Brak treningu połowy zespolu
Cytat z Lukasss90 data 2023-02-25, 12:44:59Cześć,
zastanawiam się czemu dzisiaj praktycznie połowa mojej drużyny nie brała udziału w treningu. Motocykle sprawne, pogoda słoneczna, a 10 zawodników nawet z 100% moralami nie odnotowała, żadnego przyrostu. Problem dotyczy wybiórczo rajderów z 1 składu, rezerw, a także adeptów. Suwaki niezmieniane od x czasu, pierwszy taki błąd, który zaobserwowałem.
Dla zainteresowanych mogę podesłać sc.
Pozdrawiam
Cześć,
zastanawiam się czemu dzisiaj praktycznie połowa mojej drużyny nie brała udziału w treningu. Motocykle sprawne, pogoda słoneczna, a 10 zawodników nawet z 100% moralami nie odnotowała, żadnego przyrostu. Problem dotyczy wybiórczo rajderów z 1 składu, rezerw, a także adeptów. Suwaki niezmieniane od x czasu, pierwszy taki błąd, który zaobserwowałem.
Dla zainteresowanych mogę podesłać sc.
Pozdrawiam
Cytat z _Raven_ data 2023-02-25, 16:06:20Czasami bywało tak, ze w treningu nie brali udziału ci zawodnicy, którzy osiągnęli maximum % … dzis był tor więc spojrz jak to u Ciebie wyglada z Ts Tj i Tjp… Mogli tez miec focha hehe… Generalnie zjawisko powszechne i dotyczy wielu graczy – chyba nawet kazdy choc raz tak mial…
Czasami bywało tak, ze w treningu nie brali udziału ci zawodnicy, którzy osiągnęli maximum % … dzis był tor więc spojrz jak to u Ciebie wyglada z Ts Tj i Tjp… Mogli tez miec focha hehe… Generalnie zjawisko powszechne i dotyczy wielu graczy – chyba nawet kazdy choc raz tak mial…
Cytat z Lukasss90 data 2023-02-25, 17:27:28Tor twardy, adepci są na poziomie 50% i to dotyczyło również ich, więc taka teoria odpada. Nigdy wcześniej nie zauważyłem takiego problemu, chciałbym, żeby ktoś rzucił na to okiem i postarał się to wyjaśnić w celu wyeliminowaniu takiego błędu w grze.
Tor twardy, adepci są na poziomie 50% i to dotyczyło również ich, więc taka teoria odpada. Nigdy wcześniej nie zauważyłem takiego problemu, chciałbym, żeby ktoś rzucił na to okiem i postarał się to wyjaśnić w celu wyeliminowaniu takiego błędu w grze.
Cytat z RadoCMG data 2023-02-25, 19:39:18Od czasów Marcina znany błąd. Ja już nawet na to nie zwracam uwagi.
Od czasów Marcina znany błąd. Ja już nawet na to nie zwracam uwagi.