Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Aplikacja Speedway Manager – powiadomienia

Siemanko Managerowie 👊🔥
Jak już część z Was wie — jako pierwsi menadżerowie żużlowi wdrażamy aplikację do naszej gry Speedway Manager. Będziecie mogli ją normalnie pobrać z Google Play czy Appstore i grać jak dotychczas: w apce lub przez przeglądarkę. Aplikacja to przede wszystkim wygoda i coś, co chcemy dopracować, a najmocniej: powiadomienia 
Dlatego wrzucamy wstępną listę powiadomień + proponowane godziny. Dajcie znać w komentarzu:
  • czy godziny są OK,
  • które powiadomienia są MUST HAVE,
  • czego brakuje (co Was realnie uratuje przed „o nie, zapomniałem!”).
Wstępna lista powiadomień (propozycja)
  • 11:00 — przypomnienie, że o 12:00 trening –  „Czy zrobiłeś odnowę? Czy motory po serwisie?”
  • 13:00 — trening punktowany (przypominajka)
  • 15:00 — info, że do 16:55 jest czas na zmianę nawierzchni
  • 1h przed meczem ligowym — „Masz mecz!”, „Czy skład jest prawidłowy? Czy zawodnicy po odnowie? Czy motory po serwisie?”
  • TP oraz SGP/SGPA — 15 min przed wygenerowaniem linków do zawodów.
  • PREMIUM / SUPPORTER — przypomnienie 3 dni przed końcem. 
  • Silniki — przypomnienie o kończącym się terminie – 1 dzień wcześniej.
  • Sztab — info dzień wcześniej o końcu kontraktu (żeby nie było zaskoczenia)
  • Transfery / wypożyczenia (LT) — info takie jak w grze: oferta, zakup, przebicie, kończący się czas itd.
No i teraz Wy! Napiszcie w komentarzu
  • Powiadomienia, które są według Was niezbędne?
  • Czy te godziny są spoko, czy coś przesunąć?
  • Jakie jeszcze powiadomienia dodać?
PO2IOMA and Arek2009 have reacted to this post.
PO2IOMAArek2009

Podbije tutaj żeby nie zginęło, Cynek wrzucił na FB:

– Kontuzja zawodnika i kiedy osiągnie 85 % zdrowia żeby zrobić odnowę

admart66, Tricky427 and 2 other users have reacted to this post.
admart66Tricky427Arek2009mentoski
M.A.G.

Cześć. A czy info o końcu kontraktu sztabu nie można dać dwukrotnie, np. 2 dni i 1 dzień przed końcem? – tak żeby nie przegapić (nie zapomnieć) jak się ma np. ciężki dzień w pracy.

No i info o konieczności przeniesienia składu U24 do składu pierwszej drużyny przed treningiem przedsezonowym. A jeszcze lepiej gdyby była trzy opcje ustawienia obozu dla każdej z drużyn (1 drużyna, adepci, U24), ale nie wiem czy to możliwe do wykonania na teraz. Pozdrawiam 

PO2IOMA, Tricky427 and mentoski have reacted to this post.
PO2IOMATricky427mentoski

Cześć, managerowie wiele razy zgłaszali potrzebę powiadomień o kończących się kontach premium i supporter. Moja propozycje jest taka żeby przypomnienia/powiadomienia powstawały na 7 dni przed zakończeniem  terminu . Przypomnienia codzienne może w czasie popołudniowym kiedy gracze są najbardziej aktywni podczas rozgrywek DMP i MDMP. Personalizacja powiadomień włącz-wyłącz typ powiadomienia. . Ja korzystałbym z takich powiadomień: 1. Konkretnie Błędny/niekompletny skład meczem (np. przed godzina 17 jesli trudno bedzie zrobić godzinę własnego meczu)  2. Powiadomienie o odnowie przed meczem ligowym jeśli odnowa nie została wykonana (zawodnik zmęczenie powyżej zera)  3. Powiadomienie o innej nawierzchni niż domyślna. 4.Podział powiadomień na krytyczne (kontuzje, nieprawidłowy skład, konta) i informacyjne (transfery, sztab, odnowa itp)

PO2IOMA has reacted to this post.
PO2IOMA

Siema,

Ja bym jeszcze dodał powiadomienie i nowej wiadomosci

Pozdro !!!

M.A.G.