Forum Speedway Manager

lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Aktualne wyniki

Page 1 of 2Next

Dobry,

Proponuje aby ktoś kto gra w lidze 1 wrzucił aktualną tabele z ligą 1 i adekwatnie do niższych :). Może z jakimś komentarzem bo zbliżamy sie do końca sezonu ?

Forum nie „gryzie” można budować wątki online zamiast zapisywać w excelu lub notesie oczywiście jeżeli chcecie.

Admin
#
Drużyna
M
Z
R
P
Punkty
+/-
1. Orły Radzia Orły Radzia 8 6 1 1 14 +50
2. Speedway Chojny Łódź Speedway Chojny Łódź 9 5 1 3 13 +75
3. Darmag Darmag 8 4 2 2 10 +6
4. Motor Kraśnik Rules Motor Kraśnik Rules 8 4 0 4 9 -9
5. Adis Gorzów Speedway Team Adis Gorzów Speedway Team 8 3 0 5 7 -11
6. Magdar Lublin Magdar Lublin 8 3 1 4 7 -33
7. REKINY ROW RYBNIK REKINY ROW RYBNIK 8 3 0 5 6 -16
8. KSG Górnik KSG Górnik 9 2 1 6 5 -62
Araispeed and Daniol have reacted to this post.
AraispeedDaniol
M.A.G.
1. Orły Radzia Orły Radzia 10 8 1 1 20 +61
2. Speedway Chojny Łódź Speedway Chojny Łódź 10 5 2 3 15 +75
3. Motor Kraśnik Rules Motor Kraśnik Rules 10 5 0 5 12 -7
4. Darmag Darmag 10 4 2 4 12 0
5. Magdar Lublin Magdar Lublin 10 4 1 5 10 -33
6. REKINY ROW RYBNIK REKINY ROW RYBNIK 10 4 0 6 8 -16
7. Adis Gorzów Speedway Team Adis Gorzów Speedway Team 10 3 1 6 8 -20
8. KSG Górnik KSG Górnik 10 3 1 6 7 -60
PO2IOMA, Daniol and andy.bdg have reacted to this post.
PO2IOMADaniolandy.bdg

Mamy już tak naprawdę na 4 kolejki przed końcem pierwsze rozstrzygnięcie w 1 lidze. Tylko kataklizm może zabrać mistrzostwo Orłom Radzia. Mogliśmy się nie zgadzać w wielu kwestiach, możemy mieć różne zdania, filozofie, ale odsuwając jakiekolwiek niesnaski czy wzajemną niechęć, potrafię uznać wyższość rywala i pogratulować. Jesteś w tym sezonie nie do złapania. Totalna życiówka. Tak naprawdę od dwóch sezonów miałeś szanse na to, ale czegoś brakowało. W końcu spełniłeś swoje marzenie. Wiem z różnych źródeł, że wielokrotnie mi umniejszałeś jakieś medale, awanse, a bo to, a bo tamto, a ja nie będę taki zawistny i szczerze pogratuluję mistrzostwa i złotego medalu. Ja tymczasem biorę się za bronienie 2 miejsca. Srebro też dobrze smakuje.

PO2IOMA, PanKleks and 3 other users have reacted to this post.
PO2IOMAPanKleksDaniolandy.bdg_Raven_

Jeszcze oficjalnie to nie jest, ale myślę że do piątku będę mógł już się cieszyć z mistrzostwa. Cel dla mnie od dawna, który wydawał się nie realny. W tym sezonie mimo odstawienia nr 2 w składzie od kilku sezonów (Stefaniego) i wstawienia 27 latka Przedwojskiego (notabene z miejsca wskoczył na miano 2 za Gollobem) oraz wymiana juniorki przy skończeniu wieku młodzieżowca przez Stancla chyba się uda 🙂 Obstawiałem walkę o utrzymanie z poczuciem straty „życiowej” szansy sezon temu. Teraz w spotkaniach z Magdą i Rechą muszę zdobyć 1 lub 2 pkt – zobaczymy czy się uda.

PO2IOMA, Wegli96 and 7 other users have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96AraispeedDaniolAdisjospenacidosRobert CBartek Torun

To kiedy odpalasz szampany ? 

Gratulacje !!!!

M.A.G.
Cytat z PO2IOMA data 2023-02-21, 08:21:22

To kiedy odpalasz szampany ? 

Gratulacje !!!!

Podziękuje jak już będę miał matematycznego mistrza 😉 Sezon temu straciłem tytuł przez upadek lidera w 15 biegu ostatniego meczu sezonu i spadłem na 3 miejsce także póki nie ma pewności walczymy 😉

Co do jutra są dwa wyjścia:

Darmag – Speedway Chojny Łódź  Darek wygrywa choćby 46-44 i sytuacja w tabeli jest jasna albo wygrywam lub remisuje u Magdy. W przypadku wygranej Araia i mojej porażki kluczowe będzie moje piątkowe spotkanie z Rechą, które będę musiał wygrać. Także nic pewnego jeszcze nie jest.

PO2IOMA and Daniol have reacted to this post.
PO2IOMADaniol

W takim razie jeszcze kibicujemy 🙂

Wegli96 and Daniol have reacted to this post.
Wegli96Daniol
M.A.G.

Bez kurtuazji i owijania w bawełnę. Szanse, że stracisz chociaż ćwierć punkta w meczu z Rechą są takie jak to, że wejdę na Mount Everest w klapkach…

PO2IOMA, Wegli96 and Daniol have reacted to this post.
PO2IOMAWegli96Daniol
Cytat z Araispeed data 2023-02-21, 19:39:53

Bez kurtuazji i owijania w bawełnę. Szanse, że stracisz chociaż ćwierć punkta w meczu z Rechą są takie jak to, że wejdę na Mount Everest w klapkach…

Obyś tam nie musiał gnać w klapkach 😉 A tak na poważnie my z Rechą w lidze wygrywamy swoje wyjazdy, bo mamy obaj długie tory także to nie jest takie pewne. Już się „przejechałem” na takim meczu i nie uważam tego spotkania za coś oczywistego. Inną sprawą jest, że jutro mocno kibicuje Darkowi 😉

PO2IOMA, Daniol and darek.bo have reacted to this post.
PO2IOMADanioldarek.bo
Page 1 of 2Next