Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Ankieta – KSM

Czy jesteś za podniesieniem KSMu do poziomu 50 pkt od sezonu 51 ?
TAK
NIE

Siema,

Z racji wprowadzonej formy szybkie pytanie. 

Jeśli potrzebujecie jakiejś dodatkowej dyskusji w tym temacie to zapraszam poniżej 🙂

Gatto and _Raven_ have reacted to this post.
Gatto_Raven_
M.A.G.

Moje osobiste zdanie jest takie by całkowicie KSM wyeliminować. Jeśli forma będzie działać prawidłowo to blokowanie kogoś KSM uznaje za mało sensowne. Jak ktoś ma wiedze o grze to niech buduje skład silny jak tylko potrafi. Żadnych koksow zaraz nie będzie (ostatni za wspieram to są już na wyginięciu) także niech panuje wolna amerykanka w kwestii sklejania składu na dany sezon (oczywiście mając w głowie ruchomą formę).

recha81, GRIN73 and _Raven_ have reacted to this post.
recha81GRIN73_Raven_

Dobry wieczór jestem na Nie niech zostanie 45 jak jest 😉 pozdrawiam 

GRIN73 and cynkownia have reacted to this post.
GRIN73cynkownia

Ja bym poczekał i poobserwował jak się gra będzie zachowywała po zmianie działania formy, więc póki co jestem na nie. Dla ligi 1 – 2 będzie to pewnie bez większego znaczenia, ale przy awansie z 4 do 3 może być pewnym problemem wyższe KSM, może być ciężej się utrzymać niż teraz.

Gatto and GRIN73 have reacted to this post.
GattoGRIN73

A może w przyszłym do 51 w kolejnym do 52 i tak co sezon…jak sezon 😉 Przecież to oznacza likwidację.. ale spina się w całość obrazu dla posiadaczy bardzo wąskiego składu. Do kompletu brakuje tylko likwidacji u 24 tak by szósty senior miał gotowa formę na wypadek kontuzji. Podsumowując jestem na nie zwlaszcza jeśli idea przewodnia ma być czynienie z gry trudniejszej. Chyba że w te ostatnie zmiany wkradł się błąd konfirmacyjny😉

Gatto and RadoCMG have reacted to this post.
GattoRadoCMG
Cytat z Wegli96 data 2023-10-05, 19:57:14

Jeśli forma będzie działać prawidłowo

Co oznacza forma działająca prawidłowo tak konkretnie ? Od wczoraj działa prawidłowo czy nie?

No nie działa jak należy skoro dużo osób dzisiaj ten temat poruszało… Jak to przedstawił Damian z Dawidem musi to być wypośrodkowane

Czyli rozumiem, że są za małe spadki formy obecnie?

Tego nie wiem Adis bo nie jesteśmy wtajemniczeni w taki aspekty. Dowiedziałem się dzisiaj z czatu, ze każdy bieg coś wpływa na zawodnika i to już jest dla mnie ciekawostką. 
Damian sam wspominał, ze jest to robione (zmiana) na żywym organizmie. Pewnie kwestia chwili i każdy z nas będzie mądrzejszy w tym temacie.

A mi jest to obojętne, bo tak jak pisałem na czacie, nie pamiętam kiedy za wysoki KSM we mnie uderzył. Jak się utrzymuję w 1 lidze, to zawsze mam spory luz z KSM. Przeważnie ta regulacja najbardziej uderza w spadających i pytanie czy tak powinno być, że leżący jest dobijany? Dobrze, że są partnerskie i można się poratować zawodnikami stamtąd 😉

GRIN73 and Gatto have reacted to this post.
GRIN73Gatto