Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Czapki, polówki

Drodzy,

Czy jesteście zainteresowani kupnem tego typu gadżetów? Jeżeli tak to w jakich cenach ? 

Prośba oczywiście o szczere odpowiedzi 😉

Elllooooo

Wegli96, Araispeed and 3 other users have reacted to this post.
Wegli96AraispeedDaniol_Raven_Janek Piwosz
M.A.G.

jak szczerze, to z mojej strony może być tylko jedna odpowiedź – nie jestem zainteresowany kupnem ani czapek ani koszulek polo z jakimkolwiek logo 😀 co nie wyklucza, że reszta społeczności może tego bardzo chcieć

PO2IOMA and Daniol have reacted to this post.
PO2IOMADaniol

Ja uważam, że takie gadżety to świetna sprawa ale cena musi być przystępna… Czapka 25-35 zł, a polówka 35-49 zł.

Daniol and _Raven_ have reacted to this post.
Daniol_Raven_

Jak dla mnie, pomysł spoko, natomiast co do cen – myślę ze czapka 25 zł a polówka 40 zł. Oczywiście ceny maksymalne 🙂

Daniol and _Raven_ have reacted to this post.
Daniol_Raven_

Pomysł genialny 🙂… A co do cen, to powinny być zrównoważone..😋. Ot tak dyplomatycznie 😎.

Daniol has reacted to this post.
Daniol

Smycz do kluczy pewnie i bym nabył ,pendrive też byłby spoko kubek mógłbym mieć.Czapke ale taką do biegania czy na rower(podobno ma być team rowerowy)lub chustę. Czapki z daszkiem nie noszę . Polówki to zależy ,żeby to był porządny materiał to musielibyście to traktować wyłącznie marketingowo bo niewiele osób zapłaci te 80-110zl za koszulkę.Jezeli marketingowo to max 35-40zl powinna kosztować.Moglyby być też takie małe szarfy które da się naciągnąć na szalik klubowy możnaby mieć akcent na każdym meczu 😉

admart66 and _Raven_ have reacted to this post.
admart66_Raven_

Dziękuje Wam bardzo za obszerne opinie :). 

Niebawem będą dostępne męskie polówki, damskie t-shirty, oraz czapki z prostym daszkiem w sklepie, prawdopodobnie za speedcoiny.

Co do kwestii cen. Na pewno nie są to materiały marketingowe na których chcemy zarabiać, bardziej chodzi nam o kwestie wizerunkowe. Z tego też względu w/w będą w odpowiadającej Nam jakości co niestety przełoży się na cenę. 

Mogę zapewnić Was że marża na tych produktach będzie minimalna 😉

Silvo and _Raven_ have reacted to this post.
Silvo_Raven_
M.A.G.

Jakiś otwieracz do piwa w kształcie postaci żużlowca lub samego motorka myślę byłby czymś fajnym.

PO2IOMA and Silvo have reacted to this post.
PO2IOMASilvo