Cykliczny konkurs na koniec sezonu
Cytat z PanKleks data 2023-02-12, 19:36:53Tak jak wspominałem w ostatnim czasie do tej pory konkursy w ostatni weekend sezonu były sporadyczne i moją propozycją jest, aby odbywały się one cyklicznie w ostatni weekend sezonu. Tutaj widzę dwie opcje. Dotychczasowe warunki, czyli jazda z jakąś drużyną i wygrawają ci z najlepszym wynikiem, bądź coś na sposób jak przeprowadzony jakiś czas temu Turniej Pana Kleksa na zasadzie drabinki turniejowej.
Tak jak wspominałem w ostatnim czasie do tej pory konkursy w ostatni weekend sezonu były sporadyczne i moją propozycją jest, aby odbywały się one cyklicznie w ostatni weekend sezonu. Tutaj widzę dwie opcje. Dotychczasowe warunki, czyli jazda z jakąś drużyną i wygrawają ci z najlepszym wynikiem, bądź coś na sposób jak przeprowadzony jakiś czas temu Turniej Pana Kleksa na zasadzie drabinki turniejowej.
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-12, 22:16:58Jak widać po kciukach w gore jest chęć w narodzie. Musiałbyś pewnie jakieś zasady i regulamin napisać.
Jak widać po kciukach w gore jest chęć w narodzie. Musiałbyś pewnie jakieś zasady i regulamin napisać.
Cytat z PanKleks data 2023-02-12, 22:22:12Cytat z PO2IOMA data 2023-02-12, 22:16Jak widać po kciukach w gore jest chęć w narodzie. Musiałbyś pewnie jakieś zasady i regulamin napisać.
Cieszy mnie to, że jest zainteresowanie i chęć wśród graczy, zwłaszcza że taki konkurs zawsze cieszył się w miare dobrą frekwencją, choć zawsze mogła być wyższa. Co do regulaminu i zasad to tutaj liczę na wypowiedzi graczy w jakiej formule chcieliby te konkursy. Naturalnie mowa o dwudniowych sobota, niedziela, a dopiero wtedy mogę przystąpić z oficjalną propozycją do Damiana, w celu ustalenia czy zarząd jest chętny oraz szczegółów nagród, regulaminu i sposobu przeprowadzenia.
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-12, 22:16Jak widać po kciukach w gore jest chęć w narodzie. Musiałbyś pewnie jakieś zasady i regulamin napisać.
Cieszy mnie to, że jest zainteresowanie i chęć wśród graczy, zwłaszcza że taki konkurs zawsze cieszył się w miare dobrą frekwencją, choć zawsze mogła być wyższa. Co do regulaminu i zasad to tutaj liczę na wypowiedzi graczy w jakiej formule chcieliby te konkursy. Naturalnie mowa o dwudniowych sobota, niedziela, a dopiero wtedy mogę przystąpić z oficjalną propozycją do Damiana, w celu ustalenia czy zarząd jest chętny oraz szczegółów nagród, regulaminu i sposobu przeprowadzenia.