymczasowo przyznana i oczekuje na potwierdzenie. ” już cały drugi sezon tak przeleciał i dalej nie mam licencji ani nie mogę startować w lidze:(
Jedynie czasem drużyna 2 osobowa startuje w Turnieju Par – U-24
Cześć, czy aby mieć drużynę U-24 trzeba ją kupić (kliknąć zamawiam i zapłacić za nią) czy wystarczy przenieść odpowiednią liczbę zawodników do składu U-24?
Bo przeniosłem zawodników zgodnie z wymaganiami składu i status ligi mam ” Licencja drużyny U-24 : Licencja tymczasowo przyznana i oczekuje na potwierdzenie. ” już cały drugi sezon tak przeleciał i dalej nie mam licencji ani nie mogę startować w lidze:(
Jedynie czasem drużyna 2 osobowa startuje w Turnieju Par – U-24
Cytat z jospen data 2025-01-27, 13:54:13Musisz ją wcześniej wykupić ale jest to opłata jednorazowa i potem masz drużynę u 24 cały czas. Chyba że nie będziesz miał kompletnego składu to wtedy nie dostaniesz przydziału do ligi.
Musisz ją wcześniej wykupić ale jest to opłata jednorazowa i potem masz drużynę u 24 cały czas. Chyba że nie będziesz miał kompletnego składu to wtedy nie dostaniesz przydziału do ligi.