Ceny biletów
Cytat z Admin data 2023-02-09, 18:19:53Witam serdecznie,
Czy możecie doradzić jakie ustawić ceny biletów oraz pozostałych rzeczy na stadionie dla 6 ligi?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
😁1+można od razu na full, jak wskazał kolega powyzej, a można metoda prób błędów dobierać ceny – to 6 liga jest, zależy jakie masz nakłady na promocje i reklamę, jakie wyniki, ilu kibiców przychodzi na mecze. zmiennych jest bardzo wiele, od których zależy frekwencja (m.in. ceny biletów). Niestety to jest taka gra, że sam musisz znaleźć złoty środek dla swojej drużyny 🙂
+
Witam serdecznie,
Czy możecie doradzić jakie ustawić ceny biletów oraz pozostałych rzeczy na stadionie dla 6 ligi?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
można od razu na full, jak wskazał kolega powyzej, a można metoda prób błędów dobierać ceny – to 6 liga jest, zależy jakie masz nakłady na promocje i reklamę, jakie wyniki, ilu kibiców przychodzi na mecze. zmiennych jest bardzo wiele, od których zależy frekwencja (m.in. ceny biletów). Niestety to jest taka gra, że sam musisz znaleźć złoty środek dla swojej drużyny 🙂
Cytat z xxx123ft data 2023-09-27, 22:47:04Trochę odświeże. Bo pojawił się u mnie problem którego nie potrafię rozwiązać.
Od kilku sezonów posiadam stadion rozbudowany na 17k miejsce. Kibiców w klubie mam ok. 90k. Na mecze przychodzi mniej więcej 10-12k. Jak zwiększyć liczbę chętnych? Próbowałem z cenami w górę i w dół. Nie wiele to pomaga. Gram obecnie w 5 lidze, wcześniejszy sezon w 4. Liczby bez względu na wyniki (gorsze w 4 bo spadek), lepsze w 5 (wcześniejszy awans do 4) nic nie zmieniają. Ktoś coś może podpowiedzieć? Zasugerować? Pomóc?
Z góry dziekuje za info.
Trochę odświeże. Bo pojawił się u mnie problem którego nie potrafię rozwiązać.
Od kilku sezonów posiadam stadion rozbudowany na 17k miejsce. Kibiców w klubie mam ok. 90k. Na mecze przychodzi mniej więcej 10-12k. Jak zwiększyć liczbę chętnych? Próbowałem z cenami w górę i w dół. Nie wiele to pomaga. Gram obecnie w 5 lidze, wcześniejszy sezon w 4. Liczby bez względu na wyniki (gorsze w 4 bo spadek), lepsze w 5 (wcześniejszy awans do 4) nic nie zmieniają. Ktoś coś może podpowiedzieć? Zasugerować? Pomóc?
Z góry dziekuje za info.
Cytat z Wegli96 data 2023-09-28, 13:28:53Spróbuj dać ceny biletów po 20-30, a zwiększyć kasę na promocje we wszystkich mediach na 7000 zł. Daj znać czy pójdzie w górę bo kiedyś tak zrobiłem i ruszyło także dziele się swoimi doświadczeniem.
Spróbuj dać ceny biletów po 20-30, a zwiększyć kasę na promocje we wszystkich mediach na 7000 zł. Daj znać czy pójdzie w górę bo kiedyś tak zrobiłem i ruszyło także dziele się swoimi doświadczeniem.
Cytat z Pluskwa data 2024-03-30, 09:40:06Cytat z AbySS data 2024-03-30, 06:57:11Jak zwiększyć morale zawodnika?
Jazda i jeszcze raz jazda w lidze
Cytat z AbySS data 2024-03-30, 06:57:11Jak zwiększyć morale zawodnika?
Jazda i jeszcze raz jazda w lidze