Aplikacja Speedway Manager – powiadomienia
Cytat z Gatto data 2026-01-25, 11:40:36Siemanko ManagerowieJak już część z Was wie — jako pierwsi menadżerowie żużlowi wdrażamy aplikację do naszej gry Speedway Manager. Będziecie mogli ją normalnie pobrać z Google Play czy Appstore i grać jak dotychczas: w apce lub przez przeglądarkę. Aplikacja to przede wszystkim wygoda i coś, co chcemy dopracować, a najmocniej: powiadomieniaDlatego wrzucamy wstępną listę powiadomień + proponowane godziny. Dajcie znać w komentarzu:
- czy godziny są OK,
- które powiadomienia są MUST HAVE,
- czego brakuje (co Was realnie uratuje przed „o nie, zapomniałem!”).
Wstępna lista powiadomień (propozycja)
- 11:00 — przypomnienie, że o 12:00 trening – „Czy zrobiłeś odnowę? Czy motory po serwisie?”
- 13:00 — trening punktowany (przypominajka)
- 15:00 — info, że do 16:55 jest czas na zmianę nawierzchni
- 1h przed meczem ligowym — „Masz mecz!”, „Czy skład jest prawidłowy? Czy zawodnicy po odnowie? Czy motory po serwisie?”
- TP oraz SGP/SGPA — 15 min przed wygenerowaniem linków do zawodów.
- PREMIUM / SUPPORTER — przypomnienie 3 dni przed końcem.
- Silniki — przypomnienie o kończącym się terminie – 1 dzień wcześniej.
- Sztab — info dzień wcześniej o końcu kontraktu (żeby nie było zaskoczenia)
- Transfery / wypożyczenia (LT) — info takie jak w grze: oferta, zakup, przebicie, kończący się czas itd.
No i teraz Wy! Napiszcie w komentarzu
- Powiadomienia, które są według Was niezbędne?
- Czy te godziny są spoko, czy coś przesunąć?
- Jakie jeszcze powiadomienia dodać?
- czy godziny są OK,
- które powiadomienia są MUST HAVE,
- czego brakuje (co Was realnie uratuje przed „o nie, zapomniałem!”).
- 11:00 — przypomnienie, że o 12:00 trening – „Czy zrobiłeś odnowę? Czy motory po serwisie?”
- 13:00 — trening punktowany (przypominajka)
- 15:00 — info, że do 16:55 jest czas na zmianę nawierzchni
- 1h przed meczem ligowym — „Masz mecz!”, „Czy skład jest prawidłowy? Czy zawodnicy po odnowie? Czy motory po serwisie?”
- TP oraz SGP/SGPA — 15 min przed wygenerowaniem linków do zawodów.
- PREMIUM / SUPPORTER — przypomnienie 3 dni przed końcem.
- Silniki — przypomnienie o kończącym się terminie – 1 dzień wcześniej.
- Sztab — info dzień wcześniej o końcu kontraktu (żeby nie było zaskoczenia)
- Transfery / wypożyczenia (LT) — info takie jak w grze: oferta, zakup, przebicie, kończący się czas itd.
- Powiadomienia, które są według Was niezbędne?
- Czy te godziny są spoko, czy coś przesunąć?
- Jakie jeszcze powiadomienia dodać?
Cytat z PO2IOMA data 2026-01-26, 19:30:29Podbije tutaj żeby nie zginęło, Cynek wrzucił na FB:
– Kontuzja zawodnika i kiedy osiągnie 85 % zdrowia żeby zrobić odnowę
Podbije tutaj żeby nie zginęło, Cynek wrzucił na FB:
– Kontuzja zawodnika i kiedy osiągnie 85 % zdrowia żeby zrobić odnowę
Cytat z Arek2009 data 2026-01-26, 21:00:33Cześć. A czy info o końcu kontraktu sztabu nie można dać dwukrotnie, np. 2 dni i 1 dzień przed końcem? – tak żeby nie przegapić (nie zapomnieć) jak się ma np. ciężki dzień w pracy.
No i info o konieczności przeniesienia składu U24 do składu pierwszej drużyny przed treningiem przedsezonowym. A jeszcze lepiej gdyby była trzy opcje ustawienia obozu dla każdej z drużyn (1 drużyna, adepci, U24), ale nie wiem czy to możliwe do wykonania na teraz. Pozdrawiam
Cześć. A czy info o końcu kontraktu sztabu nie można dać dwukrotnie, np. 2 dni i 1 dzień przed końcem? – tak żeby nie przegapić (nie zapomnieć) jak się ma np. ciężki dzień w pracy.
No i info o konieczności przeniesienia składu U24 do składu pierwszej drużyny przed treningiem przedsezonowym. A jeszcze lepiej gdyby była trzy opcje ustawienia obozu dla każdej z drużyn (1 drużyna, adepci, U24), ale nie wiem czy to możliwe do wykonania na teraz. Pozdrawiam
Cytat z mentoski data 2026-01-31, 10:27:24Cześć, managerowie wiele razy zgłaszali potrzebę powiadomień o kończących się kontach premium i supporter. Moja propozycje jest taka żeby przypomnienia/powiadomienia powstawały na 7 dni przed zakończeniem terminu . Przypomnienia codzienne może w czasie popołudniowym kiedy gracze są najbardziej aktywni podczas rozgrywek DMP i MDMP. Personalizacja powiadomień włącz-wyłącz typ powiadomienia. . Ja korzystałbym z takich powiadomień: 1. Konkretnie Błędny/niekompletny skład meczem (np. przed godzina 17 jesli trudno bedzie zrobić godzinę własnego meczu) 2. Powiadomienie o odnowie przed meczem ligowym jeśli odnowa nie została wykonana (zawodnik zmęczenie powyżej zera) 3. Powiadomienie o innej nawierzchni niż domyślna. 4.Podział powiadomień na krytyczne (kontuzje, nieprawidłowy skład, konta) i informacyjne (transfery, sztab, odnowa itp)
Cześć, managerowie wiele razy zgłaszali potrzebę powiadomień o kończących się kontach premium i supporter. Moja propozycje jest taka żeby przypomnienia/powiadomienia powstawały na 7 dni przed zakończeniem terminu . Przypomnienia codzienne może w czasie popołudniowym kiedy gracze są najbardziej aktywni podczas rozgrywek DMP i MDMP. Personalizacja powiadomień włącz-wyłącz typ powiadomienia. . Ja korzystałbym z takich powiadomień: 1. Konkretnie Błędny/niekompletny skład meczem (np. przed godzina 17 jesli trudno bedzie zrobić godzinę własnego meczu) 2. Powiadomienie o odnowie przed meczem ligowym jeśli odnowa nie została wykonana (zawodnik zmęczenie powyżej zera) 3. Powiadomienie o innej nawierzchni niż domyślna. 4.Podział powiadomień na krytyczne (kontuzje, nieprawidłowy skład, konta) i informacyjne (transfery, sztab, odnowa itp)