Czy w grze będzie dostępny turniej Grand Prix
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-12, 22:45:05
avatar of Gargamel on Urozmaicenie
Gargamel | 2 miesiące temu
Czy jest szansa na turniej GP , może jakieś zawody na rozruch gry i zabawy ?
👍1
+
vatar of Recha81 on undefined
Recha81 | 2 miesiące temu
Gargamel na rozruch możesz dostać banana 🤣😂
👎3
👍4
+
vatar of Questa on undefined
Questa | 2 miesiące temu
Gargamel, jest taki plan, jednak teraz cel to zakończyć modernizację wewnątrz gry. Wiem, że jeszcze jakiś czas to potrwa. Dlatego nie umiem określić kiedy może być taki event. Zapewne w 2023 roku 🙂
😁1
+
vatar of Pankleks on undefined
Pankleks | 1 dzień temu
W ramach odswieżenia tematu pewna propozycja. Niegdyś troszkę częściej teraz już sporadycznie odbywały się jakieś konkursy w formie spotkań meczowych na koniec sezonu. Może warto zastanowić się nad cyklicznym takimi konkursami w ostatni weekend sezonu?
+
vatar of Kanes on undefined
Kanes | 1 dzień temu
Turniej GP za czasów „starych” właścicieli to była najlepsza rzecz jaka im wyszła 😀 fajnie byłoby to powtórzyc w „nowym” opakowaniu 🙂
👍3
+
vatar of 77Flakonik77 on undefined
77Flakonik77 | 1 dzień temu
Jestem ZA
+
vatar of Po2Ioma on undefined
Po2Ioma | 1 dzień temu
Panowie warto założyć wątek na nowym forum jutro pewnie będzie w ciągu dnia już dostępne. GP napewno pojawi sie u Was nba monitorach w tym roku 😉
👍5
+
avatar of Gargamel on Urozmaicenie
Gargamel | 2 miesiące temu
Czy jest szansa na turniej GP , może jakieś zawody na rozruch gry i zabawy ?
👍1
+
vatar of Recha81 on undefined
Recha81 | 2 miesiące temu
Gargamel na rozruch możesz dostać banana 🤣😂
👎3
👍4
+
vatar of Questa on undefined
Questa | 2 miesiące temu
Gargamel, jest taki plan, jednak teraz cel to zakończyć modernizację wewnątrz gry. Wiem, że jeszcze jakiś czas to potrwa. Dlatego nie umiem określić kiedy może być taki event. Zapewne w 2023 roku 🙂
😁1
+
vatar of Pankleks on undefined
Pankleks | 1 dzień temu
W ramach odswieżenia tematu pewna propozycja. Niegdyś troszkę częściej teraz już sporadycznie odbywały się jakieś konkursy w formie spotkań meczowych na koniec sezonu. Może warto zastanowić się nad cyklicznym takimi konkursami w ostatni weekend sezonu?
+
vatar of Kanes on undefined
Kanes | 1 dzień temu
Turniej GP za czasów „starych” właścicieli to była najlepsza rzecz jaka im wyszła 😀 fajnie byłoby to powtórzyc w „nowym” opakowaniu 🙂
👍3
+
vatar of 77Flakonik77 on undefined
77Flakonik77 | 1 dzień temu
Jestem ZA
+
vatar of Po2Ioma on undefined
Po2Ioma | 1 dzień temu
Panowie warto założyć wątek na nowym forum jutro pewnie będzie w ciągu dnia już dostępne. GP napewno pojawi sie u Was nba monitorach w tym roku 😉
👍5
+